Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Meditation onlinekursus

Alle kan lære at meditere

Meditation er en livsstilsændring, som faktisk kun tager dig 10 minutter om dagen.

Tænker du over, hvornår det rigtige tidspunkt er at starte, så er det lige nu, hvor du føler dig inspireret.

Vent ikke, følg den impuls du lige har mærket.

På kun 7 dage kan du få en rigtig god fornemmelse for, hvor godt meditation er for dig.

Det foregår sådan her:

Dette er et onlinekursus, hvor du sidder hjemme hos dig selv.

Det eneste du behøver er en computer, en tablet eller en mobil, evt. et par høretelefoner og et roligt sted at sidde. Ønsker du at gemme meditationerne anbefales en computer, da ikke alle tablet og mobiler ikke har plads til at gemme videoerne/lydfilerne.

Når det er vinter kan det anbefales du har en lille plaid over dig, da du godt kan føle dig lidt kold fordi du sidder mussestille. Omvendt kan det om sommeren være rigtig rart at sidde udenfor og mediterer.

Meditationerne kommer i en bestemt rækkefølge som vil gøre dig rigtig godt. Rækkefølgen gør at du forhåbentlig hurtig kommer til at mærke, hvor godt meditation gør dig, og at du har lettere ved at holde fast i den gode intention, selvom det måtte blive udfordrende.

Din daglige meditation lander i din mail kl. 06.00 på både en video og en lydfil. Og her har du længderne på meditationerne:

Onlinekurset: Ro og nærvær:

Dag 1: 10:13

Dag 2: 09:23

Dag 3: 10:25

Dag 4: 09:34

Dag 5: 10:11

Dag 6: 09:50

Dag 7: 09:53

Onlinekurset: Bedre kontakt:

Dag 1: 10:05

Dag 2: 10:29

Dag 3: 09:10

Dag 4: 09:43

Dag 5: 10:41

Dag 6: 11:46

Dag 7: 11:14

Du kan lytte til meditationerne når du vil, og så mange gange du vil efter du har gemt dem på din computer.

Ro og nærvær

Meditationerne på kurset er med til at give dig styrke, indre ro, koncentration, glæde, selvtillid og bedre overblik og energi i din hverdag.

Bedre kontakt

Meditationerne på kurset er med til at give dig styrke, indre ro, koncentration, glæde i din træning til at blive bedre, eller endnu bedre til at tage kontakte til “dem der er gået i forvejen”, eller til dine åndelige vejledere.

IT-teknikken er let

Du ikke behøver være en IT-haj for at kunne finde ud af det her kursus – det er jeg nemlig heller ikke, jeg kan bare godt lide at formidle min viden og erfaring om meditation derfor har jeg kreeret dette meditationskursus.

Teknikken er enkel.

Du modtager en video pr. dag, som jeg også har konverteret om til en lydfil til dig, som du kan lægge over på din mobil via din computer.

Ønsker du at gemme meditationerne skal du bare downloade lydfilen til din computer, og ønsker du at tage mig med i øerne kan du, efter du har gemt på computeren så lægge meditationen over på din mobil.

Egentlig ville jeg gerne sige, at meditation onlinekurset ligger online lige så længe der er strøm på nettet, men for en sikkerhed skyld vil jeg anbefale dig at gemme lydfilerne på din egen computer, eller i din egen “sky”. Gem gerne i løbet af din første uge, så ved du altid, hvor de er.

Jeg, eller de andre i Facebook gruppen (hvis du er med i den) er helt sikker klar til at komme tekniske råd, hvis der er noget der driller, og spørg hellere en gang for meget end du går i stå. Ønsker du ikke at være med i facebookgruppen er du naturligvis velkommen til at sende mig dine tekniske spørgsmål på en mail.

Gruppeforum

Der er tilkoblet en Facebookgruppe, hvor der er også deltagere fra tidligere meditationsuger. Du er meget velkommen til at fortælle om de oplevelser du får i meditationerne, uanset hvornår du starter på dit meditations kursus. Du er selvfølgelig også velkommen til at komme med spørgsmål. Det er ikke et must at være med i Facebookgruppen, bare et ekstra og hyggeligt tilbud.

Ønsker du at jeg inviterer dig ind i Facebook gruppen skal du lige tjekke om vi er Facebook venner på min side Dortea Uggerhøj og derefter sende mig en besked på messenger om, at du gerne vil ind i gruppen. Husk venligst at skrive hvilken gruppe du gerne vil med ind i.

Vores sjæl husker lang bedre når der er koblet en følelse på en oplevelse, og det er der jo ofte i en meditation.

Det er et fakta og forskning viser, at når man er aktiv i sin indlæring kommer der en dybere forståelse og lagring i hjernen, derfor kan virkelig anbefales at skrive i Facebookgruppen eller skrive noter i en notesbog – især din første uge.

Hver gang en ny meditationsuge starter inviteres du til at hoppe med på ugen igen. Man kan nemlig sagtens komme til at glemme sin meditation, og så er det rart at “forpligte” sig sammen med andre, og komme igang igen.

Glæd dig til en spændende uge. Jo flere der meditere jo mere spreder den gode energi sig ud i verden. Tak fordi du vælger til.

Klik på billedet og du kommer direkte til webshoppe, hvor du booke din plads på holdene der starter 1/11 2018.

Jeg er med dig hele vejen hele ugen.

Rigtig god fornøjelse

Dortea Uggerhøj