November nyhedsbrev

Ejer du mere end 5 ting?
Ja, det gør du givetvis, så den med at, hvis du ejer mere end 5 ting, så ejer de dig, passer det så? Nej, ikke for mig. Jeg holder meget af mine ting, og ved faktisk, hvor de er – det fleste i allefald. Når man bor, som jeg gør, på 46, officelle, kvm bliver man virkelig nød til at vide, hvor tingene er og mange ting er organiseret i kasser hist og pist. Jeg ved i hvilke kasser jeg kan finde dét frem jeg skal bruge. Kan du også det? Altså, finde det frem du skal bruge? Er du som jeg super sensitiv, så er vi ikke gode til rod, hverken i os, eller omkring os. Hos mig roder det bare jeg får post, hi hi. Lad os fortsætte oprydningen længere nden på siden…
  • I skrivende stund er der endnu nogle ledige tider i uge 51 og 52 på Bioklinik, og i Brønshøj den 1. dec. Og, i 2015 er der masser af plads i kalender, så kom bare frisk igen.
  • Bioklinik holder ferielukket i uge 47. Turen går til smukke Lisabon, det glæder jeg mig til, og både de høje håle og ridestøvlerne har bestilt plads i kufferten.
Video til SRU
 Du skaber selv din verden

Da 2014 startede vidste jeg, at det ville blive et super spændende år. Vidste det! Jeg kunne simpelhen fornemme, at meget var i gang, og jeg havde taget imod alle de impulser jeg havde mødt undervejs i 2013, så jeg var  klar, 2014 kunne bare komme an.

Jeg lagde ud med at få en “tus” på hånden, det havde jeg nok ikke lige troet jeg nogensinde ville få. Men, det måtte bare markeres, at det ville blive et fantastisk år, så der kom naturligvis til at stå “LOVE”. Ikke et lille gemt sted, men så alle kan se at jeg mener det: LOVE. Og, helt ærligt, den 2. januar 2014 vidste jeg godt nok heller ikke, hvor vildt det ord skulle komme til at virke…

Tænk, lige tilbage til starten af dit år. Er der også sket ting i dit år som du ikke havde set komme, eller er tingene sket fordi du har sendt tanker ud om, at de gerne måtte ske?

Tænk, lige over om du får det du ønsker, eller om du ønsker noget som du så ikke mener tilstrækkeligt alligevel, og opgiver håbet før du har modtaget “leverencen”?

Du skal altså mene dét, hvis dét skal ske. P.t. holder jeg tungen lige i munden, balancerer, og nyder det hele i fulde drag. Det er for vildt.

 

Nu, er det ikke sådan at mit liv er bedre end dit liv!!!

Jeg har også ops og downs. Men, nej, jeg vil ikke bytte, for jeg har selv valgt mit, som du har valgt dit liv. Jeg nyder mine ops – meget. Og når der er downs ser jeg på dem og finder ud af, hvad det skal bruges til. jeg har tillid til at det sker. det er som antroposofisk medicin: det virker også i pausen.

 

Du kan når som helst vælge om, hvis du ønsker noget andet. Et andet liv. Jeg skriver om tankens kraft i min bog:“Spøger det?”, hvis du vil gå lidt dybere i den tanke. Vi vælger selv det liv, vi vil leve. Nogle gange kan vi ændre det hele på én gang, og andre gange må vi ændre lidt ad gangen. Men, det går an at ændre, når man blot starter med at sætte den ene fod foran den anden…Babysteps.

(Bestil “Spøger det?” i uge 45 og spar både porto og 100,-)

 

Det handler om at rydde op.

Ejer tingene dig, eller ejer du dem? Ejer du dine kompetancer, eller lader du andre styrer dit liv?

Jeg har lige haft nogle skønne uger med masser af oprydning i mine kasser, skabe og skuffer. Jeg har boet her i mit lille fredede fanøhus i næsten 12 år nu, og må bare indrømme at nogle af tingene ikke har været brugt i de mange år. Måske er det skørt. Derfor blev mange ting vendt og drejet. Noget landede på næsten samme plads, noget på genbrug og noget sendt videre til andre, og noget måtte i skraldespanden. FEDT. Skøn process.

 

Når vi rydder ud bliver der plads til andet. Noget beholder vi af vane, andet af kærlighed, noget af frygt for, hvad nu hvis der bliver tomt uden? Noget passer måske ikke længere. Tøj har det f.eks. med at krympe i skabet. Eller sker det kun i mit klædeskab? Det kan også handle om venskaber, og vi tjener alle hinanden bedst ved, at være i nærende fællesskaber. Gør vi hinanden glade, og løfter vi hinandens energi? Eller er vi sammen bare fordi, hvad nu hvis…? Nogle gange er vi nødt til at slippe og sætte hinandnen fri.

 

Hvordan med dine kunder eller klienter. Løfter du deres vibrationer, så I kommer videre? Fortsætter de hos dig fordi det er trygt og hyggeligt, eller fordi de, I, kan se og mærke at der sker vækst? Jeg er ret overbevist om at mine klieneter vi sige, at de flytter sig, de vækster.

 

Mange kommer ind ad døren her på Bioklinik og siger: “Jeg ved ikke, hvad vi skal tale om i dag, for jeg har det godt, så jeg vil bare gerne have mere..”. Og, så tager vi en spirituel rådgivning på det, og i løbet af nogle minutter er emnet alligevel fundet, og så bliver der lige ryddet op i noget, og nye skønne målsætninger fundet.

 

Fordi min vibration er meget højere nu, er den også blevet højere hos mine klienter. Karmaloven virker, dét ved du. Lige tiltrækker lige, dét har du også hørt mange gange før. Universets love virker. Og, alt det her, er det, jeg glæder mig så meget til, at dele ud af på den nye uddannelse til Spirituel rådgiver.

 

Vær autentisk, vær dig

 

Hos mig er skabe, skuffer, kasser, livet og venskaber vendt og drejet til fordel for det allerbedste. Alt er som det skal være. Det slutter slet ikke her, for hverdag er en ny begyndelse. AND IM LOVING IT.

 

KALENDEREN

1. december 2014. 1:1 sessioner i Brønshøj på salon Kurte By Berger

5. december 2014. Uddannelsesstart på Spirituel rådgiver

14. januar 2015. 1:1 sessioner i Brønshøj på salon Kurte By Berger

8. februar 2015. Uddannelsesstart på Spirituel healer

 

Efterlad en kommentar