Min mands direkte spørgsmål

Dette er uddrag fra nyhedsbrevet i uge 8.

Da jeg blev 30 spurgte, ham jeg er gift med i dag:

         “Hvorfor læste du ikke den bog for mange år siden?”.

Godt spørgsmål. Du kan læse hele historien her:

Hvor min kærlighedshistorie er idag kan du se her

Man kan sagtens komme til at føle sig forkert, når livet kommer i vejen, og når hverdagen ikke bliver, som man havde planlagt og man ikke når sine mål. Det er helt normalt. Mit livsprincip “Hesteviskeren” er et super godt eksempel på, at det ingenting hjælper at råbe, ej heller at give op, men at blive og holde godt fast – uden at få krampe.

 

Vickie Dissing Vestergaard beskriver her meget godt, hvad hun oplevede:

        “Jeg har været i sommerhus med nogle gode venner så har ikke fået lavet de sidste videoer. Men men jeg vil sige at denne udfordring har boostet min lyst til at lave videoer nu. Det var lige det som skulle til. Så tusind tak Dortea for at have skubbet til os og pustet os i nakken. Det virkede og vi er alle kommet et godt stykke videre. Tusind tak til I andre. Elsker at der nu er kommet mere liv i denne gruppe! Taaaaak!”

Mit trick til at komme i mål er, at jeg visualiserer mit mål, og holder fast i det jeg vil, også når livet står i vejen. Det kan være svært at gøre alene, så husk at spørge om hjælp.
Nogle gange “opdager” eller vågner jeg først når jeg står i målet, det er vildt.
Et andet trick er, at når du er vågen og opmærksom er du bedst til at styre dine følelser, så det ikke er dem der styrer dig.

Gør noget, vær nysgerrig, sæt igang, søg viden, tag på kursus, og giv også din hjerne og din sjæl plads og nærvær (mindfulness) til at vise dig svarene gennem stilletid og meditation.

Efterlad en kommentar