Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Livsprincipperne

Enten vækster vi, eller så dør vi…

Vi er nødt til at være i vækst, stilstand er drænende og langsomt dør energien, hvis vi ikke sørge for at fylde nyt på. De sidste 5 år har jeg selv taget to uddannelser og jeg vil nok alt fortsætte med at suge ny viden til mig. det smitter naturligvis af på mine uddannelser. I år er ingen undtagelse. Der ud over har jeg valgt at lægge mine livsprincipper op på en måde så de er tilgængelige og brugbare uden du nødvendigvis skal tage på uddannelse for at lærer dem at kende. Du ved, lige som jeg, at det først er når vi virkelig arbejder med tingene og der kommer følelser i spil, at det virkelig rykker… og vokser.

Det første livsprincip jeg kan præsentere er kerneord (det ligger allerede klar i shoppen).

Det næste livsprincip jeg kan inviterer dig til at møde bliver vibrationstrappen.

Du kan komme gratis med til webinar om vibrationstrappen (se mere på nyhedsbrevet fra den 7/2) mandag den 11/2 kl. 19.30 – 20.00 på Youtube. Gå allerede nu på Youtube, søg på Dortea Uggerhøj og “abonner”, så er du klar.

Hvad er kerneord:

Når du kender dine kerneord er de følelser, du opererer ud fra i alt, hvad du laver.

Dine kerneord, det er dem, der ligesom guider dig, hjælper dig, og det er dem, der gør at du bliver bedre og bedre til at kommer ind til det, der er din essens og din kerne.

Vi kender alle det at livet nogle gange kører lidt af sporet, eller tager en drejning som ikke føles speciel god. Måske kender du også det med at din energi er så lav, at du overhovedet i får lavet noget som helst af det du ved, der gør dig godt. Jeg gør, eller skulle jeg sige, at der i dag er meget længere imellem fordi jeg kender mine kerneord og de følelser, der ligger i dem.

Livsprincipperne

Kerneord et af mine livsprincipper og et vigtigt redskab i et spirituelle arbejde. Jeg bruger dem både personligt, i mine 1:1 sessioner og på mine uddannelser.

Livsprincipperne, er ikke allesammen nogle, jeg bare har fundet på, men er nogle, jeg har mødt på den rejse, jeg har taget gennem mit liv. Det er allesammen Livsprincipper, jeg prøver at leve mit liv efter, og de virker rigtigt godt for mig, og nu vil jeg rigtig gerne dele Livsprincipperne med dig.

Vidnesbyrd fra webinaret om kerneord:

 

I dette produkt får du:

  1. En lækker video, hvor jeg forklarer dig om kerneord. Den er på små 10 minutter og kan bruges som opfrisker eller reminder om, hvad kerneord fra Livsprincipperne er.
  2. Du får også den samme video på en lydfil Mp3 til at lægge over på din mobil.
  3. Der udover får du også en udvidet tekst om dine kerneord.
  4. Og sidst, men ikke mindst får du et webinar jeg holdt omkring kerneord.

Du modtager det hele til direkte download umiddelbart efter din betaling er modtaget.

PS

På uddannelsen til spirituel coach folder vi kerneord endnu mere ud, vi arbejder med kerneordne så du virkelig kan bruge det som det fantastiske redskab det er. Produktet her giver dig dog alligevel en rigtig god ide om hvad det er, og du kan begynde at tage det med ind i dit liv lige efter du har downloadet materialet. God fornøjelse.

Efterlad en kommentar