Her på siden kan du møde nogle af mine dejlige kollegaer.

Vi to, dig og mig, matcher på en eller anden måde. Derfor er det at bestille en tid hos en spirituel rådgiver, mentor, clairvoyant eller healer 100% et tillidsspørgsmål. Og når du netop har valgt, at besøge min hjemmeside så er det fordi vi to, ret sandsynligt er et match og du kan bruge min ekspertise. Men, måske er der også en af mine kollegaer du kan noget sammen med?

De skønne mennesker her på siden har på et eller andet tidspunkt valgt, at skrue op for deres spirituelle evner og har taget en uddannelse hos mig på dortea.dk.

Er du uddannet hos mig, er du også meget velkommen til at blive repræsenteret her på siden. Eneste krav er at du har en hjemmeside (ikke kun en facebookside), og at du på din side linker til www.dortea.dk. Du skal selv holde mig opdateret, når du fornyer din side. Jeg sletter selvfølgelig sider der ikke linker… 😉 Send mig mail og så finder vi ud af det. Når du får dit link lagt her på min side, bliver det set af rigtig mange og vi er jo til for at hjælpe hinanden.

Klik direkte på billederne for at komme ind på kollegasiderne.

 

Mette Møller Larsen

 

Jette NR

Henriette Munkholm

 

 

Tina Tungelund

 

Min hjemmeside ligger hos Gigahost og det virker altid upåklageligt og alt står på dansk, du kan finde dem her: Gigahost