Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

Glæder mig helt vildt!

I morgen skal jeg mødes med de skønne mennesker, der er med på uddannelsen til spirituel rådgiver – og de bliver gode. Det gør virkelig noget ved en at være med på den rejse – også for mig. Jeg har lige landet svaret på HVORFOR jeg skulle have det astmaanfald 1. januar. Det er altså ret vildt som nye erkendelserne kommer frem. Alle i gruppen er i en forrygende proces, der er lidt støj på, men det gør intet for det betyder bare at noget bliver sluppet, så nyt kan vokse frem til bevidsthed. WOW det er så fantastisk en oplevelse, og nu skal jeg bare sove een gang…

Efterlad en kommentar