Januar 2015 nyhedsbrev

Hvad du ønsker skal du få.

Er du ikke tilmeld mit nyhedsbrev kan du læse det her, men tilmelder du dig sender jeg det direkte til dig næste gang.

 

Det buldre i det fjerne. De sidste knald fra nytårsraketterne plaffer sløve i natten. Forventningerne, blev de indfriet eller gik de op i røg? Blev Nytårsaften som forventet? Og, er der sendt ønsker ud for det nye kommende år?

”Hvad du ønsker skal du få når jeg blot tør stole på, at du ej vil tromme før min sang er omme” skrev Peter Faber i 1848. Teksten er lige relevant i dag og jeg tolker den som, du kan have tillid til at dine ønsker vil gå i opfyldelse når du blot ikke afbryder andre i deres. God pointe, tænker jeg, da vi ved ikke at afbryde, eller blande os i andres, men ved i stedet at give andre plads, netop giver os selv muligheden for både at opleve, men også at lære i fællesskabet. Ene-tid er nødvendig, men det er fællestid også.

På min nye uddannelse Spirituel rådgiver vidste jeg godt at jeg selv ville komme til at lære rigtig meget. Og, jeg siger dig, dét er simpelthen en ren fornøjelse at være en del af dette hold som består af fantastiske mennesker. Jeg kan naturligvis ikke lærer nogen noget, men bestræber mig på at være inspirator for ny vækst for den enkelte.

 

Tanke, følelse, handling og resultat er ord du har set i mine tekster mange gange før. Jeg er meget bevist om, at jeg ikke kan lære dig, eller andre noget, men ved jeg er god til at skabe et rum, fysiske som mentalt, hvori du kan lærer dig selv bedre at kende. Når du kender dig selv, og den power du indeholder kan du f.eks. også hjælpe andre, hvis dette er dit ønske. Og, ved at blive bedre til at omsætte din tanke til en følelse, og efterfølgende handle på den, vil du også kunne se at du skaber de resultater du fortjener. Fantastisk smart, ikke, og måske tænker du nu, at det lyder da for nemt! Men det er altså sådan Universet fungere: Alt er startet med én tanke, og hvorfor skulle det ikke netop være din tanke, der talte og blev noget?

Ganske ofte tænker jeg på, hvordan det ville have været, hvis det jeg ved i dag, var noget jeg havde vidst for f.eks. 10 eller 20 år siden. Nu, kender jeg heldigvis ingen der kan levere en skræddersyet livsplan, og måske kunne det have sparet mig for nogle udfordringer og skrammer, men på den anden side så havde jeg jo ikke været den jeg er i dag. Og, faktisk er jeg ualmindelig taknemmelig for den sjæl jeg er, og det jeg står for.

Der hvor jeg står i mit liv i dag er ikke et sted jeg ville ønske anderledes. For det giver mening, at jeg er landet lige netop her. Det er ikke kommet af sig selv, det er opstået på tanker, ønsker og handlinger. På rejsen derfra og hertil er jeg blevet bedre, og bedre til at følge min intuition, og lytte til de impulser jeg opfanger og fornemmer.

Jeg tænker selvfølgelig der en mening med livet, og at der en hensigt med det vi bliver præsenteret for i livet. Det er muligvis sådan at det meste af vores liv er planlagt, eller forudbestemt på en eller anden måde, og at vi så bevidst eller ubevidst aktiverer brikkerne i livets spil, efterhånden som tiden går. Men, man kan spørge sig selv om vi har brug for at vide, hvad vores livsopgave går ud på? Eller er det bedre ikke at vide det?

Nogle vil måske mene at det ville være lettere at følge livets vej, hvis man vidste hvilken vej man skulle gå fra starten. Mens andre hellere vil sætte GPSen til efterhånden som vejen viser sig for dem.

Om vi vælger det ene eller det andet må vi gøre op med os selv.  Vi er alle forskellige, og vi kan bare følge dét, der føles rigtig med eller uden GPS. Heldigvis kan vi ikke spå om fremtiden – for det kan vi altså ikke!!! Men, ud fra det vi har med os i livet kan vi både i en spirituel rådgivning og i en sitting få rigtig gode forslag til den fremadrettede vej i livet.

