Livet giver allermest mening når du lytter til din intuition. Lytter du??

Alle har en indre stemme der viser vej, nogen gange er det bare tåget. Det du ønsker der skal vokse i dig må du gøde, træne, have fokus på. Intuition kan trænes.

Det er mit job at stille skarp på min kunder og kursister. Igår havde jeg en klient der sagde at sessionen føltes som en hyggesnak. Det tager jeg som et kompliment, det er mange år træning og erfaring. Vi talte om en personlig krise og hussalg, ikke særlige “hyggelige” kriser… Men godt det føltes sådan. Det jeg får ned, det jeg spørger om i en clairvoyant samtale er ikke det samme som havde vi bare hyggesnakket over en kop kaffe… Jeg siger det jeg skal, så budskabet kommer frem.

Du kan også træne din intuition fx gennem daglig meditation, hvor du stilner dig og lader dig op. 10 minutter om dagen og jeg lover dig din sjæl vil juble.

Der ligger gratis meditationer både på min hjemmeside og Youtube kanal, søg og abonner på Dortea Uggerhøj.


Lyt til din intuition ??

Efterlad en kommentar