Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis jeg nu har en essentiel olie, der kan hjælpe dig, ville du så prøve den?

Skriv her i kommentarfeltet, hvilken følelse (ikke fysiske smerte) du rigtige gerne vil slippe, så vælger jeg måske dig – og finder jeg den olie, jeg fornemmer, der kan hjælpe dig – og sender den til dig som en gave.

 1. For at deltage i udvælgelsen skriver du et par linjer, max 5, som beskriver den følelse, der tynger dig og en lille uddybning af, hvorfor du har det som du har det.
 2. Skriv til mig senest på lørdag den 25/9 kl. 12.00.
 3. Kun opslag der er lagt her eller på min Facebookside deltager. Og YES du kan sagtens skrive begge steder så har du to muligheder for at jeg vælger dig. Jeg vælger ikke dig, hvis du skrive anonymt 😉

Vinderen offenliggøres både her op på Facebook.

(Din kommentar er ikke synlig her før den er godkendt, det er for at undgå spam)

Glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst

Dortea

4 Comments

 1. Anne-Mette Weise Pedersen den 21. september 2021 kl. 11:49

  Hej Dortea ??
  Jeg vil gerne mindske følelsen af tankemylder og bekymring og finde ro.
  Det føles som om der er 10 kasser med tanker og bekymringer om børn og børnebørn og andet, som er åbne på een gang i min hjerne og det gør, at jeg ikke kan falde i søvn og hvis jeg falder i søvn så vågner jeg mange gange og har svært ved at komme i drømmeland igen. Jeg har skønne, søde og dygtige børn og børnebørn skal lige siges ??????
  Knus Anne-Mette

 2. Hanne Sommer den 21. september 2021 kl. 17:36

  Hej Dortea,
  Jeg vil gerne slippe bekymring og spekulationer om, hvornår jeg ser mit barnebarn på 12 igen, og min søn ligeledes får lov at være far. Det fylder meget, og hvis jeg vågner om natten, føles mit liv spildt, og tiden går så hurtigt. Knus Hanne

Efterlad en kommentar