Healing og fjernhealing

Slip dine blokeringer.

Healing kan have mange navne. Hos mig får du Terapeutisk Touch, spirituel healing og Flow Energy healing, alt samme fra en meget høj frekvens, jeg fungerer som en kanal mellem universet og dig.

Healing er en fantastisk start på din personlige udvikling, eller hvis du har blokeringer i dit system. Det viser sig ofte som som et dårligt immunsystem, eller som fysisk eller mental smerte.

Mange tak Dortea. 
Noget skete der i hvertfald i fjernhealingen. Jeg fornemmede varme og ro og begyndte at græde… kun kort – men noget trykkede du på. Havde det dejligt bagefter. 
Jeg er sikker på det har gjort noget, og glæder mig til mere energi.
Rigtig dejlig aften til dig, og igen mange tak.

Med venlig hilsen Jette R”

Healing kan også kombineres med en 1:1 session, så du kan få meget større klarhed og forståelse om, hvad ubalancen handler om.

De essentielle olier fra doTERRA virker fantastisk sammen med healing, og jeg vejleder dig naturligvis til hvilken olie, der vil være den bedste for dig.

Det fantastiske ved healing er, at det har ingen begrænsning af tid og sted i energien, og netop derfor fungerer fjernhealing også rigtig godt.

Healing kan ikke gøres forkert, en dygtig healer er blot “kanalen” – intelligensen i healing ved, hvad den skal og hvad du har brug for. Det “værste” der kan ske i en healing er, at det føles som, der intet sker … Men tro mig, healingen sker alligevel, din sjæl tager imod, selv når intellektet ikke kan.

“Førstegangsforværring” kan forekomme. Det er ret normalt, healing kan ikke skade, men sætte noget i gang som du måske skal forholde dig anderledes til end du plejer. Mærk, hvordan du har det efter første nat, og kontakt din healer, hvis du stadig har spørgsmål. Klinger det ikke af, bør du konsultere din læge, da min erfaringer siger mig, at da skyldes forværringen næppe healingen.

En healing booker du som en 1:1 session.

Alle ledige tider finder du her i:

Online booking knap

Vil du åbne for din healende kraft og hjælpe andre?

Healing er til os alle, og har du et ønske om selv, at ville lærer at give healing er du meget velkommen på en af mine uddannelser.

Følg med på mit nyhedsbrev, så er du altid opdateret om næste holdstart, eller send mig en mail.

Healing er en ganske naturlig kilde og der er nok til alle.

Nogle gange kommer vi måske lidt på afveje, og langt væk fra selve healings-strålen fra Universet, når vi er der, har vi brug for hjælp til at komme tilbage på rette vej – det kan en dygtig healer hjælpe dig med.

Healingsemne kunne være:

 • Stress
 • Indre uro
 • Eksamensangst
 • Lønforhandling
 • Ansættelsessamtale
 • Foredrag, oplæg, tale
 • Begravelse
 • Konfirmationstalen
 • Fest med mange mennesker
 • Familiesammenkomst
 • Fødsel
 • Operation – før, under eller efter
 • Flyskræk
 • Tandlægeskræk
 • Etc.

Fjernhealing

Fjernhealing beskrives som at du får den indre ro og kraft, der skal til for at du kan være bedst mulig tilstede, og nyde øjeblikket i det der er vigtigt for dig.

“ Hej Dortea. 
Nu har vores søn sovet igennem 5 nætter i streg. Vi lykkelige, og jeg sidder og tænker på, hvorfor jeg ikke kom i tanke om dig noget før. Jeg ved jo din healing virker.

Tak for nu.
Kærligst en meget glad og udhvilet mor Gitte Winkler”

Fjernhealing virker, og jeg vil anbefale at du ikke vælger for mange emner ad gangen, det er bedre at vælge et emne ad gangen. Hav tillid til at din krop nok selv skal lede energien det rette sted hen, når det vigtigst er fyldt op.

En fjernhealing booker du som en 1:1 session og den koster Dkk. 1.000.

Hvordan foregår fjernhealing?

 • Du får mest ud af det, hvis du på det aftalte tidspunkt sidder eller ligger i ro, lyt eventuelt til et stykke stille musik.
 • Skulle du blive forhindret på aftalte tidspunktet, er der ingen refusion, men heller ikke noget problem, jeg sender på det aftalte tidspunkt, og din sjæl vil helt sikkert opfange det.

Se evt. “førstegangsforværring” her over.

Fjernhealing kan også sendes til børn eller kæledyr.

PS.

Selvfølgelig findes der “brodne kar” i denne branche, det gør der alle steder. Er det f.eks. helt gratis er det muligvis for billigt… Ingen kan tække huse med “gratis”. Husk, valget er dit, du vælger din healer.

En fjernhealing booker du som en 1:1 session.

Alle ledige tider finder du her i:

Online booking knap