Tror du på man kan manifesterer?
Kan må virkelig få det man drømmer om? JA, det tror jeg helt seriøst på. Jeg ved det. Jeg har selv gjort det, og gør det hele tiden.

Måske får du ikke det du drømmer om lige på en gang. Men, nu bliver man jo sjældent verdensmester med et trylleslag. Der er et ordsprog, der siger:
“Kan du drømme det, kan du også leve det”. Og, det der der vi skal hen. Det vil jeg vise dig hvordan.

Det er allerede i morgen tirsdag den 19. marts kl. 19.00-19.30 på min Facebook side, eller direkte på min Youtube kanal, hvor jeg vil guide dig igennem en manifestationsøvelse der virker.

Allerede i dag kan du gå ind på min Youtube kanal og klikke at du gerne vil abonner, hvis du ikke allerede har gjort det. Når du er abonnent kan du nemlig skrive kommentarer til mig, og dermed få mest ud af øvelsen. Klik her og så er du på min kanal, og der kan du klikke at du vil abonner.

Vil du være med (dog uden at kunne skrive kommentarer) kan du det ved at se med på min Facebookside Dortea Uggerhøj som du finder lige her

Inspiration kommer udefra, motivationen indefra.
Jeg finder inspiration i næsten alt, og når jeg lever af at inspirere andre sørger jeg for hele tiden at fylde mig med god energi. Det skal du også sørge for. I går tog min mand og jeg på Nationalmuseet. Det var en superfin tur.

Resten kan du læse i nyhedsbrevet fra den 18. marts 2019

Efterlad en kommentar