Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

Jubilæumscirkel

Kære Cirkelvenner.

På tirsdag den 12. januar er det sidste runde i denne cirkel,og dermed “Åben cirkel”, hvor du kan afprøve om det er noget for dig.

Næste cirkel er dermed nummer 20, og det skal fejres. Den nye Jubilæumscirkel starter den 26. januar og når du betaler i shoppen for cirkel 20 får du en gratis Cd til at downloade.

Det er CD3 som handler om hvordan du får bedre indre balance, og stærkere kontakt til Åndeverdenen. Det skal trænes og til det er denne CD rigtig god.

Betal for Cirkel 20 her
Betal venligst senest for Cirkel 20 på tirsdag, tak.

Betalt for “Åben cirkel” den 12. januar her

Jubilæumscirklen nr. 20 starter den 26. januar kl. 19.30 og der er i plads til nye medlemmer.

Ps. Vælger du at betale kontant på tirsdag, kan jeg ikke tilbyde dig Cden, da den er et onlineprodukt, lige som der ikke gives rabat på selve cirklen, hvis du allerede har CDen.

På glædelig gensyn på tirsdag.

Kh

Dortea

Efterlad en kommentar