“Om Ma Ni Pad Me Hum”

Vi lever i en travl hverdag, hvert minut tæller og er vigtigt. Det kan være svært at vælge sig selv til, men tænker vi over det, så er der tid nok. Mind dig selv om det, hvergang du har din healingskæde i hånden.

Det mest kendte mantra ifølge Buddhister, det er blevet fundet malet på hulevægge, på bedehjul og på yaks okser kranier. Mantraet bringer glæde og indre ro, fordi det indeholder naturens sandhed og styrker til, at hjælpe dig med at slippe dine blokeringer og det, der holder dig tilbage.

De Nepalesiske healingskæder er alle udsolgte, sorry hvis du gik forgæves. Jeg håber på at kunne have nye klar sidst på året. Følg med på mit nyhedsbrev, der skriver jeg altid først om det jeg har gang i.

Hvordan virker healingskæderne?

Brug kæden bare fordi du syntes den er så utrolig smuk, eller sid med om hals eller i hånden når du mediterer.

Gentag mantraet: “Om Ma Ni Pad Me Hum” igen, og igen i din dagelige meditationspraksis, eller når du føler for det og har brug for den vibration, lad roen og styrken lande i dig.

Oktober 2019 blev for mig skelsættende.

Et fantastisk meditations retreat på Kopan klosteret, lidt uden for Katmandu i Nepal, har vendt op og ned på meget i mig, men samtidigt også bekræftet meget jeg allerede vidste og som jeg bruger i min dagligdag. Jeg har bl.a. fået bekræftet at min nye intuitive indre rejse allerede er begyndt.

Da jeg fyldte 50, fik jeg tatoveret “Love” på min hånd, fordi jeg vidste det skulle praktiseres endnu mere og på et dybere plan. Vidste måske ikke helt hvordan, og det ved jeg stadig ikke, men nu ved jeg, at jeg er godt på vej og bliver i flowet. Mine meditationer og healing har været i den mest fantastiske udvikling. På søndag afslutter jeg 1. hold Flow Energy Healere. Måske ved de heller ikke helt, hvad det skal føre med sig, men de har vist mig tilliden til at vi sammen har sat noget stort i gang, og det er sat igang. De har vær især øvet sig i meditation og indre fokus og det er op til den enkelte, hvordan det skal bruges fremadrettet.

Vi skriver selv vores livets drejebog.

Jeg siger “Ja” til det der føles rigtig, og siger fra, hvor det føles som der er modstand på, og ved du hvad? Det kan du også gøre. Lyt til det din sjæl og det dit hjerte hvisker til dig. Hver gang du er i tvivl, vi tvivler alle fra tid til anden, så sæt dig ned og mediter på det. Der er kun en sandhed for dig. Ja, det kræver øvelse, så 2 minutter om dagen kan være din start.

Find din indre ro til at gøre det, der er rigtigt for dig.

Allerede inden afrejsen til Nepal, vidste jeg, at jeg ville finde de smukke healingskæder og bringe dem med hjem – også til dig. Det ville ikke være nok blot, at købe dem til mig selv, andre skal også have glæde af dem, fordi de healingskæder kan noget. Når du har gået med din kæde, kan du mærke den gør noget for dig.

Hver healingskæde er nøje udvalgt i bitte små lokale handelsbutikker i Tamel, og fra Kopan klosteret.

 

 

Jeg kunne sagtens beholde alle kæderne selv, de er simpelhen så smukke og kraftfyldte. De har bl.a. siddet med, eller rettere ligget, på gulvet til flere af de Buddhistiske meditationer vi havde under mit ophold på Kopan klosteret.

 

Healingskæderne er klar til at inspirere dig til glæde, venlighed, kærlighed, visdom, indre ro, styrke eller hvad du måtte have brug for.

Måske tænker du, hvorfor netop de kæder skulle være specielle? Se, det kan jeg ikke forklare dig, sådan er det med healing. Det skal ikke nødvendigvis forklares, det bare er…

Kan du mærke healingskæderne og healing er noget for dig, ja, så ved du at sådan er det bare.

Nepalesiske healingskæder.

Brug kæderne når du har brug for healing, ro og støtte på din personlige spirituelle indre rejse, eller bare fordi de er smukke.

Der er forskellige kæder, nogle er agater, andre af glas, rosentræ, sandeltræ og andre små fine træperler. Vælg udfra hvilken healingskæde, der “kalder” på dig.

Umiddelbart har jeg kun de kæder du kan se i webshoppen. Viser det sig at vi bare have flere, har jeg en aftale med munkene på klosteret om at de vil hjælpe mig.

Udover at healingskæderne er unikke og utrolig smukke som bord eller væg pynt, kan de selvfølgelig bruges både som halskæde, og om håndleddet til enhver lejlighed. Brug dem enkeltvis eller flere sammen.

Trækæderne, især rosen- og sandeltræskæderne kan også bruges sammen med essentielle olier fx. sandelwood og rose. Gnid en dråbe, eller to på en eller flere af perlerne, og nyd duften og oliernes virkning.

Agat- og glaskæderne føles behagelige på huden og tilpasser sig hurtigt din egen krops temperatur.

Hver kæde er ganske unik, derfor kan farverne varierer fra kæde til kæde, også i forhold til billederne. Når du køber en kæde, må du have tillid til den rigtige kæde lander hos dig, og giver dig det du har brug for.

“Kindness, happiness and love” 

  • er det ikke det vi alle søger?

Praktisk info når du køber en kæde:

De Nepalesiske healingskæder, køber du i min webshop på www.dortea.dk Nepalesiske healingskæder, og kun der, fordi det er eneste måde vi kan holde styr på, hvilke kæder der er ledige. Der er kun få kæder af hver.

Forsendelse:

Prisen er uden porto. Inden vi poster, kontakter vi dig, så du kan betale forsendelsen på 40,- for en kæde, 50,- for to direkte på mobilpay.

Eller du kan få din kæde/kæder når vi ses på et kommende kursus eller workshop.

Glæd dig til at få fingerne i din healingskæde.