Kommer du nogen gange til at give et godt råd som falder helt til jorden? Eller kender du det at du kommer til at tage beslutninger for din mand/kæreste uden, at have spurgt først? Vi er rigtig mange der kender det. Jeg kalder det, at være i andres haver. Og når du er der er du ikke så glad som du kunne være, og din energi er ret lav.

“Din have, min have” er et af mine livsprincipper jeg både underviser efter samt forsøger at leve efter. I morgen kl. 19.30-20.00 er du er med inviteret til et gratis foredrag, også kaldet webinar og det sker på Youtube og er ganske gratis.

Det er let at tilmelde sig. Du går ind på Youtube, søger på Dortea Uggerhøj og klikker på abonner. Foredraget/webinaret bliver optaget, men ligger ikke efterfølgende gratis tilgængelig. Webinaret er et af Livsprincipperne og kommer til at ligge i webshoppen som en samlet pakke, der indeholder: En reminder video, en uddybende forklaring på Pdf, en meditation til at lade din energi op med, og selve webinaret: “Din have, min have” samlet pris 599,-

Vil du se foredraget gratis og have mine guldkorn til, hvordan du passer bedre på dig selv, får mere glæde, mere energi og bedre relationer skal du kikke med kl. 19.30 den 28/2 2019 på Youtube.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

4 Comments

 1. Marianne den 27. februar 2019 kl. 19:31

  Jeg vil gerne deltage i webinar, ?

  • Dortea Uggerhøj den 28. februar 2019 kl. 10:10

   Hej du er velkommen, og kommer med ved at gå på yobtube, søge på Dortea uggerhøj og klik på “abonner”. Vi ses

 2. Bettina den 23. marts 2019 kl. 14:52

  Ønsker at modtage info ?

  • Dortea Uggerhøj den 24. april 2019 kl. 20:46

   Hej Bettina, de gratis webinars annonceres altid på mine nyhedsbreve. Håber du er tilmeldt der, så er du fuld opdateret. Pt er der ikke planlagt nogen Kh dortea

Efterlad en kommentar