Mere online

Det kan være skræmmende

Denne her Coronatid har virkelig sat skub i, at vi alle har fået øjnene op for den store mulighed, der ligger i at arbejde online.

Men det kan jo være vildt skræmmende.

Det kender du måske, men ved ikke helt hvordan du kommer i gang, eller også kan du bare ikke lide at stå foran linsen?

Jeg har især de sidste tre år, taget tilløb til at arbejde mere og mere online, og har både sessioner og kursus online. Jeg kan godt rigtig godt lide uafhængigheden og den frihed det giver, og vil gerne meget mere af det.

Hvis du også mærker frihedsfølelsen som en stærk spirrende del i dig, er vi på samme vibration og noget i os spejler.

Følelsen af at kunne arbejde med det jeg brænder for, når som som helst og hvor som helst, gør mig rigtig glad. Og det kan onlinelivet.

#onlineliving.

Uanset hvad du arbejder med, så kan det helt eller delvist sikkert også foregå online. Det handler bare om at være kreativ nok.

Den spirituelle energi er ikke begrænset af afstanden.

Vibrationen er præcis lige stor fysisk eller online. Den spirituelle energi er online allerede. Healing er ikke begrænset af afstand. Spirituel coaching er ikke begrænset af afstand. Vores begrænsning ligger ofte mellem øerne thi hi…

Mit mentorarbejde i olieteamet er også rigtig meget online. doTERRA er så meget mere end olier, det er også netværksmøder, forretning, venskaber og i høj grad personlig udvikling.

Spøg mig om hvad som helst: https://www.mydoterra.com/dorteauggerhoej/#/

For at blive bedre online har Tina Tungelund Kristiansen og jeg har inviteret tidligere TV journalist Dorte Skou Vinther til at træne teamet i scene og skærmtræning (12/8). Det skal nok blive sjovt og lærerigt.

2 Comments

 1. Bente Troelsen-Brüggert den 21. juli 2020 kl. 18:56

  Jeg ønsker at tilmelde mig dit nyhedsbrev. Men ved ikke lige hvor

  • Dortea Uggerhøj den 21. juli 2020 kl. 19:54

   Kære Bente, det glæder mig du vil læse det. Du skulle da gerne kunne tilmelde dig direkte på forsiden… eller oppe i højre side. Håber det virker ellers skriv endelig igen.

   Kærligst Dortea

Efterlad en kommentar