“Den, du elsker”.

Det her er en bog om, hvor håbløs og alligevel vidunderlig forskellige vi kvinder og mænd er.

“Den, du elsker” – bogen til bedre relationer.

Kvinder er kreative, omsorgsfulde og helt utilregnelige i perioder. De er i evig forandring, meget talende og ser lige igennem mænd. De ved, hvad han tænker, tror de.

”Bogen er til alle forhold, både mellem mænd og kvinder, og specielt i forholdet til dig selv.” Malue Petersen

”Jeg er fan af dit sprog. Det er til at forstå selv for en jægermand, der ellers kun læser kogebøger.” Brian Matzen

Mænd er modige, støjende med lyd på i fodboldkampe og i sengen, de er udfarende, fokuserende klipper, der bare ikke vil kritiseres, fordi de ved, de alligevel har ret. De er stærke, vedholdende og knap så kommunikerende væsner, de har brug for ro.

Med det sat på plads, står det klart for os, at vi er forskellige, og det er fuldstændig forståeligt, hvorfor det slår gnister mellem os. Faktisk skal det slå gnister. Det skal tænde, og det skal forblive hedt, ellers får vi ingen sex, og uden sex dør vi, eller i alle fald uddør menneskeracen uden formering.

Er du feminist, eller har du ikke humor, eller er det ikke ok med dig, at jeg virkelig generaliserer, så er er denne bog ikke noget for dig! Sorry, men den er ikke for alle.

Et nyt sprog

Hvad gør vi nu, når vi har konstateret vores afhængighed af polariteten og forskelligheden hos hinanden? Vi finder et sprog, der virker, og som kan forstås af begge parter. Et sprog, der ikke kun består af ord, men også af tanker; et helt nyt mindset, nye reaktioner og nye handlinger.

“Den, du elsker”

Softcover. 180 sider.

Det her er en bog om, hvor håbløs og alligevel vidunderlig forskellige vi kvinder og mænd er.

Du har sikkert opdaget, det sjældent er uden gnidninger og udfordringer at få parforhold til at leve lykkeligt til jeres dages ende. Men hvor skulle vi også vide det fra? Ingen fortæller os om det før det ofte er for sent. Når nissen flytter med, er det ikke så underligt skilsmisseraten er så alarmerende høj som den er.

”I næste 20 år har jeg arbejdet med både kvinder og mænd i spirituel coaching og personlig udvikling. Og har gang på gang set, at når ægteskabet knirker og ægtesengen ikke gør det, så ryger familiedynamikken og det påvirker både din arbejdsglæde, dine muligheder og din personlige udvikling langt mere end du aner.”

Spirituel business coach Dortea Uggerhøj

Testlæserne skriver:

Lena Lauridsen: ”Bogen er til dig, som tror du kan ændre din mand. Det kan du ikke. Og det skal du ikke.”

Mette Berg-Jensen: ”Bogen er til alle.”

Lotte Precht: ”Tror bogen kan hjælpe, så man ikke ender i skilsmisse.”

Malue Petersen: ”Bogen er til alle forhold, både mellem mænd og kvinder, og specielt i forholdet til dig selv.”

Brian Matzen: ”Jeg er fan af dit sprog. Det er til at forstå selv for en jægermand, der ellers kun læser kogebøger.”

Bestil din bog nu 

Det er dit liv, du kan få drømme til at blive til virkelighed.