Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Fokus og ro.

Jeg kender godt følelsen af at være ubalanceret, både i forhold til mig selv og andre. Kender også følelsen af alle mulige overspringshandlinger.

Noget af det der hjælper mig er meditation. Jeg gør det dagligt, 20-30 min. om morgenen, og 10-20 min. inden første klient, eller 3 min. når jeg trænger til fokus.

En ny verden har åbnet sig, nu tilfører jeg nemlig lidt  aromaterapi. Det giver følelsen af ro, fred, fokus og formål, og følelsen af at slippe begrænsninger.

Det er så vigtigt, du holder fast i dit eget værd og det gør du bl.a. ved at have gode daglige vaner. Lige nu bruger jeg en olie der hedder Align, den hjælper mig med at stole på mig selv, og holde mig åben over for alle muligheder.

Jeg har også tilbudt flere klienter olien når de er hos mig til spirituel coaching eller clairvoyance, med gode resultater. Endnu har jeg ikke brugt den til en sjælshealing, men der er den jo oplagt.

Jeg gætter på du tænker, og hvad gør du så med den Align?
Jeg drypper 2-3 dråber mellem håndfladerne, og lægger hænderne over hjerte, håndleddene og i nakken.

Og så dufter jeg til den. 2 dråber mellem håndfladerne, og så kopper jeg hænderne omkring næsen lige inden jeg mediterer. Det giver mig følelsen af at være helt tilstedet og meget fokuseret. Vil tro, man kan gøre så så ofte man har brug for det, jeg gør det to gange om dagen inden jeg mediterer.

Lige nu hvor jeg skriver på min kommende bog er der også 4 dråber i diffuseren, og den kører nærmest hele dagen.

Skriv endelig til mig hvis du spørgsmål.

 

Efterlad en kommentar