Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Når drømme bliver til virkelighed

Lange kridhvide sandstrande, svajende kokospalmer og azurblå hav fyldt med farverige fisk og delfiner. Tid til at nyde, slappe af og lade op.

Selvforkælelse og selvkærlighed er vigtig når du gerne vil være noget for andre. Med meditation, oplevelser, afslapning og solens varme kan du lade din vinterkolde krop op.

Vi skal bo på Waterfront Zanzibar Beach Hotel, lige ned til stranden. Morgenmaden og aftensmaden skal vi nyde på restauranten ved siden af, det bliver 100% en relaxe uge.

Meditations-retreat den 16. – 23. feb. 2019

Hver morgen starter vi dagen med meditation på stranden, og øvelserne “De fem tibetanere” som er 5 uhyre enkelte kraftfulde yogaøvelser, eller med Living Yolates øvelser mens solen står op over det azurblå hav.

Meditation kombineret med fysiske øvelser hjælper dig med, at balancere hele din krop og alle dine celler på smukkeste vis så muligheden for en længerevarende virkning er størst.

Hvad er Living Yolates?

“Living Yolates er en holistisk og dybdegående træningsform der kombinere yoga, pilates og dans til en organisk, styrkende, smidiggørende og selvkærlig oplevelse. Living Yolates er en helstøbt træningsform, der ønsker at bringe mere glæde og frihed ind i dit liv. Jeg bruger de fineste essentielle olier under træningen, til at understøtte øvelserne. Alle kan være med uanset niveau.” Sådan siger vores Living Yolates underviser Camilla Gilling.

Kom som du er
Du behøver ikke have nogen som helst erfaring med hverken meditation, “De fem tibetanere” eller Living Yolates, du bliver guidet igennem øvelserne, du skal bare have lyst til at give dig selv tiden til selvkærlighed.

Retreatet bliver et kæmpe energiboost, og din vej ind til dit autentiske flow, som du også tappe ind i derhjemme, når du lige har brug for at lande i en travl hverdag.

Sidst på eftermiddagen mediterer vi sammen på stranden inden solnedgang, og gør os mentale klar til stille aftenhygge. Tiden der imellem handler om afslapning, tid til nærvær, en god bog, udflugter, eftertænksomhed, gåture langs stranden, hygge, solbadning, massage, snorkling, en sejltur, et kik i den danske højskole, en cykeltur, kitesurfing eller hvad du nu føler for.

Trods de korte gåafstande mellem hotel og restaurant vil jeg ikke anbefale dette retreat til til kørestolsbrugere.

Den daglige meditation vil lærer dig at være tilstede i nuet, så du får større indre ro, bedre dømmekraft og bliver bedre til at balancere et travlt liv og en krævende karriere.

 

 

 

 

Der er så meget godt i vente.

Du skal bl.a. nyde den kilometer lange smukke sandstrand.

Vi spiser morgenmad og aftensmad på øen bedste spisested i første række.

Der er fri wifi på hotellet og i restauranten.

Glæd dig til at lære, eller blive endnu bedre til at meditere og komme ind i dit flow.

Den østafrikansk e ø ligger ud for Tanzania og er også kendt som ’The Spice Island’  med sine utallige krydderier som vanilje, muskatnød, nelliker, ingefær, kardemomme, citrongræs og kanel, og vores guide på udflugten fortæller levende om det hele.

Zanzibar rummer essensen af den farverige swahilikultur, der byder på oplevelser der giver fornemmelsen af at være opdagelsesrejsende i et eksotisk paradis.

Du vil hurtigt mærke ”African time” på egen krop og det er som om, at du kommer ned i en lille tidslomme til stemning en af 1001 nat’s fortryllelse.

Zanzibar bærer på ufattelig meget historie og en barsk fortid fra slavetiden, sultaner, en mangfoldig befolkning og har en fascinerende og inspirerende kultur, hvor alle hjælper alle – alle deler med alle og alle er perfekte som de ser ud. “Hakuna Mantata”.

Den 9. til 18. nov. rejste min mand og jeg til Zanzibar for at få de sidste aftaler på plads, og vi er blevet forelskede i Zanzibar, og forstår godt hvorfor det er en ø man kommer tilbage til igen og igen.

 

Efterlad en kommentar