Bogudgivelser

“Der er en olie til alt”

Er du blevet nysgerrig på, hvad essentielle olier kan gøre for dig?

Så er dette bogen for dig. Den indeholder beskrivelser på 125 olier og forklaringer på, hvad det er din krop prøver at fortælle dig.

Læserne kalder bogen for: “Oliebiblen”.

Lissie Korsgaard Rasmussen skriver:

“Hvor er det bare en fantastisk bog.”

Både nye og erfarende olieelskere bruger bogen som opslagsværk.

Dette er den 3. udgave af bogen med 125 beskrivelser af de mest klassiske essentielle olier og forslag til, hvordan du kan anvende dem.

“Den, du elsker”

– bogen til bedre relationer.

Det her er en bog om, hvor håbløs og alligevel vidunderlig forskellige vi kvinder og mænd er. Kvinder er kreative, omsorgsfulde og helt utilregnelige i perioder. De er i evig forandring, meget talende og ser lige igennem mænd. De ved, hvad han tænker, tror de.

”Bogen er til alle forhold, både mellem mænd og kvinder, og specielt i forholdet til dig selv.” Malue Petersen

”Jeg er fan af dit sprog. Det er til at forstå selv for en jægermand, der ellers kun læser kogebøger.” Brian Matzen

Mænd er modige, støjende med lyd på i fodboldkampe og i sengen, de er udfarende, fokuserende klipper, der bare ikke vil kritiseres, fordi de ved, de alligevel har ret. De er stærke, vedholdende og knap så kommunikerende væsner, de har brug for ro.

Med det sat på plads, står det klart for os, at vi er forskellige, og det er fuldstændig forståeligt, hvorfor det slår gnister mellem os. Faktisk skal det slå gnister. Det skal tænde, og det skal forblive hedt, ellers får vi ingen sex, og uden sex dør vi, eller i alle fald uddør menneskeracen uden formering.

Et nyt sprog

”I næste 20 år har jeg arbejdet med både kvinder og mænd i spirituel coaching og personlig udvikling. Og har gang på gang set, at når ægteskabet knirker og ægtesengen ikke gør det, så ryger familiedynamikken og det påvirker både din arbejdsglæde, dine muligheder og din personlige udvikling langt mere end du aner.”

Spirituel business coach Dortea Uggerhøj

Bestil din bog nu 

“I selskab med ånder”

En bog om clairvoyance og inspiration til dit liv.

Forside I selskab med anderISBN 978-8799328802 
200 sider. Hardcover. Vejl. 249,- Udkom 2010.

Den trykte hardcover bog kan købes hos din boghandler eller lånes på biblioteket. (Mit private lager af den fysiske bog er udsolgt.)

Køb e-bogen: “I selskab med ånder” her

Køb lydbogen: “I selskab som ånder” her

Pressemeddelelse:

“I selskab med ånder” er en bog for dig, der gerne vil vide mere om den åndelige verdens begreber og som måske gerne selv vil arbejde videre med din egen personlige udvikling. Dortea fortæller i bogen om, hvordan sygdom fik hende til at skifte fra en liv med heste og rideskole, til i dag at leve af at hjælpe andre gennem clairvoyance og homøopati. I bogen får du både klientberetninger og øvelser du kan gå i gang med.

“I selskab med ånder” var min debutbog, og med den blev jeg optaget i Dansk Forfatter Foreningen –  super stolt.

Anmeldelser

  • Lektørudtalelse fra DBC: (Kun 25% af alle bøger får lektørudtalelse, jubbii) – En personlig beretning med et indhold, der rækker ud over det personlige. Let at læse med budskab til mange. “I selskab med ånder” er til interesserede, der gerne vil læse en god, personlig beretning om et liv med ånder, og samtidig selv udvikle sig.  

“Spirituelle øvelser”

Til din personlige udvikling  

FORSIDE Spirituelle øvelser ISBN 978-87-995678-1-2
204 sider. Hardcover. Vejl. 249,-

Den trykte hardcover bog kan købes hos din boghandler, samt lånes på biblioteket. (Jeg har ikke flere på lager.)

