Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Hvad hvis du vandt?

Læs på nyhedsmailen tirsdag den 23. okt. hvordan du kan deltage.

OG VINDEREN BLEV “YSSER” STORT TILLYKKE.

JEG GLÆDER MIG TIL AT TALE MED DIG PÅ SKYPE I MORGEN.

Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.

Tak

Kærligt Dortea

 

43 Comments

 1. Mette Sørensen den 23. oktober 2018 kl. 5:12

  Jeg har lyttet til mit hjerte og besluttet at vende tilbage til Jylland efter mange år i København.
  Det er vildt spændende og skræmmende på samme tid. Skræmmende fordi jeg har opsagt mit job og ikke har nyt på hånden. Hvad nu? Hvad vil jeg gerne? Finder jeg et job? Alle de tanker flyver rundt og nogle dage overskygger det min glæde ved det beslutning jeg har taget, som jeg ved er helt rigtig for mig. Jeg vil bruge en session hos dig til at skabe klarhed over mine ønsker ifm. karriere. Hvad jeg egentlig brænder for, hvad der driver mig og hvorfor den frygt pludselig banker på.
  Hvis jeg vandt er jeg sikker på det kan guide mig den rette vej og flytte mit fokus op 🙂

 2. Heidi Maria Petersen den 23. oktober 2018 kl. 5:55

  Jeg vil gerne have klarhed over, hvordan jeg bringer det bedste af mig ud i verden, hvordan jeg bidrager bedst og lever mere i harmoni med den jeg er, at jeg kender og tør at gå MIN vej. Jeg føler, at jeg har meget mere at byde på til verden og mig selv. Det vil glæde mig stort at vinde??

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 19:02

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

   • Ysser den 24. oktober 2018 kl. 15:55

    Det er mig der takker for samtalen i dag ? Tiden går alt for stærkt, men bortset fra det så fik jeg flere brugbare og meget konkrete råd og en lille hilsen fra åndeverden kom der også, så Jeg er helt “høj”.. Det må prøves igen !!!

 3. Annette Olsen den 23. oktober 2018 kl. 6:04

  Ojj … hvis jeg vandt, ville jeg høre hvorfor jeg fortsat tiltrækker de mænd, der er i ubalance og har brug for støtte og omsorg ( af mig !!!)
  Og hvilen vej gir mig mest energi ift mit potentiale , når jeg også gerne vil ha overskud til min dans og træning..

  Ha en dejlig efterårs ruskevejrsdag <3

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 19:01

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 4. Hanne den 23. oktober 2018 kl. 6:30

  Hvis jeg vandt ville jeg blive lykkelig. Har pt ikke lige kontanterne til en session.
  Jeg ville blive henrykt over at få klarhed over hvordan jeg kommer videre herfra hvor jeg står lige nu i nogle gigantiske udfordringer karrieremæssigt og personligt
  Sessionen vil jeg bruge til at finde lyspunkterne i horisonten. Jeg har tidligere været hos Dortea og hun kan altid få mig til at se lyspunkterne i problemerne.

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 19:01

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 5. Berit den 23. oktober 2018 kl. 6:35

  Jeg er nået langt i min selvudvikling, og mit arbejde som terapeut. Jeg ønsker at forstå det clairvoyante lidt mere, og finde ud af om jeg skal bygge den uddannelse ovenpå det jeg har i forvejen.
  Jeg har brugt uendelig mange timer på at filosofere og at forstå os som mennesker. Jeg tænker at jeg mangler den åndelige/clairvoyante del i min betragtning 🙂

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 19:00

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 6. Anne-Mette den 23. oktober 2018 kl. 7:03

  Jeg har brugt Dortea mange gange efterhånden, når jeg behøvede indsigt og klarhed over bestemte områder af mit liv. Lige nu står jeg et sted, hvor jeg er i tvivl om min jobsituation er den bedste på mig. Jeg kan ihvertfald mærke, at det trækker enorme veksler på mig, og tvivlen synes at være en fast følgeven hver dag når jeg kører på arbejde. Derfor ville det være så dejligt at vinde en session med skønne Dortea – da jeg ved at hun kan hjælpe mig med at finde svaret, som jo sikkert allerede er inde i mig:-) På forhånd tak!
  Kærligst

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 19:00

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 7. Tanja den 23. oktober 2018 kl. 7:19

  Jeg vil rigtig gerne Søge mere klarhed over min nye arbejdssituation, og hvordan jeg bedst holder min balance i det ?? Der er lidt uro i mit system, som plejer at kunne blive guidet på fineste vis af Dortea ?

