Vidnesbyrd om dortea.dk

Vidnesbyrd

Her på siden kan du læse lidt om, hvad andre skriver om deres oplevelser om det jeg tilbyder på dortea.dk sessioner, kurser (online eller fysiske), bøger eller meditationer.

Har du en oplevelse herfra som du tænker kunne være god for andre at læse, må du meget gerne maile den til mig. Tak på forhånd.
Kærligst

Dortea

……………………………

“Kære Dortea

Tusind tak for din visdom og generøse gaver i din nyhedsmail, og særligt også din YouTube kanal som efter Keep it simple fik mig til at indse noget jeg syntes, var uoverstigeligt besværligt – at manifestere. Nu fatter min hjerne, hvor godt det er, og at det kan lade sig gøre. 
Tak også for oliebogen “Der er en olie til alt” den har fulgt mig tæt lige siden.
Tak tak tak og god weekend” 
Vh
Sonia Vedel
……

“Kære Dortea

Tusind tak for en vild session, er helt blæst bagover af din skarphed. Det er vildt så spot on du er. Skal nok sende dig en anmeldelse på et tidspunkt.

Tak for dig.”

Janni Servais

…………………………….

“Du gjorde det dæleme godt og er vild med at du gør det anderledes end andre clairvoyanter ??

Du er bare så sød, mild og empatisk, tak for dig ???”

Jette Bønneløkke

.

“Tak for en super spændende klarsynsaften ??”

Tina E. K.

.

“I går var jeg og min veninde i fuldmånensskær til klarsynsaften i Jerne kro, tak for dig, skønne Dortea. Det var en fantastisk aften og altid lærerigt?

Tak for dig, sikken energi der var tilstede wow Dortea Uggerhøj ??”

Cristine Enoksen

.

“Jeg har i mit nu 35 år lange liv, haft kontakt med Dortea over flere gange. Første gang, da jeg var i starten af tyverne, og stod et sted hvor jeg manglede retning i livet. Både i forhold til kærlighed og karriere.

Allerede dengang, ramte hun på aller skarpeste måde plet, med hvad jeg manglede lige der. Og guidede mig videre til det næste skridt jeg kunne tage, mod et liv med mere glæde og balance.

Sidenhen er der kommet uddannelse, familie, børn og job indover, og mange gange har jeg undervejs søgt Dorteas vejledning.

Alle gangene har det omhandlet mig og min proces, men denne gang handlede det om min søn på 3 måneder, der var meget urolig, og som sov meget dårligt grundet mavesmerter .

Tyndslidt over ikke at have sovet i 12 uger, kontaktede jeg Dortea igen, i håb om hun måske kunne hjælpe min lille søn.

Vi lavede en Skype aftale, og allerede efter 1(!) session var der en kæmpe mærkbar forandring hos min søn. Han og jeg fik healing under hele sessionen, og han sov stort under hele sessionen på mit bryst, han plejer kun sove 20 min af gangen.

Den første nat sov min søn 5 timer i et hug. Og ikke nok med det, den positive forandring fortsatte, og er blevet det nye “normale”. Han sover nu lange lure, for første gang i sit liv, er meget mere rolig, og maven driller betydeligt mindre, hvilket har resulteret i en meget gladere og mere tilfreds baby.

Det skal lige siges, vi er i løbende kontakt med alt det offentlige, vores baby er ellers sund og rask, bare urolig når han sover.

Jeg kan på det aller varmeste anbefale Dortea, hvis du er mor med en urolig baby, og synes du har prøvet alt. Jeg kan efter 10 års erfaring med Dortea, love dig, at du ikke bliver skuffet.

Kærlig hilsen en glad og veludhvilet mor.”

Tanja Bruun Pallesen

……………………………..

“Kære Dortea.

Så gjorde du det igen. Jeg var hos dig til en session for ca 15 år siden, hvor du fik ret med dine fantastiske forudsigelser. I dag d. 10. April 2019 ramte du igen plet. Er stadig rundtosset på den gode måde.

Tak for dig og dine evner, og tak for din måde at levere “ varerne” på.”

