Hvad vælger du? 
Det er beslutninger, ikke betingelser, der afgør vores skæbne. Der er tre beslutninger, som vi alle træffer hvert øjeblik liv igennem. Faktisk laver du det første lige nu:

En af mine rollemodeller er Tony Robbins. For mere end 15 år siden var jeg på workshop med han, det glemmer jeg aldrig. Blandt andet inspireret af hans nyhedsbrev i går, sender jeg mit nyhedsbrev til dig i dag.

Det, vi vælger at fokusere på, påvirker hele vores liv. Uanset hvad vi fokuserer på, føler vi det – uanset om det er sandt eller ej. Hvis du lige nu er fokuseret på: “Økonomien er ved at falde sammen, er det forfærdeligt!” – det vil du føle.  Vi føler det vi har fokus på.

Men hvad nu hvis vi skifter fokus? Hvad hvis vi konkluderer: Alle er bange og rystede! Så er det et perfekt tidspunkt at se på nye muligheder, i stedet for at gå i panik, når andre er bange for overskrifterne. Vær autentisk, vær dig. Hvis vi har modet til at ignorere “dommedagsprofetierne”, kommer de bedste muligheder, selv i tider med maksimal pessimisme. Hvis vi fokuserede på den mulighed, vil vi føle os meget anderledes, vil vi ikke? Jo, det tror jeg vist nok. Men det kan godt lade sig gøre. Fokus = følelse.

Så snart vi fokuserer på noget, giver vi det en betydning. Er dette slutningen eller begyndelsen? Er dette en velsignelse eller en forbandelse? Uanset hvilken betydning vi beslutter os for, er vi styret af, hvad vi føler, og ud af vores følelser kommer alle vores handlinger. Så vi skal beslutte og for:

1: Hvad vil vi fokusere på?
2: Hvad betyder det?
3: Hvad kan vi gøre ved det?

Vi lever i en tid, hvor mængden af ??frygt og angst konstant dukker op. Hvis vi ikke virkelig tænker kritisk og har fokus på hvilke tanker vi gøder, lader vi andre diktere vores fokus. Vi skal være disciplinerede og topbevidste om, hvad vi vælger at fokusere på, hvad betyder det, og hvad kan vi selv gøre ved det.

Vi skal være meget opmærksomme på hvilke tanker vi slipper ind i vores sjæl, ind i vort system, ind i vores celler. Tanker er ikke toldfrie.

Verden er allerede disconnectet og ensom. Lige nu er det ikke virussen, der er den største trussel, men vores reaktion på alt det, der sker.

Tænd for tv’et. Er det gode nyheder om alle de storslåede og mirakuløse ting, mennesker udretter i dag der bliver vist? Det er pt ønsketænkning! Vi får serveret overskrifter, der ryster og skræmmer os kun for at få vores dybeste opmærksomhed. Og det virker. Overskrifterne konkurrerer med en bibbende mobilen i vores lomme, opslag på de sociale medier og den larmende stilhed i bybilledet landet over. Det påvirker altsammen. Ingen følelse går fri.

Du alene bestemmer hvilke tanker, følelser og overbevisninger du lader komme ind i dit liv! Og du skal være meget vågen for de sniger sig ind i dine celler. Det vi fokuserer på former os, uanset om vi føler os frustrerede, vrede, ophidsede, taknemmelige, forbandede eller velsignede.

Vores tanker former vores følelser, vores følelser former vores liv.

I disse tider er vi nødt til at huske at stå op for os selv, være selvkærlige og lyse for andre. Hvis vi ikke disciplinerer vores frygt og kontrollerer vores fokus, vil andre med lethed gøre det for os. Du bestemmer, det er op til dig.

Hold fokus på din og verdens sundhed.

Kæreste dig, lad dit lys skinne for verden. Vi er her sammen om det her.

Efterlad en kommentar