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:59

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 8. Lykke Reichert den 23. oktober 2018 kl. 7:20

  Hvis jeg vandt ville jeg blive enormt glad! Jeg kunne godt ønske hjælp til at få noget mere søvn og måske et lille spark i den retning der giver mest mening. Klarhed over relationer der flytter sig og en hilsen fra den anden side ville være berigende og lige hvad jeg kunne bruge.

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:59

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 9. Ysser den 23. oktober 2018 kl. 7:22

  Jeg ville spørge ind til hvor jeg er bolig og jobmæssigt om et år, og også meget gerne have afdødekontakt.
  Jeg har hørt så meget om dig, og vil gerne prøve det selv ?

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:43

   Kære Ysser. TILLYKKE du har vundet en gratis Skype-session hos mig imorgen kl.15.00.
   Send mig venligst dit navn, mobilnummer og mailadresse så du kan få bekræftelsen.
   Kh Dortea

 10. Ditte den 23. oktober 2018 kl. 7:37

  Jeg står ved, hvad der føles som en stor skelsættende vej i mit liv og kunne godt bruge lidt input/nyt syn på sagen. Det kan måske gøre det lettere at træffe mit store, store valg. Det kan være svært at skelne mellem, hvad der er fornuft, frygt, intuition og uopnåelige drømme. Måske en sitting hos dig, kan hjælpe med at skabe klarhed?

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:59

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 11. Julianna Bonde den 23. oktober 2018 kl. 8:00

  Første og fremmest tak for at give ud af din energi.
  Hvis mine energier er til det, kan jeg mærke, at jeg er nået til en blokering på vejen, som synes sværere at komme igennem denne gang. Nok mest fordi jeg ikke føler jeg bidrager med alt det jeg kan, eller retter sagt, jeg er nok ikke længere sikker på hvad det er. Så hvad jeg ville bede om i en session, er en dybere indsigt i mig selv, forstået på den måde omkring et arbejde jeg kan leve af, mest af alt fordi jeg aldrig rigtig har kunne passe ind i et 8-16 job, altså “passe ind”, og når jeg har så skide svært ved det, kan det være svært af og til, at træde sin egen sti fremad, specielt når græsset jeg træder på, nærmest er blevet til filtret siv. Jeg har en drøm om, bare at kunne skrive bøger, udvikle mine egne evner og male og tegne, ja måske bare en dag være velsignet nok til at kunne bo i en skov. Men på nuværende tidspunkt er det mest af alt en guidning til hvad der ville være bedst for mig at arbejde videre med. Igen tusind tak for at stille din energi til rådighed, til vinderen.

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:58

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 12. Joan den 23. oktober 2018 kl. 10:02

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde ville jeg gerne have klarhed over min arbejdssituation….er jeg på den forkerte hylde og hvad gør jeg for at komme videre?
  Yderligere syntes jeg at jeg altid kan mobilisere et stort overskud til at hjælpe andre, men føler desværre ikke at det går den anden vej…… hvorfor tiltrækker jeg de mennesker som har brug for støtte og ikke dem som allerede hviler i sig selv?!

  Ønsker jer alle en dejlig efterårsdag 🙂

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:58

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 13. Ulla Lund den 23. oktober 2018 kl. 11:32

  Jeg vil så gerne have klarhed over, hvorfor jeg nu er ramt af brystkræft for anden gang. Jeg bruger (for meget) energi på at tænke på, hvad der har forårsaget det. Mine tanker/handlinger/mønstre????

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:58

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 14. Vivi den 23. oktober 2018 kl. 11:42

  Det vil være skønt at blive guidet i de valg/muligheder/udfordringer jeg pt står overfor. Det gælder både arbejdsmæssigt/studievalg og i forholdet til mine børn.