Kærlig hilsen Linda Ristorp

*

Det er svært at sætte ord på, hvad man får ud af en uddannelse ved Dortea, for det skal bare opleves! Som der var én der så rigtigt beskrev det engang, så er der et liv før og efter mødet med Dortea. Noget af det jeg har fået ud af Sjælshealeruddannelsen er hvordan man helt konkret kan komme dybere og længere i en samtale, i stedet for at vade rundt i det samme, uden retning. Værktøjer til at bringe energi og lys på de skygger og udfordringer vi alle render rundt med. Det er bare sindssygt spændende, og jeg vil anbefale alle der er åbne for forandring, at tjekke Dortea ud. Hun tager én med på en rejse man godt gider at med på! 

Laila Marie Lund.” 

*

“Enhjørninger bor altså over regnbuen”.

Forklarede Nanna på 10 år, mens hun koncentreret tegnede færdig. Behøver jeg sige, at jeg har verdens bedste job?

 

 

 

 

 

 

 

 

*

Hej Dortea. Tak for en dejlig aften. Alle mændene, er netop gået og vi havde en rigtig hyggelig aften. Snakkede meget om de store temaer i livet efter du var gået – så det var rigtig super. 

Tak

Kh Jørn

*

“Hvad er anderledes i dag end for to år siden ? – Tjaa, i februar for to år siden tilmeldte jeg mig Dorteas uddannelse ”Spirituel Rådgiver” med det formål at finde min indre ro og glæde. Det eneste, der var givet ved uddannelsens start var, at vi deltagere efter 8 måneders forløb med Dortea, ikke ville være helt den samme, som da vi startede – se, det lovede jo godt.

Det blev min start på et mentalt udviklingsforløb med både op- og nedture, men godt guidet af Dortea, så landede hendes livsprincipper stille og roligt inden i. Især ”hesteviskeren” har været en stor øjenåbner for mig. Min udfordring har i mange år været angsten for at tale for større forsamlinger.

Med nogle intense øvelser jeg fik sammen med Dortea, og med hjælp fra hendes smukke hest, så har jeg stille og roligt kunne tage styring af tingene, få sagt til og fra, fået taget kontakt til dem, jeg har savnet – kort sagt har jeg fået sat mig selv forrest i bussen. Og har fået en erkendelse af, at vi alle er lige gode.

Min udviklingsrejse er ikke slut. Min oplevelse er, at når først én dør er blev åbnet, så kan man ikke lade være med at åbne de næste – der er alt for meget interessant at udforske inde bag ved.

Det er en fantastisk fornemmelse at kunne mærke, at det arbejde jeg har lagt i at finde det, jeg kom for, giver pote. Og ikke mindst giver det en fantastisk følelse, at andre helt uopfordret har spurgt til og kommenteret på, at de har kunne se en ændring – som en sagde: ”Charlotte, jeg beundrer dig dit mod. Du er et forbillede for mig”.

Så, tak Dortea for at guide mig igennem opstarten af en rejse, der kun lige er begyndt.

Med venlig hilsen
Charlotte Louise Weithaler. Senior Partner”

*

“Tusind tak for i dag.
Jeg har brugt hele hjemturen på at indtale memo med forslag og brudstykker til 3 forskellige meditationer! OG så fik jeg sådan en lyst til at skrive et eventyr. Om en lille fe der bor langt inde i skoven oppe i et træhus i det højeste træ, hun elsker at være ved rasle bækken der løber gennem skoven og der er selvfølgelig også en enhjørning med!
Jeg ved ikke hvad er sker med mig!?

Forsat rigtig god weekend til alle jer, det her er en livsrejse af de helt store!

Susanne”

*

Kære Dortea.

Sjælshealer uddannelsen for mig har været ekstremt godt og forløsende. Vi har været igennem en fantastisk rejse – hvor hjertet har fået lov at tale.

Der er blevet arbejdet med skyggesider, fra det mørke over til det lyse, og læreren i det. Hvad gør os godt – og hvordan bibeholder vi det at være i det gode flow. Hvordan og hvorledes hjælper man klienten bedst muligt og spørger bedst ind – og hvad kan man give klienten med op vejen efterfølgende.

Med de tre skype sektioner, vi har haft i uddannelsen, hvor der er blevet arbejdet intens med lige mine udfordringer, har været meget forløsende og givtige.

En uddannelse som jeg er super glad ved at have taget – med mange redskaber som skal bruges igen og igen, både for klienten men så absolut også til mig selv.

Dortea er en fantastisk underviser, skarp og dygtig til at give input og lære fra sig, med en skøn og dejlig humor.

