Ro, nydelse og glæde.

Føler du dig også  forbundet til naturen, og ekstra fyldt op med ny energi efter en god gåtur langs stranden, eller skovens healende energi? Så kender du allerede til det naturen kan gøre for dig.

Fra nu af kan vi supplerer med naturens kræfter på flaske.

Du er inviteret med på olieeventyret.

 

PastTense er en særlig blanding af æteriske olier, som er kendt for at hjælpe med at finde jordforbindelsen og balancere følelser. De æterisk olier i PastTense er kendt for deres beroligende effekt på både krop og sind og fremmer hurtigt følelser af afslapning og ro.

PastTense findes i en praktisk 10 ml roll-on til nem påføring, når du er på arbejde, i skole eller derhjemme.

Påfør den blot i nakken, på skuldrene eller bag ørerne for at hjælpe med at berolige følelser, mens du indånder den kølende, særlige aroma af PastTense.

 

 

 

*

Peppermint kan anvendes som kosttilskud til irritabel tarmsyndrom (IBS), andre fordøjelse problemer, forkølelse, hovedpine og lignende.

Pebermynteolie bruges også topisk (påført huden) til muskelsmerter, kløe og andre problemer.

Gnid en dråbe olie under næsen for at forbedre koncentrationen og årvågenhed.

Diffus pebermynteolie i rummet for at forbedre koncentration.

Påfør på ryggen, nakke og skuldre gentagne gange for at holde energi niveauet oppe om dagen. I morges drak jeg et glas inden rideturen, det er også godt inden sport – og så giver det denne her kølende lækre effekt. Min mor har peppermint på terrassen, den går vi også og nipper til.

doTERRAs olier er naturens gaver til os.

Æteriske olier (essentielle olier) er koncentrerede udtræk af planter. Olierne har forskellige terapeutiske egenskaber og dufte og anvendes i aromaterapi, og nu kan du altså også bruge dem i dit hjem og daglige praksis.

Jeg er antroposofisk heilpraktiker, forfatter, spirituel coach og clairvoyant, og kan virkelig mærke olierne kan støtte os i de processer vi går igennem. Der er masser af eksempler på at olierne fx. kan hjælpe os med bedre balance følelsesmæssig som fysisk.

Uddannelsen til antroposofisk heilpraktiker (homøopati efter Rudolf Steiners anvisninger) er en 4 årig uddannelsen, som kaldte på mig fordi vi i den ser på, hvordan vi kan hjælpe det hele menneske: Krop, ånd og sind. Personligt hjalp homøopati mig ud af et helvede (ja undskyld mig) med allergi og astma, så jeg har selv følt, hvad dråber i små brune flasker kan.

Desværre gik jeg bare død i at bestille medicin for kunder, poste, holde øje med fragten etc. og jeg glemte at få betaling for al den tid administrationen tog. Lige præcis det er der mange behandlere går ned på. Vi kommer let til at arbejder gratis, fordi vi elsker at hjælpe andre, og når vi får et “tak” og et smil er vi glade. Det er bare svært at betale med et smil i Brugsen…

Jeg har fundet nu fundet en ny vej, hvor jeg kan hjælpe andre og dig. Du bestiller nemlig selv naturens dråber i små brune flasker til indkøbspris. Selvfølgelig hjælper jeg gerne med valget af dråber, når du bestiller via min doTERRA hjemmeside. Så bestillingen står du altså selv for, men jeg skal nok guide dig igennem, hvis det driller .

Hvis du spørger, hvorfor jeg pt rådgiver gratis, er det kort sagt fordi jeg tror på det betaler på den lange bane, og i doTERRA er alt vidensdeling gratis.

Jeg er meget begejstret og glæder mig til at dele min viden med dig. Endnu er det hele så nyt for mig, men jeg vil bestræbe mig på, at dele den viden jeg selv får med dig, efterhånden som erkendelserne og erfaringen lander hos mig.

To valg:

Eller faktisk har du tre:

  1. Du kan mærke, at du vil prøve olierne på egen krop, og vil oprettes som kunde.
  2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som kunde, og have muligheden for at bygge en selvstændig forretning op som en del af din indtægt.
  3. Eller du vil gerne til et gratis foredrag/workshop først.

Bliv kunde eller forhandler:

Er du klar til at oprette dig som kunde eller forhandler, kan du se her hvordan:

https://dortea.dk/doterra-bliv-forhandler/

Kommende doTERRA foredrag/workshops:

Den 11/8 2019 på Fanø

om olier til husapoteket i hverdagen.

Den 13/7 2019 i Varde

om olier der støtte følelser.

Klik her for at reservere din plads til bare 1,-. Sidste tilmelding ugen før foredraget, der er begrænset antal pladser til hver foredrag.

  • Kunne du tænkte dig, jeg kom jeg til dig og holdt et gratis foredrag og kan du samle 10-20 veninder, så kommer jeg gerne hjem til dig og fortæller om olierne.

Du er også velkommen til at se eller gense foredraget på Fanø den 10/7 med Christine:

Inspirationsvideoer:

Jeg lægger løbende små videoer op om, hvor du kan bruge olierne. Videoer ligger på min YouTube kanal. Når du klikker “abonner” får du automatisk en besked om nye videoer:

 

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.

 

doTERRAs kvalitetsløfte

Her kan du se en smuk video om doTERRA, der forklarer mere om de æteriske olier og deres effekt. Der er så meget, vi kan gøre selv for at sikre os et godt helbred og et liv med vitalitet og glæde:

Ancient Secrets of Essential Oils

Efterlad en kommentar