Personligt er jeg glad for, at jeg for 20 år siden ikke viste at jeg ville stå her, hvor jeg står i dag. Men, tro mig når jeg fortæller dig, at jeg er vild glad, og taknemmelig jeg er for det – stedet føles rigtigt både mentalt og fysisk. Det bobler og blomstre på alle måder, og den høje vibration som startede for godt et år siden fortsætter selvfølgelig. Der er tilstrækkelig af den høje energi, og det er jo ikke meningen af den kun er forbeholdt mig, så tag du bare dét du skal bruge af denne healende energi, hver gang du møder, eller fornemmer den. Du, fortjener den nemlig også.

 

En af de tanker jeg fik en vidunderlig følelses på i 2014 var på uddannelsen til spirituel rådgiver. Den tanke blev der handlet på, og resultatet blev at hold 1 startede 5. december 2014 på Fanø. Jo mere vi stoler på vores tanker og intuition jo bedre bliver vi til at navigere i livet.  Det kræver træning og tillid for de fleste at stole på det intuitionen viser os.

Her i skrivende stund arbejder vi på at hold 2 kommer til at starte maj eller juni 2015, og det bliver i Dragør. Selvfølgelig skriver jeg mere om det til dig, når planlægningen er helt på plads. Det føles så godt, at kunne tilbyde uddannelsen både i vest og øst Danmark.

Det er lidt grineren for sidst jeg flyttede til Dragør for 25 år, med den sammen skønne mand som jeg er kæreste med i dag, grinede vi af, at det netop var fra det ene yderpunkt af Danmark til det andet jeg flyttede – og nu gør jeg igen. Præcis hvornår er ikke så vigtig, for uanset, så slipper jeg ikke Bioklinik og de skønne klienter, der besøger på Fanø. Fremover bliver det bare sådan at jeg tilbyder dét jeg kan, både i øst og vest – sjov talemåde…

 

Du ved det sikkert allerede, at jeg tager imod klienter på Sjælland, i Brønderslev, 15 minutter fra Københavns centrum, og har gjort det siden oktober. Har du brug for en spirituel rådgivning, healing, sitting, eller en konsultation kan du bestille tid via min hjemmeside. Kender du nogen du vil anbefale at få en tid hos mig, vil jeg glæde mig til at tage imod. Energien i Brønshøj hos Kurte By Berger hvor jeg har arbejdslokaler er super god, – og det er den også på Badeanstalten i Dragør, hvor jeg har dyppet mig her i jule- og Nytårsferien. Det har været fantastisk at holde ferie og altid en fornøjelse at have ekstra tid til at gå i tankeproces – sådan er vi sensitive: Tanketid er god tid… Er du sensitiv så husk hverdag: Tid til at tænke, motion eller bevægelse – gerne udenfor, og sov 7-8 timer.

 

Find vej i dit liv.

Du får rabat på mine bøger i januar, og f.eks. kan du forbedre, og skærpe, din intuition med øvelserne fra bogen ”Spirituelle øvelser”. Med en vågen intuition kan du blive bedre til at navigere i dit liv. Bøger der er bestilt her i januar, giver jeg en ganske personlig hilsen med på vejen. Skriv i beskedfeltet hvem bogen er til, og jeg sender den med den inspirerende skriv i til dig.

 

Bog tilbud

 

Du behøver måske ikke tage på:

Hogwarts Skole for Heksekunster og Troldmandsskab, normalt omtalt som Hogwarts, er en fiktiv skole, der findes i J.K. Rowlings romanserie om Harry Potter. Det er en skole, hvor hekse og troldmænd mellem 11 og 18 år fra Storbritannien kan lære magi. De seks første bøger har alle Hogwarts som den primære kulisse, hvilket understøttes af, at hver bog varer et skoleår. Harry Potter og Dødsregalierne tager ikke udgangspunkt i skolen, da bogens hovedpersoner Harry PotterRon Weasley og Hermione Granger ikke tager det sidste år på skolen. Dog foregår den sidste og afgørende kamp i bogen på Hogwarts.

 

Men, vil du gerne have tips til, hvordan du kan rense huse, eller forbedre energien i dit, eller en klients bolig er endagsworkshoppen: Husrensning den 21. februar sikkert noget for dig. Sidste tilmelding 1. februar. Sammen skal vi besøge et hus på, der nok kan overraske dig, for der sker mange uforklarlige ting der…

 

Nu, vil jeg bare, og mener det virkelig fra hjertet, ønske dig et glad, boblende og sprudlende nyt år fyldt af nydelse og skønne oplevelser. Håber vi ses her eller der.

Efterlad en kommentar