Tak til dig.

Kærligst

Bente Boel. BeBo’s Alternativ www.benteboel.dk

*

Kære Dortea

For cirka 2 år siden startede min rejse sammen med dig, da jeg tog uddannelsen til Spirituel Rådgiver.

Jeg valgte at tage uddannelsen til den Spirituelle Rådgiver, da jeg gerne ville være mere i samtalen med mine klienter. Jeg ønskede mig at kunne tilbyde 1.1 sessioner, der bidrog til selvkærlighed, vækst og forandring. Og det fik jeg!

Det blev en rejse jeg aldrig har fortrudt. En rejse der berigede mig fagligt, men så sandeligt også personligt. Alle de skønne livsprincipper på uddannelsen blev lige så stille en del af mig, mit liv og min hverdag. Men rejsen sluttede ikke ved den Spirituelle Rådgiver. Lige nu rejser jeg videre sammen med dig og et hold skønne kvinder på uddannelsen til Sjælshealer. Jeg har arbejdet og brugt den spirituelle rådgivning i min klinik, og også privat, men kunne bare mærke at sjælshealingen talte til min sjæl.

For mig er det den fedeste kombination med både Spirituel Rådgivning og Sjælshealing. Det rykker bare for vildt. Jeg fletter de skønne livsprincipper og værktøjer fra spirituel rådgivning sammen med sjælshealingen , og for mig, giver det bare en helt unik kombination.  Jeg har fået en virkelig brugbar værktøjskasse til at hjælpe mine klienter endnu bedre, og med sjælshealingen som “overbygning” sker der bare noget!

Så det har været, og er, en helt fantastiske rejse, hvor jeg har rykket mig rent fagligt, men også på det personlige plan. Jeg hviler mere i min selv, stoler mere på min intuition – Jeg er kommet hjem! Og det smitter i den grad af i min virksomhed.

Vil du noget mere i livet og vil du blive skarpere i din virksomhed? Eller vil du have redskaber til at blive mester i at nyde livet og højne din selvkærlighed, så vil jeg helt klart anbefale dig at tage en spirituel uddannelse hos Dortea. Hun er skarp, udfordrende og skubber dig til dit max, men på en kærlig måde. Og uanset om du vil bruge det professionelt eller til din egen selvudvikling, kan jeg love dig at det bliver en gave for livet.

TAK for dig, kære Dortea.

De kærligste hilsner fra

Kathrine – www.klinikuglebjerg.dk

*

Kære Dortea,

På biblioteket kaldte din bog “I selskab med ånder” på mig….. Som jeg netop er kommet hjem med og i gang med . Tak fordi du skrev den bog, (kun nået til side 54) . Den giver mening – Og oplevelser, timer, “ting” og meget andet synes at falde i “hak” på den gode måde …. for de voksne sensitive i flokken (mig selv) og børnene …..

Så af hjertet tak !

bedste hilsener
Flemming

*

Kender du det?
Kender du følelsen af, pludselig en dag at vågne op – efter 16 år – og opdage, at dine børn nu er blevet så store at de ikke har brug for dig mere? I hvert fald ikke på samme måde. Og pludselig stå der og tænke, Guuuud! Hvem var jeg egentlig før jeg fik børn og hvem er jeg nu? Hvem har nu brug for mig?

Sådan havde jeg det – hvilket førte mig til Dortea og hendes fantastiske uddannelse i Spirituel Healer.

Det var som om, at jeg havde sat mig i min bil og kørte ud af den smukkeste landevej i høj solskin. Helt alene, ingen børn, mand eller hund. Bare mig og min ynglings musik i radioen. Jeg kunne kører både til højre og venstre uden protester 😉

Og dér, midt i den dejligste by, lå den smukkeste lille forretning. Der var mange mennesker som kiggede ind af vinduerne og nogle stod endda i kø. Her måtte jeg stoppe. Den her butik måtte jeg bare besøge. Uden helt at vide hvad de solgte og uden at vide hvad jeg ville. Butikken bugnede af de mest fantastiske og smukke ting men også af noget, som slet ikke talte til mig. Nogle af de andre kunder i butikken gik målrettet efter netop det de ville have, men jeg ville bare have for 5 kr. bladet af det hele. Jeg ville ikke gå glip af noget. Det mest fantastiske ved butikken var dog den helt igennem søde og dygtige “ekspedient”. Hold nu op! Her kunne jeg hente al den viden jeg kunne ønske mig. Her blev min nysgerrighed pirret og mit hjerte fyldt op. Men jeg blev også mega udfordret og jeg havde nær forladt “butikken”- men blev!

