Synlighed

Er vi for meget når vi stikker næsen frem?

Er du hende, der læser med i skjul på SoMe, eller hende, der liker og kommentere når det føles rigtigt? Fortsæt med det, der føles bedst for dig. Og gør vi alle det, ja så er alt jo godt.

Når du har noget på hjertet er du aldrig formeget. Du skal selvfølgelig fortælle om, og vise det du brænder for, hvordan skal andre eller finde vej til dig? Hvordan skal de kunne mærke dig, og lære dig at kende? Ja, selvfølgelig kan du gøre det lidt skjult, og kun fortælle det til din allerbedste veninde, men hvorfor det, hvis du nu har noget på hjertet der kan glæde flere?

Det gode budskab er som med kærlighed, det bliver ikke mindre af at blive delt.

“Jeg har et godt tilbud til dig”. Lars Larsen fortalte, vidt og bredt om dyner, og idag er der Jyske dyner over hele verden. Du skal bare finde din måde at gøre det på.

Jeg fortæller, og deler gerne om mine private tanker og oplevelser, jeg har ikke rigtig noget at skjule. Men jeg har også en grænse. Der er selvfølgelig noget, der er helt privat, fx. min mand og min familie, jeg fortæller, kun om dem offentlig, når det er okay med dem.

Jeg er bare mig, og håber det inspirer dig til også at gå efter din drøm. Vejen er din, du går den selv og i dit tempo.

VÆR AUTENTISK – VÆR DIG

Efterlad en kommentar