Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Bogudgivelser

“Mias første pony- Velkommen Sheik”

Det er en fantastisk lærebog til alle piger og drenge, som vil lære, hvordan man strigler, renser hove og sadler op.

Jeg kan godt afsløre, at pigerne i bogen er min søster og jeg og de oplevelser vi havde med vores vidunderlige pony Sheik.

FORSIDE Velkommen Sheik

ISBN: 978-87-995678-0-5
130 sider Hardcover med Dorteas egne tegninger.

Vejledende udsalgspris 149,-

Køb bogen her

Velkommen Sheik – Mias første pony, handler om en pige på 9 år, der bliver ovenud lykkelig, da hun får sin første pony. Ponyen Sheik er både charmerende og fræk, så Mia opdager, at der er rigtig meget, hun må lære.

•  Hedder det trense eller hovedtøj?
•  Er man en pivskid når man falder af?
•  Kan Sheik dø af forstoppelsen og kolik?

Alt det, og meget mere, kan du læse og lære om i “Mias første pony”
Hvad sker der, da Sheik bryder ud af sin ponyboks? Og hvorfor kan han ikke fordrage gule regnfrakker?

“Mias første pony -Velkommen Sheik” er skrevet af Dortea Berg-Jensen som er uddannet ridelærer, så hun ved, hvad hesteglade piger og drenge har brug for at lære, når de begynder at interessere sig for ponyer og heste. Bogen er “læs selv” fra 8 år, eller til højtlæsning  sammen med dit barn. Mange af de små fortællinger er lånt fra Dortea og hendes lillesøster Mettes barndom.

Se klip fra TV-Fanøs besøg i stalden hos forfatteren

 Testlæserne skrev:

  • Mia Jakobsen 10 år skriver: Jeg syntes det er en god bog (den handler jo om en pony) og syntes også det er dejligt at den fortæller lidt om hvordan man ordner de forskellige ting med sin pony.
  • Jeg syntes det er en fantastisk bog. Hilsen Anna Elbæk 8 år.
  • Bogen er god og fortæller på en rigtig fin måde, hvordan det er at være i “Hesteverdenen”. Der er meget i bogen jeg selv har prøvet, og mens man læser er der sjove ting man griner af. Hilsen Nathalie Frank 10 år.
  • Stine Pettersen 10 år skriver: Jeg kan rigtig godt lide bogen, den er lærerig. Enkelte ord er lidt svære, men det var ikke mange.
  • Mia og hendes lillesøster er rigtig heldige og søde, dem ville jeg gerne lege med. Hilsen Victoria Lærke Meyer 10 år.