Alt i alt var det en oplevelse og en butik, som jeg super gerne vender tilbage til. Og jeg kan varmt anbefale den til alle andre. Hvad end du er til hele pakken eller blot har lyst til at plukke lidt i udvalget. Der er helt klart også noget til dig på én af Dortea’s vidunderlige hylder.

Jeg føler mig høj, rig og nyforelsket i mit nye jeg – og det er en fantastisk fornemmelse, at kunne give noget videre til mine kære og min omgangskreds. Nu har jeg skabt et nyt behov hos dem, så de igen har brug for mig.

Hjertelige hilsner fra Helle
Spirituel Healer anno 2017

*

Nu er titlen kommet i hus som spirituel healer, et forløb på 3 måneder som om noget har været en spændende rejse med nogle intensive lærerige dage der lukkede op for noget nyt og spændende. At heale hinanden som kursister og ikke mindst de skønne heste og mærke den energi og ro der hurtigt var tilstede var helt igennem fantastisk ?? og det at kunne være en del af en gruppe fjernhealing og komme så dybt og mærke energi og forskellige vibrationer var overvældende og en super mulighed for at hjælpe andre.
Det har også lukket op for en bedre forståelse af at daglig meditation er vejen frem for mere ro og balance i en hverdag der til tider er hektisk. nu skal det hele lige lande også er det spændende hvor min videre rejse fører hen 🙂 tak til Dortea for den gode måde at formidle videre på, det kan varmt anbefales.
Kærlige hilsener Susanne

*

Kære Dortea

Så sidder jeg her med min nye titel SPIRITUEL HEALER, og kan stadig ikke helt forstå, at jeg er nået hertil. Det har været en fantastisk rejse ind i den spirituelle verden, og kursusforløbet sammen med de andre skønne kvinder har været intenst, lærerigt og ikke mindst sjovt. Så fuldstændigt uhøjtideligt nede på Jorden og ude i Universet, og i de fantastiske rammer i Pandekagehuset på Fanø kunne det ikke have været bedre.

Da du første gang sagde, at jeg er healer, må jeg indrømme, at jeg tænkte, ja ja men det lyder altså lidt for mystisk, for det har jeg aldrig selv følt. Men det vækkede min nysgerrighed, og tanken blev ved med at dukke op, så jeg tænkte, det må jeg altså prøve at finde ud af. Jeg skal da lige love for, at kurset i spirituel healing har sat gang i noget, og har medført en udvikling i mig, både på det personlige plan men også i udviklingen af nogle evner som jeg ikke anede, at jeg besidder. Det ved jeg nu, at jeg gør, og jeg glæder mig til at bruge dem fremover.

Det er lidt svært at fatte at kurset allerede er slut for øv, nu var vi lige så godt i gang.Men alt får jo en ende…. og når enden er god…….. Det var en meget speciel, og dejlig, oplevelse at heale på hestene. Det er første gang i mit liv, at jeg har rørt så meget ved en hest, jeg har hidtil været lidt utryg ved de store dyr, men mest fordi det ikke er dyr jeg har erfaring med. Men også her har jeg rykket mig, og jeg synes, at det gik fint og fik også fornemmelsen af, at hestene nød det.

Så tak for det og tak for dig.

Kærlige hilsner Gitte fra Amager

*

Kære Dortea.
Jeg vil starte med at sige tak for et lærerigt, Spirituelt Healer Kursus.
Jeg er først landet nu, min personlige healing fortsatte nemlig efter min hjemkomst.
Det er utroligt svært at sætte de rigtige ord på uddannelsen for mig, jeg er bare så begejstret, fyldt med glæde, indsigt, inspiration, kærlighed, fred og ro, ja jeg kunne blive ved med at skrive positive ting om min rejse med dig, og de andre piger, Helle, Gitte, Susanne og Susan.
Du er så inspirerende at være sammen med, du er en fantastisk lærer, jeg er vild med din måde at undervise på, holde focus, ingen svinke-ærinder [hi hi ].
Tak fordi du er dig.
De kærligste og varmeste hilsner fra Vibeke i RY.