Køb  e-bogen: “Spirituelle øvelser” her

Køb lydbogen: “Spirituelle øvelser” her

Pressemeddelelse 

Din indre balance eller mangel på samme, ses og afsløres, i din udstråling og i din aura. Dortea Berg-Jensen, fra Fanø, har arbejdet professionelt med clairvoyance og meditation i mere end ti år, og i hendes nye og 3. bog “Spirituelle øvelser”, får du helt konkrete øvelser til, hvordan du kommer i bedre kontakt med dig selv og din spiritualitet. 

Bogen er både til dig, der interesserer sig for clairvoyance og spiritualitet, og til dig, der gerne vil arbejde med din personlige udvikling. Når du gør det, vil du opleve at du er en bedre leder, både for dig selv, og for andre.

“Spøger det?”

Få mere ro i sindet og hjemmet.

 ISBN 978-87-99328819 
200 sider. Paperback. Vejl. 199,- Udkom den 11.11.11. 

Den trykte bog kan købes hos din boghandler, samt lånes på biblioteket. (Mit private lager af den fysiske bog er udsolgt.)

Køb e-bogen: “Spøger det?” her

 Pressemeddelelse

“Spøger det?” og fornemmer du at der er andre i huset end dig? Er du eller din teenager i ubalance, eller opfører din hund sig underligt? Det kan skyldes åndelig aktivitet i dit hus. Men dét kan du heldigvis selv gøre noget ved nu.
Kunne du tænke dig en ekstra indtægtskilde, vil du bare gerne hjælpe dine venner med at rense deres huse, eller vil du gerne have bedre energi og flow i dit eget hjem? Med bogen “Spøger det?” – få mere ro i hjemmet og sindet, får du både svar, og konkrete anviser til hvordan du selv kan skabe en bedre indre ro – både i dig selv og i dit hjem. Bogen er en af de første, om ikke den første, på dansk om emnet. 

Dortea Berg-Jensen er et kendt og respekteret medie og har i mange år arbejdet med clairvoyance og husrenselser, nu giver hun erfaringen videre gennem en hyggelig og letlæselig bog. Bogen anbefales såvel til den læser, der bare er nysgerrig, som til den, der ønsker vejledning i husrenselser. 

Anmeldelser 

  • Lektørudtalelsen fra DBC: (Kun 25% af alle trykte bøger får lektørudtalelse – and I did it again, jubbiii). Det er en ganske hyggelig og underholdende bog om spøgeri, husrensning og hus healing. Dortea Berg-Jensen henvender sig med denne bog til okkult interesserede, og specifikt til dem, der er nysgerrige med hensyn til fænomenet husrensning/hushealing.  

“Mias første pony- Velkommen Sheik”

En fantastisk lærebog til alle piger og drenge, som vil lære, hvordan man strigler, renser hove og sadler op.

Jeg kan godt afsløre, at pigerne i bogen er min søster og jeg og de oplevelser vi havde med vores vidunderlige pony Sheik og dem deler vi nu med andre små hesteglade. Bog er også god til højtlæsning. Lixtal 24.

FORSIDE Velkommen Sheik

ISBN: 978-87-995678-0-5
130 sider Hardcover med Dorteas egne tegninger.

Vejledende udsalgspris 149,-

Køb bogen her

Velkommen Sheik – Mias første pony, handler om en pige på 9 år, der bliver ovenud lykkelig, da hun får sin første pony. Ponyen Sheik er både charmerende og fræk, så Mia opdager, at der er rigtig meget, hun må lære.

•  Hedder det trense eller hovedtøj?
•  Er man en pivskid når man falder af?
•  Kan Sheik dø af forstoppelsen og kolik?

Alt det, og meget mere, kan du læse og lære om i “Mias første pony”
Hvad sker der, da Sheik bryder ud af sin ponyboks? Og hvorfor kan han ikke fordrage gule regnfrakker?

