Profil

Mission 

Jeg vil formidle viden til personlig vækst på en enkel og brugbar måde, altid spirituel funderet.

Kundernes tilfredshed og succes er egen succes.

Vision 

At undervise og formidle på en inspirerende, personlig og tryg måde.

Værdigrundlag 

At handle i respekt, tillid og diskretion.

Ærlighed, klarhed, engagement og nydelse er nøgleordene i min virksomhed.

 

Jeg hedder: Dortea Uggerhøj (tidligere Berg-Jensen)

Jeg er født i Esbjerg, men vokset op på Fanø med hest, hund, kat, to søskende og min far og mor.

Min fantasi er min skaberkraft og den har altid været en stor del af mig, som barn fik den lov at udfolde sig og komme til udtryk. Som voksen er skaberkraften blevet min levevej. I min barndom var der plads til kravle højt og falde langt ned, slog vi os, var det ”op på hesten” i bogstavelige forstand. Vi fik vores første pony da jeg var 7 år. Vi tre piger lærte, at vil I nyde, måtte vi yde, så vi trak turister rundt på ponyen i alle sommermånederne. Om vinteren fik vi lov at tjene lommepenge i trykkeriet, som Bedstefar og far ejede. Det vi tjente måtte vi bruge på det vi ønskede os.

Helt ind til jeg var 12-13 år var læsningen meget svær for mig, men historierne fik alligevel lov til, at folde sig ud i fantasien. I dag skriver jeg med stor glæde og passion og har skrevet 6 bøger:

  • I selskab med ånder

  • Spøger det?

  • Spirituelle øvelser

  • Mias første pony

  • To uger på Caminoen

  • Der er en olie til alt

 

Jeg bestræber mig på at skabe momentum, overblik og flow for mine kunder

Spirituel rådgivning og Business Coaching hos mig, er ikke i en bestemt form, hvor du selv skal finde alle svarene. Jeg bruger min intuitivt, spår ikke om din fremtid, men stiller mange opklarende spørgsmål, og kommer med forslag og råd, samt inddrager mine og andres andres erfaringer i samtalen, så du får mest mulig ud af sessionen.

Jeg bruger mine clairvoyante evner, og hjælper dig med at se, hvor dine muligheder og potentialer ligger. Det er mig en glæde og ære, at få lov til at være med din rejse. Du træffer valgene og går vejen, jeg kommer gerne med forslagene og hjælper dig med planlægningen.

Mine uddannelser rummer alt det jeg selv manglede, da jeg startede på min spirituelle rejse i 2000, og er alt det jeg ved i dag.

Jeg brænder for det her

Det er ingen underdrivelse at sige, jeg brænder for mit arbejde – det er min lidenskab. Derfor deler og vejleder jeg med stor passion til både mine klienter og kursister.

Jeg er vokset op på Fanø med en far, en mor, to søskende, kat, hund, heste – og i vores familie var der ikke meget der hed:

“Det kan du da ikke!”

I hele vores barndom fik vi oftest lov, men skulle selv arbejde for det, og det har gjort at jeg ved tingene lykkedes, når jeg bliver i den højeste vibration og intention.

Ønskede vi børn os en ny pony og ridestævner, måtte vi selv tjene en stor del af pengene. Ville vi på skiferie, måtte vi træne for at være i god form, ellers kom vi ikke afsted. Ville vi undgå at sidde længe, med far over lektierne, var det bare om at få dem læst. Phy, jeg sad længe…

Jeg var bestemt ikke tilhænger af at gå i skole, for som super sensitiv (HSP), havde jeg det svært i skolen. Heller ikke dengang, var der megen forståelse for et sensitiv personlighedstræk. Jeg havde få, men gode veninder, hestene var mine bedste venner.

Vidste du at 25-30% af befolkningen bliver fødte med personlighedstrækket: Særlig sensitiv. Det er mange.

Vi særlig sensitive, har brug for en god del ro, og brug for tid til at omsætte indtryk. Heldigvis fandt jeg roen hjemme, og ponyerne var med at balancere mit indre væsen. I min barndomshjem var der plads til at kreativiteten og sjælen fik lov at være tilstede, og folde sig ud. Som barn og ung var jeg mere til dyr end mennesker, og vidste dengang ikke hvad introvert var.

Jeg har ikke brug for mange mennesker omkring mig, og fandt som voksen også min vej til, at være udadvendt og handlekraftig, og kan i dag sagtens rumme at være sammen med andre, bare det er i mindre doser ad gangen. Du genkender det måske?

Den gode indføling og intuition har altid været nærværende hos mig, men som barn kunne det være ret forvirrende. Med alderen er det dog blevet en ren fornøjelse, og jeg bruger min intuition i alt, hvad jeg beskæftiger mig med.

På mit CV står der bl.a.:

Uddannet ridelære i Birgittelyst ved Viborg, og i Kjellerup.

Destinationschef og skiguide hos Tjæreborg Rejser.

Afdelingsleder for Tjæreborg rejser i Kastrup lufthavn.

Stewardesse hos MUKAIR og SAS Commuter.

Ridecenter-ejer i Istebjerg ved Kalundborg i 7 år.

Clairvoyant konsulent skolet hos Gjertrud Berlon 2001.

Uddannet antroposofisk heilpraktiker i 2007 hos Peer Bach Boesen.

Reiki healer, Therapeutic Touch og Spirituel Healer.

Foredragsholder og forfatter.

Webinarbygger fra IBC.

Spirituel Mentor hos Christine Eilvig 2014.

Master Coach fra Manning Inspire i 2017.

Min indre entreprenør

På et selvbiografi-kursus for mange år siden, blev jeg bedt om at beskrive mig selv med to ord. Det var en svær opgave, men valgte “Passioneret entreprenør”, fordi det ganske fint samler alt det jeg egentlig er.

Hele mit liv har jeg forsøgt at gå efter det jeg ønsker. Altid arbejdet med det jeg har haft lyst til, og det lykkedes 95% af tiden. 4 gange jeg har bygget nye virksomheder op. Jeg har altid tjent til både eget hus, heste, bil og skønne rejser.

I 2012 rejste, min daværende kæreste og jeg til Indonesien og smukke Java, hjemøen for nu afdøde healer og clairvoyant Dora Kunz, hvis healings tekniker og inspiration jeg forsøger at formidle videre på min egen måde på mine kurser.

IMG_2099

I 2013 gik turen til Peru til det betagende Machu Picchu. Det blev ikke bare en fysisk rejse, men også en spændende indre oplevelse med mange erkendelser for mig.

 

 

På glædelig gensyn her eller der

Vær autentisk, vær dig.