Nyt mentor-forløb

  • Fornemmer du at livet har mere i vente til dig?
  • Hvad er det der får dig til at stå ud af sengen hver morgen?
  • Vil du gerne blive bedre til at kunne se livet fra den positive side?

Vil du vide hvad jeg tror på?

Jeg tror på at vi hele tiden kan udvikle os og blive bedre til at være os.

Når jeg går i seng om aftenen glæder jeg mig allerede til det jeg skal næste dag. Jeg elsker virkelig livet med dets firnuligheder.

Drømmer du om at føre din drøm ud i livet, eller om den eneste ene, et bedre job, mere i løn, have nogen at sparre med i din eksisterende virksomhed? Drømmer du om at blive selvstændig, flere kunder i virksomhed, turde sige fra, mere selvværd, en bedre relation til dig selv eller en bestem anden, være gladere, være en bedre kæreste eller drømmer du om noget helt andet?

13895235_10154362520732210_4040704845592438251_n

Når du ved at livet har mere at byde på, men bare har lidt svært ved at få øje det, har du måske lyst til at arbejde med dig selv ud fra en spirituel synsvinkel, hvor det handler om at det er dig der får tingene til at ske?

WOW, det lyder vildt, ikk ?

Jeg lever efter at livet skal indeholde langt mere nydelse end knoklen, både privat og i min forretning – og jeg lover dig det virker.

De principper jeg lever efter er enkelte og lige til, og det er dem jeg underviser ud fra.

Kom med på et mentorforløb som går ud på, at jeg præsentere forskellige teorier og principper hver gang vi mødes, og som du så selv fletter ind i din hverdag så de bliver dine til evig eje og glæde.

Du kan være med i forløbet uanset om du tidligere har været på kursus hos mig eller ikke. Forløbet er for dig der gerne vil arbejde med dig selv (på en sød og sikkert sjovere måde end du plejer).

Hvad får du ud af forløbet?

Resultatet for dig kan blive at du bliver bedre til at håndtere det du står i. Den første dag vi mødes afklare vi sammen, hvad det specifik er du gerne vil have bedre og mere positiv energi på.

Vælger du at se på noget med dine relationer til dig selv eller til andre, eller vil du se på din forretning f.eks. hvordan du får bedre flow, det er helt op til dig. Jeg skal gerne hjælpe dig med afklaring så du kommer i mål.

Hvor meget du ønsker at dele med gruppen er også helt individuelt. Du kan dele meget eller bare sidde og lytte, det er op til dig. Det bliver i dit tempo og processen er din, men jeg regner med at du tager fat på noget mellem møderne, så du får løftet vibrationen mellem start og slut i forløbet. Du er naturligvis velkommen til at stille alle de spørgsmål du har lyst til på møderne, vi kan alle lærer af hinanden i hinandens spejl.

Jeg bruger selvfølgelig min intuition så hvert møde tilrettelægges efter hvem der er med på forløbet.

Facebookgruppe

Jeg er selvfølgelig med hele vejen og er aktiv i den lukkede Facebookgruppe jeg invitere dig ind i. I Facebookgruppen kan du stille spørgsmål mellem møderne. I gruppen kan du sparre/spørge og alle kan svare. Det er ikke et must at du er med i Facebookgruppen, men det er der du kan stille spørgsmål mellem møderne og det er gratis.

Ønsker du udover den gratis Skype-session private 1:1 sessioner er du selvfølgelig velkommen til at booke via min hjemmesiden og priserne frem på siden.

Møderne optages og du får dem tilsendt på Mp3 lydfiler så du kan downloade og gemme dem til evig eje.

Vi er mellem 10 og 16 på et forløbet.

Forløbet er over 4 måneder og starter 13. november 2016

Vi mødes:

Søndag den 13. nov. 2016 kl. 13.00 – 17.00

Tirsdag den 6. dec. 2016 kl. 13.00 – 17.00

Onsdag den 18. jan. 2017 kl. 13.00 – 17.00

Tirsdag den 21. feb. 2017 kl. 13.00 – 17.00

Mødested på Fanø

Vi mødes på Fanø i Pandekagehuset, Lindevej 2, 6720 Nordby.

Rammerne i Pandekagehuset er hjemlige og hyggelige, væggene er skæve, og der er masser af hjerterum.

Du kan med fordel parkere din bil i Esbjerg, det tager kun 10 minutter at gå til Pandekagehuset fra færgen.

Jeg byder på eftermiddags kaffe/te med hjemmebagt kage.

Forløbet koster Dkk. 1.350,- pr. måned og betales samlet = Dkk. 5.400,-

PS.

Betaler du senest 1. sep. 2016 får du 25 minutters Skype eller telefon-session (værdi Dkk. 600,-) med mig om dit valgte emne mellem de to sidste mødedage.

BOOK NU

Efterlad en kommentar