Der er godt 7,7 millioner medlemmer i doTERRA – så mange kan ikke tage fejl, vel.

Jeg meldte mig ind 24. maj 2019 og har ikke fortrudt det sekund. Melder du dig ind via mig får du mig som din mentor og support, og vil glæde mig til at byde dig velkommen.

DOWNLOAD e-bogen “Før din første olie” -ganske gratis

Før din første olie

Her på siden vil jeg forsøge kort, lige som i e-bogen, at forklare hvordan det hele virker. I starten syntes jeg det var lidt indviklet, men det er virkelig total gennemarbejdet fra doTERRA side, der er ikke noget skjult eller med små, det er befriende, syntes jeg.

Du har tre valg til en start:

  1. Du vil prøve olierne på egen krop, og købe uden medlemskab og uden binding vælger du Retail. Du bestiller online i shoppen ligesom i en enhver anden webshop. Klik her og du kommer direkte til siden.

2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, og vil oprettes som medlem i doTERRA og købe til engrospris, men                       stadig uden binding, så vælger du Wholesale. Hvis du vil tjene bonuspoints via et månedsabonnement (LRP) kan             du klikke her og se hvordan.

3. Eller vil du med til en gratis intro. aften først, og høre lidt mere om olierne? Klik her for at se datoer for                                kommende arrangementer.

Er du klar til at se meget mere om olierne?

doTERRA er meget mere end olier, der er fx. hud- og hårprodukter og et kæmpe velgørende projektsarbejde.

Når du signer op, og bliver medlem vil jeg anbefale dig at starte med med et enrollment (start-) kit.

Starter du med en enrollment (start-) kit får du flere forskellige olier og meget for pengene. Der er enrollment kits i alle prisklasser. Her kan du se de 4 kit jeg vil anbefale.

Download doTERRAs kvalitetsløfte

Er du klar?

Er du nu du vil tage ansvar og hånd om din og din families sundhed, og lade olierne støtte dine følelser og dit immunsystem?

Har du brug for min hjælp til din indmelding i doTERRA, kan vi gøre det sammen over Skype (er klar det letteste) eller messenger, det tager max 30 minutter, det gør jeg selvfølgelig uden beregning.

Olierne er en kæmpe støtte i min hverdag, og det håber jeg også du har lyst til at mærke i dit liv.

Er du mere til en privat 1:1 session/konsultation?

Ønsker du en privat 1:1 konsultation med vejledning til, hvilke olier du skal bruge, er du velkommen til at booke en 1:1 session. Vi finder ud af hvilke olier, der kan støtte dig i din situation. Jeg kan bestille de olier du har brug for, eller du kan gøre det selv. Find næste ledige tid her.

Når du har modtaget dine første olier, tilbyder jeg dig en opfølgende session til kun 500,- for 50 min.

Vil du arrangere en inspirationsaften hjemme hos dig?

Kunne du tænkte dig, jeg kom hjem til dig og holdt en hyggelig inspirerende aften, hvor jeg introducerede jer til olierne, så samler du 6-10, 20 veninder, så kommer jeg hjem til dig og fortæller om olierne. På en workshop jeg fletter fx meditation, spirituelle indsiger og mine personlige erfaringer ind. I får tips til, hvordan I selv kan tage bedre ansvar for jeres og familiens sundhed.

De tre valg:

  1. Du vil prøve olierne på egen krop, og oprettes som kunde uden medlemskab, uden binding vælger du Retail. Du bestiller online i shoppen ligesom i en enhver anden webshop. Klik her og du kommer direkte til siden.
  2. Du har lyst til både at bruge olierne selv, oprettes som medlem og købe til engrospris – stadig uden binding. Du kan købe olierne til grossistpris og tjene points du kan shoppe for via et måneds abonnement. Klik her og se hvordan.
  3. Du vil med til en gratis workshop først, og høre lidt mere om olierne, eller du vil bestille min nye bog “Der er en olie til alt”? Så skal du klikke her.

Kærligst Dortea

 

dortea.dk tager forbehold for stavefejl, priser eller andet, der måtte lyde støjende eller være ukorrekte oplysninger.