Hvordan virker healingskæderne?

Brug kæden, bare fordi du syntes den er utrolig smuk, hæng den om halsen eller om håndleddet, eller hold den i hånden når du mediterer eller siger din bekræftigelse/mantra.

Healingskæderne adskiller sig fra almindelige smykker fordi de alle har fået tilført healingsenergi. Det betyder at udover de fine kvaliteter de forskellige kæder består af, og som allerede indeholder healingsenergi fra naturen, har kæden fået tilført yderligere energi. Det betyder at du får overført energi, når du bærer healingskæden eller armbåndet.

Hvilken kæde skal jeg vælge?

Vælg rent intuitivt den kæde, der “kalder” på dig. Hav tillid til du vælger rigtig og får den du har brug for.

Det vil være lidt forskelligt, hvilke kæder vi har i shoppen, da jeg også vælger intuitiv – og nogle gange er det helt andre, der lander. Alt er godt.

Find din healingskæder her

Trækæderne:

De brune og de sorte trækæder har elastik og kan fx også bruges sammen med essentielle olier. Gnid en dråbe, eller to på en eller flere af perlerne, og nyd duften og oliernes virkning.

Healingskæderne tilpasser sig hurtigt din egen krops temperatur og føles bløde mod huden.

Hvad står perlerne for?

Grøn aventurin:

Se nye muligheder. Held, succes. Giver følelsen af “Abundance” – der er nok af alt (lige som olien Wild Orange). En stærk healingskæde når du ønsker fornyelse og healing.

Tigers Eye “Botswana agat”:

Mod til at stå ved dig selv. Afprøve egne grænser. Handlekraft. Mod. Power.

Botswana agaten er en usædvanlig smuk agat-type, der er kendetegnet ved sine meget tydelige agat bånd. Den kan både være brunlig og sart lyserød i sine grundfarver. Den er opkaldt efter sit primære findested i Botswana i syd Afrika.

Brune agater:

Forskellige brune agater med samme smukke og stærke egenskaber som Tigers Eye:

Mod til at stå ved dig selv og afprøve egne grænser. Handlekraft. Mod. Power.

Blå og lilla agat:

Støtter din udviklingsproces. Minder dig om at passe på sig selv. Selvindsigt. Indlevelsesevne.

Den blå og lilla agat er en indfarvet sten. Selv om stenens farve er menneskeskabt, har den alligevel en stærk og selvstændig energi. Som de fleste andre agater, har de skiftende bånd af mat og transparent farve med masser af spil i.

Rosen Quarts (Pink og Lys rosa):

Medfølelse. Fred. Kærlighed. Selvkærlighed. Accept. Tilgivelse.

Pink er en indfarvet sten. Selv om stenens farve er menneskeskabt, har den alligevel en stærk og selvstændig energi. Som de fleste andre rosen quartz , har den pinkfarvede sten skiftende bånd med masser af spil i.

Lilla Sodalite (kommer i mange forskellige nuancer):

Ro. Abundance, der er nok af alt (lige som Wild Orange). Støtter dig med at holde fokus. Ny læring, nye veje. Brug den når du har brug for at være eller tænke kreativt, hvilket er vigtigt i spirituel udfoldelse.

Hver kæde er ganske unik

–  derfor kan farverne varierer fra kæde til kæde, også i forhold til billederne. Når du køber en kæde, må du have tillid til den rigtige kæde lander hos dig, og giver dig det du har brug for.

dortea.dk giver ingen garanti for virkningen af diverse produkter her på siden. Virkningen af produkterne er individuelle og din oplevelse af healingskæden kan være forskellig fra beskrivelserne og de udtalelser du kan læse her.

Produkterne kan ikke erstatte terapi, medicin eller andet præparat.

Kan man vælge flere kæder?

Du kan sagtens vælge flere kæder. Vi anbefaler ikke at gå med to halskæder på en gang, men du kan sagtens skifte alt efter hvilken energi du har brug for. Halskæde og armbånd går godt sammen.

Find din healingskæder her

Skal kæden renses når jeg får den, eller efter et stykke tid?

Healingskæden skal ikke renses, den er renset og fyldt op med energi og holder sin energi.

Healingskæderne er klar til at inspirere dig til glæde, venlighed, kærlighed, visdom, indre ro, styrke eller hvad du måtte have brug for.

Måske tænker du, hvorfor netop de kæder skulle være specielle? Se, dét kan jeg ikke forklare dig, sådan er det med healing. Det skal ikke nødvendigvis forklares, det bare er…

Kan du mærke healingskæderne og healing er noget for dig, ja, så ved du at sådan er det bare.

 

“Om Ma Ni Pad Me Hum”

Vi lever i en travl hverdag, hvert minut tæller og er vigtigt. Det kan være svært at vælge sig selv til, men tænker vi over det, så er der tid nok. Mind dig selv om det, hvergang du har din healingskæde i hånden.

Det mest kendte mantra ifølge Buddhister, er bl.a. blevet fundet malet på hulevægge, på bedehjul og på yaks okser kranier.

“Om Ma Ni Pad Me Hum.” Mantraet bringer:

Indre ro og glæde, og fordi det indeholder naturens sandhed og styrke til, at hjælpe dig med at slippe dine blokeringer og dét, der holder dig tilbage. Dét mantra ligger “indkodet” i healingskæderne.

Jeg købte min første Nepalesiske healingskæde i Katmandu, Nepal i oktober 2019, da jeg var på et to ugers meditations retreat på et munkekloster. Siden er kæderne blevet en vigtig del af min “påklædning” både fysisk og sjæleligt lige som healingskæderne er blevet det for så mange andre.

Praktisk info når du køber en kæde:

De Nepalesiske healingskæder finder du i webshoppen og kun der, fordi det er eneste måde vi kan holde styr på, hvilke kæder der er ledige. Der er kun begrænset antal kæder af hver, så vent ikke når du fornemmer en af healingskæderne kalder på dig.

Kæderne kan fremstå forskelligt på billederne på siden end i virkeligheden. Træperlerne, stenene og agaterne er naturlige og derfor er kæderne ikke ens, de kan derfor variere i størrelse og udseende.

Der kan forekomme nikkel i nogle af kæderne.

Tråden kan strække sig eller knække over tid, det erstatter vi ikke.

Forsendelse:

Prisen er inkl. forsendelse. Vi poster med DAO. Bestiller du minium tre halskæder/armbånd, ens eller tre forskellige ad én gang, poster vi portofrit og trækker kun det samlede beløb for kæderne.

Glæd dig til at tage din healingskæde i brug.

Vælg din healingskæder her