Velkommen til dortea.dk

Gør som godt 2.500 andre! Tilmeld dig mit populære nyhedsbrev, der handler om spiritualitet og din personlige vej i det. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Ingen spam. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen på linket i de nyhedsbreve der sendes ud. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Ny e-bog udgivelse

Kære dig

Nu sidder du her med min dagbog fra min seneste Camino- vandring. Ma?ske tænker du, hvorfor skal jeg læse den? Jeg tænker, du kan gøre det for at lade dig inspirerer. Eller du kan læse dagbogen fordi du ved, at du, højst sandsynlig, aldrig nogensinde selv kommer til at ga? turen. Eller du kan læse den fordi du vil hygge dig med en letlæselig god bog uden de helt store krummelure, og helt uden at fa? vabler.

Første gang jeg gik pa? Camino Frances gik jeg fra Leo?n i nordlige Spanien til Santiago de Compostelo, hovedstaden i den selvstyrende enhed Galicien i det nordvestlige Spanien. En tur pa? 311km. Oplevelserne gav stof til bogen ”To uger pa? Caminoen. En pilgrims tanker og oplevelser”.

Trods jeg aldrig tidligere i mit liv ville have tolereret sa? mange vabler og sa? mange ta?re pa? noget…

Tre uger på Caminoen kan du købe her

 

Her

Efterlad en kommentar