Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Mod og valg.

Blomst 5

Hvornår er vi modige?

At træffe valg må siges at være modig. Det kræver ikke mod at træffe valg når tingene er i flow. Det kræver mod at træffe valg og handle når der er modvind. Er du er fyldt af modstandsfølelser som skam, manglende selvværd, mismod og frustration føler du næppe modig – nok nærmere handlingslammet.

Det kræver mod at blive, når der er modvind på cykelstien. Det kræver mod at kunne tale kærlighedssproget, når kærligheden kan ligge på et meget lille sted. Det kræver mod at sige sin mening fra et kærlig sted i sig selv, og ikke fra et sted fyldt med modstandsfølelser. Det kræver mod ikke at føle sig misforstået, men rummelig.

Det kræver mod at gå efter drømmen, turde fejle og alligevel fortsætte.

Stemmen i dig fortæller dig retningen, når du har modet til at lytte.

Du har det i dig.

Efterlad en kommentar