Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Med tålmodighed kommer indsigt

Når man er sådan en, der gerne vil se resultater pronto, kan det være svært at holde i venteposition.

Tålmodighed er en svær en, det kan vi vist godt blive enige om, ikke.

Jeg har øvet mig meget, er blevet meget bedre, men øver stadig. Og husker med største glæde min lærer på den antroposofiske heilpraktikker uddannelse Peer Back Boesen, når han med sit skæve smil sagde:

“Vi kan ikke give klienter kærlighed, men vi kan give dem indsigt, hvis de har tålmodighed”.

Det er meget smukt, at kunne bære “tålmodighed”, men det kan også være irriterende… F.eks. når man skal lære noget nyt, og begyndelsen eller ændringen er svær at være i. Men, faktisk er noget af det sværeste, syntes jeg, at få skabt tiden til at der er plads til det nye. Jeg ved godt det handler om at vælge, hvad man bruger sin tid til. Men når der er meget man gerne vil, så kan det bare godt være lidt udfordrende. Det kender du sikkert?

For mit vedkommende handler det om at skabe fritid. Fritid, hvor jeg har plads til at lade fantasien og skaberkraften få rum og plads. Jeg har dog knækket koden: I min kalender skaber jeg fritiden, jeg planlægger ganske enkelt, hvornår jeg skal arbejde, og hvornår jeg har fritid = FRI. Måske sker der noget når jeg holder fri, måske holder jeg bare fri og hviler og laver ikke en skid. Det har taget mig tid at lære, men efterhånden er jeg ret godt til det. I det frirum, der opstår, sker der nemlig de fineste ting. Så når jeg nu skriver at der er 2 eller 3 ledige pladser på Zanzibar meditations-retreatet så overvej om det er nu du skal have sat skub i dig selv? Have tid til dig selv? Have tid til at lave absolut ikke andet end bare være dig. I min kalender står der fri/job fra den 14/2 til den 24/2. Se, det er en af fordelene ved at være selvstændig.

Efterlad en kommentar