Når naturen kalder

Min mand siger ofte, at jeg lever en Boheme liv. Og når jeg mærker efter, så lever jeg det liv jeg gerne vil. Min dejlige mand er fantastisk support til at det er muligt. Han tror på mig, og jeg elsker ham for det.

Når vi står alene om tingene er altid ofte svære, tungere og mere bøvlet. Men man kan sagtens være i et forhold, hvor man også føler sig alene og uden support, og det gør det ikke lettere…

Vi hverken kan eller skal lave om på andre, men vi kan ændre vores egen selvopfattelse når vi ændre på tingene. Det er sjældent den nemme vej, men det er der du skal starte.

Spørg dig sel?

Hvem er jeg? Hvem vil jeg gerne være? Hvad er min historie? Hvordan skal historien se ud fremadrettet?

Mit Boheme liv betyder ikke, jeg fiser husleje af og laver ingenting. Jeg arbejder meget, og til tider rigtig meget. Ofte i weekenden og aftnerne bliver lange. Det gør ikke noget, for jeg har et job jeg virkelig holder af, og vigtigst af alt jeg planlægger selv hvornår.

Om formiddagen “lader jeg op” så jeg er mest mulig “på” og tilstede for mine klienter.

De spirituelle coachende samtaler, hvor vi kommer ind til kerne og lader sjælen komme frem i fuld flor, er det mest spændende man kan forstille sig. I går skrev en klient til mig:

“Kære Dortea 
Af hjertet tak for endnu en givende samtale med dig. Du bidrager fra et varmt, tydeligt og umiddelbart sted, hvilket inspirerer og engagerer mig. TAK! ?
Abelone Tholstrup Stein”

Idag skinnede solen så smukt, det var højvande og ret spejlblankt. Jeg havde været på broen for at morgenbade, og da jeg gik forbi min havkajak kunne jeg mærke at det skulle være idag, den blev luftet.

Efter De 5 tibitanere, yoga strækøvelser og morgenmad, kravlede jeg over diget og lagde ud fra sivene.

Jeg elsker, og takker mig selv for at have været så vedholdende i alle årerne, min virksomhed flytter sig hele tiden sammen med mig, jeg føler mig så glad og taknemmelig. Selv når jeg nogen gange ligner en and: Smilende og glad på overfladen, men padlende som en gal under overfladen.

Kender du det?

2 Comments

  1. Bente den 19. september 2019 kl. 18:20

    Hvor bliver man glad i låget af dit skriv ? ja at være selvstændig kræver arbejde, meget arbejde, men samtidig en frihed til at gøre lige det man gerne vil – og det er jo arbejdet værd ?

Efterlad en kommentar