Vil du være arrangør?

Kunne du tænke dig at arrangerer et foredrag?

Jeg kan komme til din forening, dit firma, eller ganske privat, får du her nogle forslag til, hvad emnet kunne være:

Foredrag med, eller uden, platformsdemonstration*

Platform* er en seance, hvor jeg stiller intuitivt ind på spørgsmål fra publikum, og, hvis arrangøren ønsker det kan jeg også invitere til kontakt til åndeverdenen, og spørge til hilsner fra dem der er “gået i forvejen”. Selve platformen er på 30 minutter.

Jeg kan ikke tilbyde et foredrag kun med platform/afdøde-kontakt, da jeg har en helt klar aftale med åndeverdenen om, at mit job er at inspirere til eget indre arbejde, og at informere om, hvad clairvoyance og åndelig kontakt er for noget.

Foredrag:

“I selskab med ånder”

På dette er det mest efterspurgte foredrag. Jeg fortæller jeg om, hvordan jeg har gået vejen fra at være toptunet beridder med eget ridecenter, og til pludselig at sidde fast i en sovende krop som intet kunne, frem til i dag, hvor jeg lever i høj vibration, hvor jeg gør det i livet mange drømmer om.

I dag lever jeg af min passion, skriver bøger, holder foredrag, underviser, rejser en del og er rigtig god til at lytte til, hvad der ellers er godt for mig. Mine foredrag er fyldt med inspiration. Jeg fortæller levende og med humør bl.a. også om åndelige vejledere og skytsengle.

Foredraget kan være på 90 – 120 minutter – med eller platform. Se platform *

Læs evt. min bog af samme navn:

Forside_I_selskab_med_ander

 

Foredrag inkl. 30 minutters platform og pause:

140 minutter ialt:

70 minutter til foredraget.
20 minutter publikums-spørgetid eller forlænge foredrag afh. af stemningen fra publikum.
20 minutters pause. Jeg lader op i ene-rum i meditation, og I holder (måske en kaffe) pause.
30 minutters platformsdemo.

 

Dette foredrag bliver ofte bestilt til brancheforeninger, loger og firmaer.

Ved 80 -120 deltagere er prisen er Dkk. 10.000 + transportomkostninger ved mere end 45 km.
Ved 25 -80 deltagere er prisen er Dkk. 8.000 + transportomkostninger ved mere end 45 km.
Ved færre end 25 deltagere se længere nede på siden.

Bemærk: Forfatterforedrag er momsfrie, og tilbydes på hverdage.

Prisen dækker at jeg har max. 90 minutters befordring fra Dragør, eller Nordby på Fanø – hver vej.

Foredrag inkl. 30 minutters platform uden pause:

90 minutter

(60 minutter foredrag + 30 minutters publikums-spørgerunde, eller 90 minutters rent foredrag, eller 60 minutters foredrag + 30 minutter platform.)

Ved 80 -120 deltagere er prisen er Dkk. 8.000 + transportomkostninger ved mere end 45 km.
Ved 25 -80 deltagere er prisen er Dkk. 7.000 + transportomkostninger ved mere end 45 km.
Ved færre end 25 deltagere se længere nede på siden.

Bemærk: Forfatterforedrag er momsfrie, og tilbydes på hverdage.

Prisen dækker at jeg har max. 90 minutters befordring fra Dragør, eller Nordby på Fanø – hver vej.

 

Mindre forsamlinger på maksimum 20 personer:

90 minutters foredrag med, eller uden platformsdemonstration.

Maksimum 20 personer, og maksimum 45 km fra Esbjerg er prisen Dkk. 5.500.

Lejer I et lokale på Fanø og er I maxium 20 personer er prisen Dkk. 3.000 på hverdage. I weekender er prisen x 2.

Bemærk: Forfatterforedrag er momsfrie, og tilbydes på hverdage.

Private workshops til 2-20 personer:

På en privat workshop hjælper jeg jer med forskellige spirituelle øvelser. Alle med lyst til at prøve meditation og indfølingsøvelser kan deltage og vil sikkert opleve en form for spirituel kontakt, stærk skeptiske giver det næppe nogen fornøjelse. Kontakt mig gerne hvis I i stedet for et foredrag ønsker en privat workshops. Startpris Dkk. 3.500.- for 120 minutter. 2 -5 timers workshop er Dkk 6.000. Vil I spare min transporttid, eller bare gerne mødes her på Fanø har jeg mulighed for at leje et lokale her til 1.100,- pr. dag.

Transportudgifter:

Ved mere end 1 times kørsel (ca. 45 km hver vej) fra Fanøfærgen er tillægget på Dkk. 500 pr. påbegyndte time.

Eksempel er der 103 km til Haderslev Dkk. 1.000 i befordringstillæg.

Foredragsprisen dækker f.eks. udgifter som benzin, slidtage på bilen og færgebillet Dkk. 200.

Lyd:

Ved mere end 50 personer skal jeg have mulighed for at benytte en mikrofon (helst knaphuls- eller head sets-mikrofon). Har I ikke lydanlæg kan jeg evt. medbringe et lejet anlæg mod et lille tillæg på Dkk. 500.

