Foredragsbilletter

Foredrag: “En aften i selskab med ånder”

“Endnu engang var det en fornøjelse at være med til dit foredrag. Tror jeg har været med fire gange, og i går var første gang min mand var med. Vi er sikre på vi ses igen.

Tak for dig. Kærlig hilsen Bodil fra Kolding”

Overlad ikke billetkøbet til din skytsengel – gør det selv!

BOOK DIN BILLET

….

“Hej Dortea. Tak for en dejlig aften. Gæsterne er netop gået nu og vi havde en rigtig hyggelig aften. Snakkede meget om de store temaer i livet efter du var gået – så det var rigtig super. 

Tak Bh Jørn”

Hvor går man hen, når man dør?

Kan vi få kontakt til dem, der er “gået i forvejen”?

Dét, og meget vil Dortea Uggerhøj fra Fanø fortælle om i foredraget “I selskab med ånder”. Dortea har arbejdet som clairvoyant og spirituel business coach siden 2001, og holdt foredrag lige så længe rundt i hele landet.

Du kan forvente, det bliver en aften, der helt sikkert kommer til at give stof til eftertanke.

Dortea har ingen intention om, at overbevise nogen om noget, hun fortæller bare, hvad hun oplever, og hvordan vi selv kan blive bedre til at lytte til vores intuition – som måske lige skal vækkes lidt…

Måske bliver det en af dine afdøde, der kommer igennem til aftenens foredrag?

  • Unge mellem 15 og 18 kun i ledsagelse af en forældre.
  • Spædbørn blive hjemme, tak

SE HVORNÅR NÆSTE FOREDRAG ER

“Kære Dortea

Tak for en dejlig aften på Severin. Jeg har efterhånden været til flere af dine “I selskab med ånder” foredrag, og må bare indrømme, jeg får noget nyt med hjem hver gang. Selv om du ikke havde nogen hilsen fra min far til mig i går, så kan jeg alligevel mærke at det gør mig godt at komme til dine aftner. Tak for det, og jeg kommer også igen næste gang du er på Fyn

Med venlig hilsen Louise Simonsen”

—————————————–

Olie workshop

Foredrag & workshops om essentielle olier:

Skriv gerne til mig, hvis du har lyst til at invitere 6-10 gæster, så kommer jeg gerne hjem til dig og holder en hyggelig olieaften.

Det koster ikke noget! Hvis der er mere end en times kørsel fra Dragør eller Fanøfærgen, må vi blive kreative i planlægningen.

Du serverer kaffe og snaks – og jeg fortæller om, hvad olierne kan. Sådan et arrangement tager ca. 90 minutter.

—————————————–

Kære Dortea

Ville blot takke for et godt foredrag i Aabenraa i går – jeg fik sat en del på plads omkring mine  følelser og min adfærd. Jeg har været mørkeræd så langt jeg kan huske tilbage. Er det stadig, sover med lys om natten …. Tror i dag, at det var derfor jeg blev i mit ægteskab i så mange år og straks fandt en kæreste – det holdt så heller ikke, selvom han er en vældig sød fyr, opgav jeg også der.

De ord jeg fik med på vejen, giver mig atter håb, føler mig tit alene i det hus jeg bor i nu, nogle dage er det skønt andre er jeg ved at kvæles – på jobbet er der 2 kvindelige kollegaer, der mener jeg skal arbejde i kasser som de gør, det er ikke min natur, jeg er struktureret men på min egen måde.

Kh Marie Møller

……………………………

“Kære Dortea,
Jeg vil bare lige sige, at nu har jeg mødt dig til foredrag to gange før, og sjældent har jeg mødt et menneske som har imponeret mig med sit livssyn, tanker og kreativitet. Man ved jo godt at det ikke er raketvidenskab, men bare det at der bliver sat ord på og man bliver mindet om at stoppe op, og tænke lidt mere over livet. Jeg kommer helt sikkert igen for at opleve dig. De venligste hilsener Else Rasmussen”

 

Tarm udsolgt

Esbjerg. Udsolgt 

Middelfart 19. UDSOLGT

Hellevad UDSOLGT 16. maj

 Kolding UDSOLGT 6. maj

Hellevad UDSOLGT 16. maj 

11.4. UDSOLGT 

Endrup Møllekro UDSOLGT