Historien

Min historie kort:

Jeg er født i sommeren 1963, og da jeg var 7 år opdagede jeg “dem derude”. Først da jeg blev 38 begyndte jeg, at arbejde professionelt med spiritualitet og tilbyde clairvoyance som en service. I dag skriver jeg bøger og blogger om spiritualitet og livet i Nuet, og underviser i og inspirerer til, hvordan livet kan leves mere spirituelt og i balance i en travl hverdag.

Følg med på mine sider og på glædelig gensyn her eller der…

Historien foldet mere ud:

Født i Esbjerg i 1963. En god barndom på Fanø med familie, hest og hund. Jeg har to mindre søskende, vores forældre blev skilt da jeg var 7 og igen da jeg var 17.

Var 4 år i beridderlære i Birgittelyst og Kjellerup, det var hårdt, men jeg var også glad for det. Jeg udviklede allergi. Stoppede min læretid og rejse 3 måneder rundt i USA med en god ven.

Fortsatte med at rejse i godt 4 år som skiguide og destinationschef for Tjæreborg rejser.

Jeg elsker at rejse, se verden og få nye oplevelser, at dele det med andre, venner, famile eller gæster er bare en ekstra bonus.

Da jeg flyttede hjem til Danmark og min kæreste, føj jeg 2 år som stewardesse samtidig med jeg underviste i ridning. Vi boede sammen i Dragør i 5 år, og inden da var vi on and off kærester i godt 4 år mens jeg rejste. Vi er begge to stærke individuelle personligheder med stærke meninger, men vi havde ikke indsigten til at få det til at fungerer, så vi flyttede fra hinanden.

I 7 år havde jeg først en dressurstald i Osted, og senere et ridecenter i Kalundborg sammen med en mand. Vi var ikke specielt gode for hinanden. Jeg brugte healere til mine heste og tog uddannelsen til clairvoyant konsulent. December 2001 pakker jeg mine sydfrugter og to af mine dressurheste, siger farvel til mine skønne elevheste og dejlig elever og flyttede tilbage til Fanø.

I knapt et år underviser jeg i dressur alt imens jeg bygger min nuværende virksomhed op. I godt 11 år er jeg kæreste med en rigtig sød mand, vi rejser meget og hele min spirituelle udviklinger tager form og fart. Jeg tager bl.a. mange spirituelle kurser i London og uddannelsen til antroposofisk heilpraktiker, som jeg afsluttede i 2007 Peer Bach Boesen i Silkeborg.

Uddannelsen til antroposofisk heilpraktiker tog 4 år og p.t. er vi det eneste hold som er uddannet her i Danmark, derfor er der endnu ikke så mange, der kender til antroposofiske heilpraktikers virke i Danmark. Men, syd for grænsen i Tyskland er heilpraktik kendt af alle og en hver. Her i landet er heilpraktikker uddannelsen den, der kommer tættest på. Den antroposofiske anskuelse giver dog lige det spirituelle og åndelige touch.

Som 51 årig og 20 år senere i 2014 – mødes jeg igen med kæresten fra Dragør, til en meget kær fælles vens, vores fælles Gudbarns fars, bisættelse. I de 20 år har vi kun set hinanden en gang, til vores Gudbarns konfirmation. Vi havde på ingen måde haft kontakt, måske nok i tankerne, men ellers ikke.

Den dag til bisættelsen blev noget sovende vækket i os begge. Vi krammede, holdt i hånd og trøstede hinanden. Et enkelt kys var alt det blev til, og alt vi behøvede.

I alle årerne har jeg på en eller anden måde vidst, han er manden i mit liv. Jeg vidste det fra første gang vi mødtes, da jeg var 21 år, ny grøn rejseleder i Tjæreborg Rejser. Hver en celle i min krop har vidst det, jeg havde bare ikke regnet ud, hvordan eller hvornår det ville komme til at ske, at vi skulle mødes igen. I dag er vi så heldige, at vi genfandt kærligheden og valgte at blive ægtefolk.

Selvom vi begge ved, det er meningen vi skal være sammen, nyde hinanden og blive gamle sammen er det ikke ensbetydende med, at vi rejser gennem livet, uden der er vejstrækninger med støjende “vejarbejde”. Vi er faktisk som de fleste andre par.

 

Da vi gik hver sin vej, der lige inden jeg blev 30, læste jeg: “Kvinder er fra Venus, og mænd fra Mars” af John Gray, og fortalte om bogen til min dengang kæreste, hvortil han svarede:

“Hvorfor læste du ikke den bog for længe siden?”

Ja, hvorfor gjorde jeg ikke det? Fordi jeg kendte bogen, fordi jeg ikke kunne spå, fordi jeg ikke vidste, jeg ville komme til at savne ham, fordi jeg heller ikke vidste, hvordan vi kunne få et parforhold, der nærerede os. Og fordi jeg troede græsset var grønnere et andet sted…

Vi grinede, og lige der tror jeg vi begge forstod, hvor forskellige vi var, vi ville hinanden, men anede ikke, hvad vi skulle gøre andet end at give slip på hinanden…

Hele mit liv, har jeg vidst, jeg har super skarpe “antenner”. Som barn kunne det være meget uforståeligt, som voksen ret frustrerende. Jeg fornemmer, og opfanger, ikke kun det der bliver sagt, men også andres stemninger og vibrationer.

I dag har jeg en kæmpe rygsæk fyldt med livserfaringer, og ved jeg, hvad jeg ønsker af livet, og lever efter at det skal være fyldt med: Glæde, ro og nydelsen.

I dag ved jeg, hvad der skal til når jeg, eller vi, lander i en grøft. Og hvor ville det have skønt, om jeg havde vidst, hvor jeg skulle have søgt hjælp og guidens da jeg stod med håret i postkassen og ikke kunne se skoven for bare træer.

I dag hjælper jeg andre med at se deres vej, deres mulighederne og potentialer.

Reflektion:

Jeg har aldrig lært, vi er mange, der aldrig har lært, hvordan man får et tæt passioneret og kærligt forhold til sig selv, og til andre til at fungerer. Jeg har aldrig haft redskaberne. Det har aldrig været på skoleskemaet, selvom jeg syntes det burde.

Jeg har haft en meget kærlig barndom, men kan også se mange spejlinger til mine forældres liv. De havde heller ikke redskaberne, de prøvede, men endte med to skilsmisser.

Alt for mange lever ulykkelige og ensomme, alene eller i forhold. Vi har brug for rollemodeller, der kan give os værktøjer og forklaringer så vi kan blive klogere, mere forstående og rummelige.

Når vi kender os selv, kan bede om hjælp, er taknemmelige for det vi har, og lever efter, at det vi giver ud, også bliver det vi modtager, da er vi mest hele mennesker.

Snip snap snude, det med at få din inderste kerne til at fungerer, og få kærligheden til leve, det vil jeg skrive en bog om.

Der er mere historie + CV på min profilside.

Kærligst

underskrift