Oktober måned

HELT NYT!

Klip fra Facebook

FB 15.10

 

 

Klip fra oktober nyhedsbrevet

Somebody I Used To Know

Fandt lige denne skønne video, som både inspirerede mig til at skrive om, hvor vigtigt det er at vi har et fællesskab, hvori vi kan vækste og lade os berige, og om at slippe. Jeg er bl.a. med i et antroposofisk forum i København for behandlere, sygeplejsker og læger, hvor vi deler viden i forhold til Rudof Steiner emner. Et emne kunne f.eks. være æterlegemet og næste gang er det om nyreren. Og hveranden tirsdag sidder vi en folk skønne mennesker sammen i en spirituel cirkel. Det er bl.a. i de rum jeg nyder fællesskabet.

(Cotye Acoustic Cover)

 https://www.youtube.com/watch?v=hlZ5BlKTUOk

Lyt til sangen her – den er for skøn 

Somebody I Used To Know. Og så er det lige jeg tænker: Hvem kender vi egentlig? Kender du mig? Kender jeg dig? Kender jeg mig selv? Måske. Nogle gange er der bare noget vi må sige farvel til for, at komme videre. Det kan gøre rigtig ondt, det kan føles som en lettelse, det kan føles på alle mulige måder… Jeg har lige “sluppet” mit forhold fri. Det var ikke en lettelse, og det gjorde, gør ondt, men nødvendigt. 11 år med mange skønne og dejlige oplevelser. Men, hvorfor så slutte? Fordi jeg kan mærke, at det er det rigtige, min vibration er skiftet, er vild høj og jeg oplever helt nye sider af mig selv. Hvis ikke jeg skal lytte til min intuition, hvem skal så…

Jeg var og er: Somebody I Used To Know – and I Like. Håber dette kan give dig lyst til at tænke over dit liv. Er du der, hvor du vil være?

Efterlad en kommentar