Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Foredragsbilletter

Overlad ikke billetkøbet til din skytsengel – gør det selv. 

Her på siden kan du både se datoerne for mine spirituelle foredrag

og foredrag om essentielle olier:

Du får et underholdende foredrag med emner, der ikke altid er lette at tale om. Der er mulighed for at stille spørgsmål, og flere af gæsterne vil få clairvoyante råd, eller en hilsen fra “en der er gået i forvejen”.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

“Endnu engang var det en fornøjelse at være med til dit foredrag. Tror jeg har været med fire gange, og i går var første gang min mand var med. Vi er sikre på vi ses igen.

Tak for dig. Kærlig hilsen Bodil fra Kolding”

*

“Hej Dortea. Tak for en dejlig aften. Gæsterne er netop gået nu og vi havde en rigtig hyggelig aften. Snakkede meget om de store temaer i livet efter du var gået – så det var rigtig super. 

Tak

Bh Jørn”

*

Kære Dortea

Tak for en dejlig aften på Severin. Jeg har efterhånden været til flere af dine “I selskab med ånder” foredrag, og må bare indrømme, jeg får noget nyt med hjem hver gang. Selv om du ikke havde nogen hilsen fra min far til mig i går, så kan jeg alligevel mærke at det gør mig godt at komme til dine aftner. Tak for det, og jeg kommer også igen næste gang du er på Fyn

Med venlig hilsen Louise Simonsen

—————————————–

Middelfart

“En aften i selskab med ånder”

Tirsdag den 10. sep. 2019

Kl. 19.00 – 21.00 – inkl. en kort pause.

Flere af gæsterne vil få clairvoyante råd, eller en hilsen fra “en der er gået i forvejen”.

Clairvoyance er så meget mere end afdødekontakt, og der er så meget du selv kan gøre for at leve et spirituel beriget liv. Denne aften er springfyldt med det hele. Du får inspiration, jeg stiller ind og deler ud, så du kan gå hjem med helt nye tanker, eller bekræftelse på at der er mere mellem himmel og jord, end det vi ser med det blotte øje.

Severin
Skovsvinget 25
5500 Middelfart

Billetpris 180,- Inkl. en kop kaffe eller vand i pausen.

Aldersgrænse 16 år.

BOOK din billet her

OBS – Du får ikke tilsendt en billet, men tag i stedet et foto af din kvittering som du modtager når du har betalt, eller husk dit kvitteringsnummer. Billetten er ikke refunderbar efter køb.

Søndag den 22. september i Nordby på Fanø

“Skønhed kommer indefra”. Gratis foredrag om olier til at støtte vores forskellige følelser så vi kan stråle indefra og ud. Klik på billedet for mere info.

Der kan ikke rigtig købes noget til foredraget, men der kan duftes og smages. Du anbefales selv at tage notesblok og pen med.

Mandag den 30. september i Dragør

“Skønhed kommer indefra”. Gratis foredrag om olier til at støtte vores forskellige følelser så vi kan stråle indefra og ud. Klik på billedet for mere info.

Der kan ikke rigtig købes noget til foredraget, men der kan duftes og smages. Du anbefales selv at tage notesblok og pen med.

Onsdag den 9. oktober i Odense

“Olier der bevæger”. Gratis foredraget om olier der støtte vores følelser, og meget mere. Klik her eller på billedet for mere info.

Det særlige Yoga-Kit, der understøtte din yogapraksis gennemgår vi naturligvis også.

Alle er velkommen. Tag din ven eller veninde under armen og kom med.

Foredraget er på restaurant Alfred & Kamilla, Sverigesgade 16 på Odense havn. Restauranten er åben for servering inden foredraget. Du finder Alfred & Kamillas hjemmeside side her.

Onsdag den 9. okt. kl. 18.30 til 21.00.

Du anbefales selv at tage notesblok og pen med.

—————————————–

Følg med på mit nyhedsbrev, der skrive jeg hvornår der kommer nye foredrag både om essentielle olier og spirituelle foredrag + alt andet spændende.

Vil du se hvornår det næste foredrag om essentielle olier kan du gå direkte til min doTERRA side her.

Vi ses

 

Kære Dortea

Ville blot takke for et godt foredrag i Aabenraa i går – jeg fik sat en del på plads omkring mine  følelser og min adfærd. Jeg har været mørkeræd så langt jeg kan huske tilbage. Er det stadig, sover med lys om natten …. Tror i dag, at det var derfor jeg blev i mit ægteskab i så mange år og straks fandt en kæreste – det holdt så heller ikke, selvom han er en vældig sød fyr, opgav jeg også der.

De ord jeg fik med på vejen, giver mig atter håb, føler mig tit alene i det hus jeg bor i nu, nogle dage er det skønt andre er jeg ved at kvæles – på jobbet er der 2 kvindelige kollegaer, der mener jeg skal arbejde i kasser som de gør, det er ikke min natur, jeg er struktureret men på min egen måde.

Kh Marie Møller

……………………………

“Kære Dortea,
Jeg vil bare lige sige, at nu har jeg mødt dig til foredrag to gange før, og sjældent har jeg mødt et menneske som har imponeret mig med sit livssyn, tanker og kreativitet. Man ved jo godt at det ikke er raketvidenskab, men bare det at der bliver sat ord på og man bliver mindet om at stoppe op, og tænke lidt mere over livet. Jeg kommer helt sikkert igen for at opleve dig. De venligste hilsener Else Rasmussen”

Tidligere foredrag:

Middelfart 7.12.15

Esbjerg 9.12.25

 

263

Udsolgt på få dage

Severin

Åbenrå foredrag 49

Tarm udsolgt

Esbjerg. Udsolgt 

Middelfart 19. UDSOLGT

Hellevad UDSOLGT 16. maj

 Kolding UDSOLGT 6. maj

Hellevad UDSOLGT 16. maj 

11.4. UDSOLGT 

Endrup Møllekro UDSOLGT