“Mias første pony -Velkommen Sheik” er skrevet af Dortea Berg-Jensen som er uddannet ridelærer, så hun ved, hvad hesteglade piger og drenge har brug for at lære, når de begynder at interessere sig for ponyer og heste. Bogen er “læs selv” fra 8 år, eller til højtlæsning  sammen med dit barn. Mange af de små fortællinger er lånt fra Dortea og hendes lillesøster Mettes barndom.

Se klip fra TV-Fanøs besøg i stalden hos forfatteren

 Testlæserne skrev:

  • Mia Jakobsen 10 år skriver: Jeg syntes det er en god bog (den handler jo om en pony) og syntes også det er dejligt at den fortæller lidt om hvordan man ordner de forskellige ting med sin pony.
  • Jeg syntes det er en fantastisk bog. Hilsen Anna Elbæk 8 år.
  • Bogen er god og fortæller på en rigtig fin måde, hvordan det er at være i “Hesteverdenen”. Der er meget i bogen jeg selv har prøvet, og mens man læser er der sjove ting man griner af. Hilsen Nathalie Frank 10 år.
  • Stine Pettersen 10 år skriver: Jeg kan rigtig godt lide bogen, den er lærerig. Enkelte ord er lidt svære, men det var ikke mange.
  • Mia og hendes lillesøster er rigtig heldige og søde, dem ville jeg gerne lege med. Hilsen Victoria Lærke Meyer 10 år.

“To uger på Caminoen”

En pilgrims tanker og oplevelser.

Endnu en meget personlig bog, hvor Dortea lukker os helt ind i sin verden, og gør det, som mange andre bare drømmer om. I denne bog er vi med på El Camino Francés fra León til Santiago de Compostela. Tanker, udfordringer og oplevelser beskrives, så det føles som at være med på turen.

* Bliver man virkelig en bedre udgave af sig selv af at vandre?

* Er vandring blevet det nye sort, og en nymodens dille?

* Hvorfor går mere end 200.000 pilgrimme om året på Santiago de Compostela?

Er der noget om, at fordi man angiveligt går på ruten under Mælkevejens stjernebillede, så er det meget spirituel? Bliver man gladere af at gå? Dortea er spirituel mentor, clairvoyant, forfatter til 4 andre bøger og business coach, og sætter hele tiden barren højt for holde sig selv vågen på det, der rører sig. Derfor satte hun sig for at finde ud, hvad en lang gå-tur gjorde ved hende, og købte sine første vandrestøvler.

Caminoen blev i den grad en udfordring og en øjenåbner for Dortea, og en af de største rejseoplevelser, og den vildeste personlige rejse, hun nogensinde har været på.

”To uger på Caminoen” er ikke en rejseguide om, hvad du skal se undervejs, men en rejsebeskrivelse med inspiration til din vandring uanset, hvor du går hen. Og Dortea er nemlig ikke længere i tvivl:

Der sker virkelig noget når man går: ”Buen Camino”

Vejledende udsalgspris i landets boghandlere til 199,-

Softcover. 216 sider

“To uger på Caminoen” –  Trykt bog

“To uger på Caminoen” som læsevenlig E-bog

“To uger på Caminoen”Lydbog, indtalt af forfatteren selv.

Anmeldelse:

“Som pilgrim har jeg læst mange pilgrimsbøger. Når der dukker én ny op, som “To uger på caminoen” af Dortea Uggerhøj, skal der noget til for at begej­stre én. Det lykkes fint. Dortea har skrevet sin pilgrimsbog i en kombination af ægte følelser af både glæ­de og smerte – og praktiske råd til kommende pilgrimme – og har derudover tilsat en portion spiritualitet og åndelig klogskab.

