Nyhedsbrev med essentielle olier uge 4

Kære dig.

Vil du leve et ekstraordinær liv, skal du have en ekstraordinær psykologi!

Hvis du går rundt og tænker, alle andre har det bedre og lettere end dig, så har du sikkert ret. For du går jo rundt og slår dig selv i hovedet… Av, siger din sjæl. Din hjerne og din sjæl har ikke Poweren til at ændre kurs, det har du. BUM.

OLIE FORSLAG til at slippe lavt selvværd: Pink Pepper

OLIE FORSLAG til mere positiv tankegang og bedre flow kan du finde inspiration på videoen her

For det første, vil jeg foreslå at du hele tiden, som i hele tiden, minder dig selvom, hvor du er på vej hen. Dig, der har været på mine kurser ved, hvad Livsprincippet: “Din indre GPS” går ud på. Det går helt kort ud på: HOLD FOKUS også når det stormer, eller du ikke gider. Ellers kommer du ikke frem til dét mål. Du kommer nok frem til noget, men hvad.

OLIE FORSLAG til fokus: Lemon. Olierne fra yoga kittet. Basil eller Grapfruit.

For det andet, skal du vide, at det er som at træne en muskel, det at tænke positivt. Hvis du ikke hele tiden træner, bliver den slap.

OLIE FORSLAG til handling: Air. Blue Tansy.

For det trejde, vil jeg foreslå du skriver dit mål, din retning, din vision, din handlingsplan ned i din kalender. Ser på det hver dag og gør de skridt, der skal til.

Og her tilsidst vil jeg blot foreslå du ALDRIG tager beslutninger på en dårlig dag. NEVER.

OLIE FORSLAG til selvkærlighed: Aroma Touch eller Balance.

Kender du ikke de essentielle olier endnu?

Bedre søvn, eller hjælp til at få styr på tankemylderet er bare noget af det essentielle olier kan hjælpe med.

Jeg er uddannet antroposofisk heilpraktiker og tror på at 99% af alle sygdomme er forbundet med, hvordan vi har det åndeligt og spirituelt, derfor er vi nødt til at tage fat i, hvordan vi har det følelsesmæssigt. Ellers bliver det bare symptombehandling. Det og mere mere om de mange forskellige essentielle olier kan du slå op i oliebogen.

Onsdag den 3. februar kl. 20.00-21.00 

Har du lyst til at være med på en lille intim (uhh det lød frækt) online olieworkshop på Zoom, så skriv til mig på kontakt@dortea.dk.

  • Du får 3 små olie testflasker (der er dog kun 5 dråber i hver, de rækker rigeligt til workshoppen) gratis tilsendt inden workshoppen.
  • Eller du kan købe min bog: “Der er en olie til alt” på et person link (som du først får når pladsen er din), og få testflaskerne sendt sammen med bogen, og evt. få de 299,- bogen koster refunderet på workshoppen. Mere om det på selve workshoppen.

OBS – Der er kun 5 pladser på denne online workshop, så skriv til mig nu, hvis du vil have en af pladserne.

VIGTIG – Olieworkshoppen er kun til dig, der ikke allerede er kunde i doTERRA.

Er du allerede kunde i doTERRA er du velkommen til at være med i min Facebookgruppe:

Der er en olie til alt af Dortea Uggerhøj  – jeg går LIVE i gruppen hver onsdag kl. 19.00-19.30 med forskellig inspiration om essentielle olier.

Forslag til hvordan du finder DIT livsformål?

Idag får du online kurset “7 skridt til: Find dit livsformål” til en flad hundred kone seddel.

Klik på billedet for at se mere om kurset. Og du starter bare lige når du er klar.
Du spare 149,- så der er ingen undskyldning, selv hvis du ikke kender din retning. Jeg ønsker dig rigtig god fornøjelse.
Rabatten gælder kun i dag og i morgen. Brug rabatkoden: livsformaal

7 skridt til dit livsformål

Vi ses på tirsdag – husk jeg bliver superglad når du deler mine opslag, eller fortæller andre om nyhedsbrevet. På den måde støtter du en af os mange små soloselvstændige, der brænder for det vi laver.

Kærligst

Dortea

Efterlad en kommentar