Mini-sitting dag

Søndag den 21. juni kl. 11.00 til 15.30

Sidste tilmelding 10. juni

  • Trænger du til at blive løftet i din spirituelle energi?
  • Vil du prøve at give, og få en, en mini-sitting – og kan du overhovedet få kontakt?
  • Kan du lide at udfordre dig selv i trygge omgivelser?

Se et lille videoklip her

 

Du er velkommen uanset om du har prøvet det før, eller er ganske ny. Du vil helt sikkert føle præstationsangst uanset, så, kan vi ikke bare blive enige om at vi skal have en dag med god spirituel træning, smil og nydelse.

 

Vi starter med en fællesmeditation, derefter gennemgår vi køreplanen (den får du udleveret) til en mini-sitting, og så afprøver I om I kan få “hul” igennem til det store spirituelle bibliotek med alle de fantastiske gode råd. Dagen giver mulighed for at prøve energien på flere forskellige, og healing bliver der selvfølgelig også tid til. Måske vil nogle opleve at få skærpet deres intuition og klarfølelse, andre vil måske opleve afdødekontakt eller vil se aura for første gang. Hvad, du tager med fra sådan en dag er meget forskelligt, men når du signer op hos mig er det fordi du er klar til at tage næste skridt i din personlige udvikling.

 

Forudsætninger for at deltage:

Kom som du er. Vær autentisk, vær dig. Sammen kan vi rigtig meget.

Ps.

Hvis du kan mærke vibrationen løfter sig, og den spirrende, lidt dirrende og måske lidt nervøse fornemmelse bare ved at læse dette, så er du på rette vej.

 

Vidnesbyrd

“Kære Dortea
Det var første gang for mig at tage afdødekontakt, og det var meget specielt, for jeg vidste ikke rigtigt hvad der ville ske, så jeg gik ind til det uden de store forventninger.
Da jeg stod i det, tænkte jeg, at nu ser jeg måske en person som taler til mig, altså at oplevelsen ville være visuel med lyd, men sådan var det slet ikke.
Min oplevelse var mere i min egen krop, hvor jeg havde en snurrende fornemmelse i armene og hænderne, og hvor mit hjerte bankede meget hurtigt. Jeg fik også en meget tung højre arm og det var den afdødes måde at vise mig, hvordan hun havde haft det, da hun levede.
Dortea stillede mig spørgsmål om, hvad den afdøde ville osv. og det svarede jeg på, uden at tænke over om det nu var rigtigt.
En anderledes oplevelse, som gjorde stort indtryk på mig.
Kærlig hilsen Kirstine Bay”

 

Book din billet/plads til dagen her

 Dkk. 1.050 inkl. frokostsuppe med brød, samt kaffe/te

Der er rabat til jer der er på SPU, så huskdin kode.

Vi bliver mellem 8 og 16 deltagere, så hæng ikke i bremsem med din tilmelding.

 

Læs venligst: Handelsbetingelser

 

Efterlad en kommentar