På trods af smerter og vabler nyder Dortea pilgrimsli­vet. Benene vil stadigt fremad; samtidigt med at man har lyst til at stoppe. Dortea beskriver det i bogen s63: “Allerede nu, efter så få dage, kan jeg mærke, det kræver noget at stå op hver morgen, pakke rygsækken, og sætte den ene fod foran den anden, igen, igen. Men samtidig fylder følelsen også af at ville gå.”

Dortea formidler levende sin nysgerrige tilgang og sit generelle mod på at leve livet. Hun analyserer sin vandring – og bruger sine synlige clairvoyante evner til at hjælpe andre pilgrimme. Hun opdager, at man let får svar på egne spørgsmål, mens man går (s137): “Dagene er fyldte med aha-oplevelser, der er ikke længere noget, der overrasker mig. Næsten hver ene­ste gang jeg får en tanke, eller har tænkt på et spørgsmål, så er svarene kommet lige umiddelbart efter. Det er lidt underligt. ”Måske er der virkelig noget med, at den spirituelle energi er så meget højere her under Mælkevejens stjerner.”

Dortea har en intention med bogen: “Jeg vil ikke skrive en bog til dem, der har gået tu­ren mange gange, og det er ikke en rejseguide. Det skal være en bog til dem, der overvejer at tage tu­ren, og det er en bog til dem, der måske ikke selv har lyst til at gå turen, men som har lyst til at tage på caminoen sammen med mig, i min rejsebeskrivelse.”

Intentionen er lykkedes. Det kan anbefales at læse “To uger på caminoen” – både hvis man selv overvejer at ville tage afsted – men også, hvis man blot har lyst til at følge Dortea i tankerne. Man er med på turen skridt for skridt, dag for dag – og man mærker, tænker og føler caminoen fra alle dens sider.

Som jeg og mange andre får Dortea også caminoen i blodet (citat side 208): “Nu sidder jeg i gaten og stirrer tomt ud i luften. Jeg er virkelig blevet forelsket.”

Jeg håber, at bogen vil få mange læsere, og at de også vil få lyst til at gå. Det er sundt at gå – at overveje sit liv – berigende og styrkende at være ”sin egen kvinde/mand” på caminoen.

Dortea skriver s194: “Der er sket noget ganske særligt, vi er sikkert de samme mennesker, men bare overhovedet ikke alligevel. Jeg har aldrig nogensinde været på noget kur­sus, der har forvandlet så meget i mig, som de sidste to uger har gjort.”

Caminoen – en forvandlingsproces, der rykker! Læs bogen, evt. mens du går. Du bliver klogere – og kommer til at gå med et nydelsesfuldt lille smil om munden med Dorteas velskrevne ord i dine ører.

Anette Riis, pilgrim – februar 2018″

 

“Tre uger på Caminoen”

Over Pyrænerne til Leon

Denne gang forventede jeg, det blev uden så mange tårer. Men alligevel kan man jo aldrig vide det. Første gang jeg gik på Caminoen, græd jeg som pisket de første 4-5 dage, men det havde en grund. Denne gang vidste jeg alle kan gå en Camino. Man kan gå en dag, en uge, en måned, eller så læge man vil. Vi er alle pilgrimme gennem livet.

Denne gang havde jeg trænet fysisk til de tre uger. Mentalt var jeg også et helt andet sted i mit liv, end da jeg gik på Caminoen to år tidligere, så måske derfor kom der til at ske noget helt andet denne gang.

Du er velkommen til at gå med uden at få en eneste vabel. Kom med og tag del i alt, hvad jeg oplevede over de voldsomme bjerge i Pyrænerne og turen op til Leon i Spanien.

 

“Tre uger på Caminoen” – Udgivet som E-bog

E-bogs udgivelse på 115 sider

Udkom 18. sep. 2018

Caminoen kan næppe løse livets udfordringer for os, ej heller give os søgende pilgrimme alle svarene. Men de mange kilometer, tiden til at tænke og samtalerne med mennesker, der har lyst til at lytte og til at spejle, gør – om ikke mirakler – så i alle tilfælde underværker og giver sjælshealing, der rækker langt ind i fremtiden.