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:57

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 15. Mia den 23. oktober 2018 kl. 14:02

  Hvis jeg vandt kunne jeg godt tænke mig om jeg kunne få klarhed om min lidelse er kronisk eller hvordan jeg kan komme det kvit.
  Efter 2 et halvt års gene er jeg nu endt ved en special læge, der heller ikke ved hvad hun skal stille op.
  Det er så hårdt fysisk og psykisk og påvirker mit liv.

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:57

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 16. Jette den 23. oktober 2018 kl. 14:15

  Hvis jeg var den heldige vinder – ja så ville jeg godt vide hvad jeg gør ved min arbejds situation. Bliver jeg og kæmper … giver det endnu en chance..? Eller er jeg nu nået dertil at nu er nok nok?? Hvilken vej skal jeg gå?? Hvad venter på mig?? Hvorfor tvivler jeg så meget på mig selv, og ind imellem også på venner og mand – som jo bare vil mig det bedste??? En anden ting jeg gerne ville vide er – er der en som passer på mig?? Måske er hos mig?? ?

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:56

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 17. Hanne Jensen den 23. oktober 2018 kl. 14:22

  Det vil være en stor glæde at vinde en session. Trænger til at få spot on på visse punkter. Det være sig kærligheden, og bedre til at bruge min intuition til at bruge mig selv på den bedste måde på MIN vej. Hvordan går jeg den bedst, også i forhold til relationer.
  Efterårs-ruskehilsen
  Hanne

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:56

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 18. G.S den 23. oktober 2018 kl. 14:58

  Hvis jeg er heldig.
  Jeg ønsker sparring i forbindelse med et vigtigt valg i mit liv. Det kan gøre en stor forskel på min videre vej frem i livet.
  Jeg er ligesom dalet lidt i mine valg og ønsker at komme stærkt tilbage med det jeg har og kan gøre godt med fremover.
  Jeg kunne også godt tænke mig at finde ud af om der var nogle mennesker fra fortiden som ville fortælle mig noget.

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:56

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 19. Tina Jensen den 23. oktober 2018 kl. 15:26

  Denne mulighed ville måske åbne op for lyset igen og få muligheder frem ang tackling af fremtiden ? ?? Så håber at være den udvalgte ?

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:55

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

 20. Heidi Trans den 23. oktober 2018 kl. 16:26

  Jeg har brug at vide hvorfor der bliver ved med at være så dårlig energi i vores hus

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:54

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

   • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:54

    Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
    Vinderen blev “Ysser”.

    Tak

    Kærligt Dortea

 21. Sanne den 23. oktober 2018 kl. 17:39

  Hvad nu hvis du vandt?
  – det ville overraske mig positivt ?

  Hvad ville du gerne have klarhed over?
  – hvordan jeg finder min “tryghed”.
  Kæmper til tider stadig med følgevirkningerne af en barndom uden opbygning af selvværdet. Min mor har i mange år, ikke kunne udvise omsorg og kærlighed, så da jeg mistede min far i 2014 og sidenhen valgte en skilsmisse (for at leve et mere autentisk liv), mistede jeg så også det, jeg definerede som tryghed – altså familien i den traditionelle forstand.
  Rent instinktivt vender jeg gang på gang tilbage til det billede, selvom jeg godt er klar over, at min skæbne er, ikke at skulle leve det traditionelle liv.
  Jeg sørger til stadighed over ikke at have “trygheden” længere, så det ville være fantastisk, at få klarhed over, hvilken form for tryghed, der passer til mig ?

  Hvad ville du bruge en session til hos mig?
  – bede om hjælp til at finde svaret på ovennævnte. Har store forventninger om, at netop det svar, ville kunne sætte mig fri til at gøre, alt det, det er meningen, jeg skal ?

  • Dortea Uggerhøj den 23. oktober 2018 kl. 18:54

   Tak til alle jer, der tog jer tiden til at skrive. Det er jeg rigtig glad for, jeg lærer meget af at læse jeres svar, og sender jer healing både mens jeg læser og i morgen tidlig i en gruppehealing i min morgen meditation.
   Vinderen blev “Ysser”.

   Tak

   Kærligt Dortea

Efterlad en kommentar