Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Fra bekymring til håb

25-30% af befolkningen bliver født som særlig sensitive. Som særlig sensitiv oplever og fornemmer vi alting meget meget kraftig, både det gode og det svære. Vi bekymre os let, også om det der slet ikke er vores. Vi kan hurtigt føle os overvældet af indtryk og miste den indre balance f.eks. når der er mange mennesker. Vi har ofte en god indlevelsesevne og et rigt indre liv og en god fantasi. Særlig sensitive reflekterer dybt og har en stærk retfærdighedssans og brug for ro til at processe det vi oplever.

Når vi ikke er i god balance lander vi ofte i tankemylder, og negative tanker vejre bare 3 gange meget i den indre vægtskål end positive tanker, derfor føles det tungt og svært når vi lander ovre den pessimistiske side. Det gode er heldigvis at dit tankemønster kan ændres til at være mere positivt ved konsekvent at tænke positivt 5-10 minutter om dagen.

Gratis foredrag i morgen den 11/2 kl 19.30-20.00 hjemme hos dig?

En af mine kursister siger om Livsprincipperne:
“De har gjort mine samtaler meget dybere, elsker det”.

For at deletage:

Gå på Youtube, søg på Dortea Uggerhøj, så ses vi der. Klip på “abonner” så kan du også stille spørgsmål.

Optagelsen kan ikke ses gratis efterfølgende, men kommer til at ligge som en samlet produkt i webshoppen som: “Vibrationstrappen” – så kik gratis med i morgen den 11/2 2019.

Efterlad en kommentar