Betaling:

Når vi har aftalt en dato for jeres arrangement, betales depositum på 2.000 kr. indenfor 4 hverdage. Når depositum er modtager er aftalen gældende.

Restbeløbet betales senest 15 dage før arrangementets aftalte dato.

Betaling til Fanø Sparekasse regi.nr.: 9684 Konto: 652 041 6658

Aflysning:

Depositum refunderes ikke såfremt et arrangement aflyses, eller ønskes flyttet til en anden dato, af hvilken som helst grund. Depositummet følger aftalen. Ønskes ny aftale skal der indbetales nyt depositum.

Jeg, Dortea Uggerhøj (tidl. Berg-Jensen) forbeholder mig ret til at kunne aflyse ved sygdom eller force majeure, (hvilket vi naturligvis ikke håber bliver nødvendigt) og aftale ny dato for foredraget, eller annullerer og refunderer depositum uden derudover, at skulle betale arrangøren for tabt fortjeneste.

Forslag til annonce og pressefoto, som kan anvendes i dag- eller lokalpressen, sender jeg gratis når depositum er modtaget.

Har du som arrangør et emne du ønsker jeg skal flette ind i foredraget, kan det sikkert sagtens lade sig gøre, bare jeg modtager dine stikord senest 15 dage før foredraget, tak.

Det vil være at foretrække at al kommunikation sker pr.mail på kontakt@dortea.dk – på den måde har vi har alle aftaler på skrift, tak.

 

Forslag til foredragsemner:

“Den stærkeste energi vinder altid”

Et foredrag der sætter mange aktive processer i gang. Jeg fortæller om, hvordan du kan omsætte tanker til handling og komme derhen i livet, hvor du ønsker være. Et foredrag, der vil være en øjenåbner for mange, og samtidig en aften, hvor jeg ofte kan se, og hører på publikum at de går derfra i meget højere energi, end da vi startede.

Foredraget kan være på 90 minutter, og da er det uden platform, eller med og da er foredraget på 120 minutter. Se platform *

Foredrag:

Fra A til B uden stress – en skøn følelse

430.000 danskere – svarende til 10-12 % af befolkningen – har symptomer på alvorlig stress hver dag. I dag betegnes stress således som en folkesygdom, og har store konsekvenser for den stressramte såvel som arbejdspladsen og samfundet. Vi skal nemlig huske på, at stress kan ramme os alle – og oftest når vi mindst venter det. Jeg vil give meget enkelte aha forklaringer så du kan hoppe af inden den rammer dig, stressbølgen.

Foredraget kan være på 90 – 120 minutter, alt efter hvad I ønsker. 

Foredrag:

“Træk vejret” – mindfulness guidet meditation og åndedrætsøvelser

Vi ved alle, hvor vigtig det er at tænke positiv – og alligevel er det bare så svært. Vores immunsystem, ydeevne og vores daglige trivsel er meget afhængig af, hvordan vi tænker – derfor bliver vi nødt til at være opmærksomme på det.

På dette foredrag vil jeg komme med gode ledetråde og tips til, hvordan man kan blive bede til at styrer sine tanker, så man kommer den vej man gerne vil. Vore tanker, og hvordan vi trækker vejret hænger meget komplekst sammen, så med et par enkelte gode åndedrætsøvelser kan vi være rigtig godt på vej mod mere succes.

Er der en monitor i lokalet, kan jeg medbringe min Pc og et måleapparat og dermed vise, hvordan åndedrættet påvirker vores indre svingninger og stemninger.

Foredraget kan være på 90 minutter, og da er det uden platform, eller med og da er foredraget på 120 minutter. Se platform *

Foredrag:

“Sensitiv & Spirituel” – forstå din styrke

Det at være super sensitiv kan godt være en udfordring for mange. De bliver lettere påvirket af stimuli af en hver art og mange finder først ud af at de er meget sensitive i deres voksenalder og når de er udbrændte. Ca. hver femte menneske er født med et ekstra modtageligt nervesystem.

At være HSP (Highly Sensitive Person) er et personlighedstræk, og endnu ikke alment anerkendt i Danmark, og det kan gøre det ekstra svært både selv at acceptere sine behov for pauser og afskærmning af stimuli – men også at blive taget alvorligt og respekteret af pårørende og på jobbet

HSP er ikke en diagnose, for med passende grad af stimuli giver sensitiviteten ikke problemer. Men, ved man ikke man er HSP eller bor sammen med en der ikke forstå en, kan det give store udfordringer. Som HSP og halv ekstrovert, og halv introvert kan jeg komme med mange gode forklaringer og forslag til hvordan vi finder fordelene frem ved at være meget sensitiv. Jeg fortæller på en seriøs, informativ og levende måde.

Har I en skærm og en monitor kan jeg medbringe et Powerpoint til foredraget.

Foredraget kan være på 90 minutter, og da er det uden platform, eller med og da er foredraget på 120 minutter. Se platform *

Glæder mig til at høre fra dig.