Skip to content

Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Menu

Kærlighed til hår, krop og det hele…

Body Mist fra doTERRA

Selvkærlighed på spray? Jeg bruger den i mit hår, både efter hårvask og til at opfriske krøllerne med (den er drøj i brug), vild god til tørre spidser, og jeg bruger den også efter badet på kroppen. “Im loveing it” som Ole Henriksen sig. Kan anbefales især til Teenagerpiger, der syntes alle andre er smukkere end dem.

Beautiful: 

Kærlighed, fred, støtte, sorg osv

Selvrespektens olie.

Øger forbindelsen til dit hjerte.

Hjælper dig med at omfavne din indre skønhed og styrke.

Støtter dig til at lytte til din intuition, dit højere formål og egen værdighed.

Hjælper dig til at heale følelsesmæssig.

 

Affirmationer der kan bruges sammen med Beautiful:

  • Jeg er værdig, hel og god, indvendigt og udvendigt.
  • Selvom jeg har lært andet, vælger jeg nu at elske mig selv.
  • Jeg er klar til at slippe de overbevisninger, jeg har haft, som har skadet mig eller holdt mig tilbage i fortiden.
  • Andre vil behandle mig, som jeg lærer dem, eller tillader dem at behandle mig, for jeg vil elske mig selv.
  • Jeg er klar til at elske, ære og respektere mig selv.

Efterlad en kommentar