Meditation er ikke svært

MEDITATION 

Det er selvfølgelig dit valg om du vil have:

  • Mere fokus.
  • Dybere ind ro.
  • Lettere ved at slippe det der ikke er dit.

Der er mange, rigtig mange fordele ved at meditere. Et par minutter hver dag er virkelig en god start.

10 minutter er videnskabenlig bevist at det gør en forskel for dig og dit immunsystem.

Jeg mediterer hver eneste dag. Lige når jeg vågner tager jeg den første meditation. Jeg sætter mig op i sengen og starter. 20-30 minutter.

Lige i denne tid bliver jeg nød til at ligge ned (p.g.a. en ryg operation), det vil jeg virkelig ikke anbefale. Det kræver så meget mere koncentration for ikke at glide ind i søvnen. Meditation handler om at være i fokus.

Selvom jeg har mediteret i 20 år har jeg perioder, som kan være svære at “huske” det… På de dage tager jeg en guidet meditation. Lige nu bruger jeg mit eget online meditationskursus “Åbne hjerter”.

Jeg vælger ganske enkelt, hvad jeg har brug for, og selvom jeg selv har indtalt dem, oplever jeg næsten hvergang noget nyt. Men det kender du måske godt???

 

Du kan se min nyeste online meditationskursus her: https://dorteadk.thinkific.com/courses/aabne-hjerter-meditationskursus

Helle Merete Andersen: 

Elsker dine meditationer og gode tips. De første 3 dage har givet meget mere end du aner. Ro og kærlighed til at blive på rette kurs. Ikke fordi jeg er ude af kurs, men blot en god reminder om, hvor jeg gerne vil blive ved med at være, og ved hvor jeg skal hen.”

Efterlad en kommentar