Nepalesiske healingskæder

Hvordan virker healingskæderne?

Brug din healingskæden, bare fordi du syntes den er utrolig smuk. Hæng den om halsen eller om håndleddet, eller hold den i hånden når du mediterer eller siger din bekræftigelse/mantra.

Healingskæderne adskiller sig fra almindelige smykker. Udover de fine kvaliteter de forskellige kæder består af, og som allerede indeholder healingsenergi fra naturen, har kæden fået tilført yderligere energi. Det betyder, du får overført energi, når du bærer healingskæden eller armbåndet.

Hvilken kæde skal jeg vælge?

Vælg rent intuitivt den kæde, der “kalder” på dig. Hav tillid til du vælger rigtig og får den du har brug for.

Det vil være lidt forskelligt, hvilke kæder vi har i shoppen, da jeg også vælger intuitiv – og nogle gange er det helt andre, der lander. Alt er godt

Sandelwood healingskæden er meget velegnet til at dryppe dine yndlingsolier på. På de andre kæder kan du dryppe din yndlingsolie på nede for enden ved smykket/samlingen.

Find din healingskæder her

“Om Ma Ni Pad Me Hum”

Vi lever i en travl hverdag, hvert minut tæller og er vigtigt. Det kan være svært at vælge sig selv til, men tænker vi over det, så er der tid nok. Mind dig selv om det, hvergang du har din healingskæde i hånden.

Det mest kendte mantra ifølge Buddhister, er bl.a. blevet fundet malet på hulevægge, på bedehjul og på yaks okser kranier.

“Om Ma Ni Pad Me Hum.”

Mantraet bringer:

Indre ro og glæde, og fordi det indeholder naturens sandhed og styrke til, at hjælpe dig med at slippe dine blokeringer og dét, der holder dig tilbage. Dét mantra ligger “indkodet” i healingskæderne.

Jeg købte min første Nepalesiske healingskæde i Katmandu, Nepal i oktober 2019, da jeg var på et to ugers meditations retreat på et munkekloster. Siden er kæderne blevet en vigtig del af min “påklædning” både fysisk og sjæleligt lige som healingskæderne er blevet det for så mange andre.

De første healingskæder købte jeg nede i Katmandu og sad med dem liggende på gulvet foran mig til rensning og opladning. De næste, og de nye køber direkte på klosteret.

Jeg tror, munkene syntes jeg er lidt fjollet, men en buddhist dømmer er jo heldigvis ikke andre og er bare med mig, og dig på vores rejse.

Glæd dig til at tage din healingskæde i brug.

Vælg din healingskæder her