*

“Jeg har med stor glæde og virkning haft flere sessioner ved Dortea. Jeg har haft en lang og sej tid, hvor alt handlede om arbejde og samtidig gav mit arbejde mig ingen energi, det tærede på mig, min familie og resultaterne på jobbet. Men det at lave taget en 180 graders ændring af mit arbejdsliv var aldrig lykkedes uden hjælp, coaching og ikke mindst at holde fast.

Dortea er utrolig energifyldt, fastholdende i sin indgang til mine udfordringer, hvilket gør at jeg i dag, har taget nogle meget vigtige valg, som faktisk handler endnu mere om mig. Det gør at jeg er et meget lykkeligere menneske og ser muligheder frem for at stå stille. Jeg deler mine sessioner op således at hver anden gang er på Skype, og hver anden gang hos Dortea. Jeg føler faktisk jeg har fået min helt egen bestyrelsesformand/Coach i Dortea.

Min historie er jeg har de seneste mange år har virket som direktør for rigtig mange mennesker, til bare at have mit helt eget firma med mine kompetencer.

Med venlig hilsen
Lars Friis Christensen

www.lars-friis.dk
Lars Friis Consulting ApS
Langegade 44 C, 5300 Kerteminde

*

Tvivler du nogensinde på om du er på rette vej?

Tja, det har jeg gjort mange gange, og da jeg fik tilbuddet som testperson på Dorteas ”7 skridt” valgte jeg at sige stort: JA tak.

Jeg er udfordret på at jeg ikke tør stå ved det jeg kan. Jeg er så meget styret af Janteloven, og havde udfordringer på hvem min målgruppe var, da jeg troede jeg skulle rumme alt og alle.

Py ha.. tænker du måske, der er noget at arbejde med. Og, JA – Men efter kursets to første skridt, som jeg brugte lang tid på, så har jeg nu en ny strategi og ny plan til firmaets koncept.

Jeg har en ny indre glæde og glød i et let og lyststyret flow, og er blevet meget bevist på, at vores tekster og billede skal ændres så vi skriver direkte til vores kunder – vi vil være endnu mere synlige, så vi kan være noget særligt for kræftramte med vores skønne heste.

Så, jeg kan kun anbefale dig at hoppe med på vognen og har kun at sige: ”Go for it”.

De bedste hilsner Mai-Brit Nielsen. Følg os på www.Hestekraften.dk

*

“Da jeg var hos dig i foråret 2016 havde vi en snak om min arbejdssituation, som jeg ikke havde det så godt i. Du sagde til mig, at du så mig med nyt arbejde til januar, og at det ville være en prikken på skulderen. Jeg blev fyret og fristillet i august, hvilket man jo kan sige er en prikken på skulderen. Jeg brugte derefter 1,5 måned på at finde mig selv igen efter mit sidste arbejdssted, inden jeg gik i gang med at søge, når panikken nogle få gange meldt sig i mig med om jeg nu fik et nyt job, tænkte jeg på dine ord at jeg havde job igen i januar. Jeg skubbede panikken væk og nyd tiden jeg pludselig havde til rådighed.
Midt november var jeg til anden samtale ud af de ansøgninger jeg havde sendt og fik jobbet med start 1 januar ? Du havde så evig ret og jeg er så glad for, at jeg havde været hos dig for det gjorde jeg fik mere ud af det pusterum i hverdagen, som blev mig tildelt, da jeg havde allermest brug for det. Og bedste af alt jeg har fået arbejdsglæden tilbage.

Kærligst W”

*

 

Heidi Mensel

*

 

Thea vidnesbyrd

“Jeg har i dag haft en session hos Dortea – på Skype – og jeg skal da lige hilse og sige, at afstand er ingen hindring for at komme i flow. Dagens session handlede for mig om at få ’skruet’ nogle nye tilbud sammen til min virksomheden, så det giver et godt flow for mig – og selvfølgelig for mine kunder. Hele sessionen igennem holdt Dortea fat i det, der var vigtigt – selvom jeg gjorde mit bedste for at undvige og lave overspringshandlinger. Hun var skarp på hele tiden at fange guldkornene, vise mig hvor modstanden var, og hjælpe mig på vej i de tiltag, jeg skal lave. Sidder nu med en glad følelse – en følelse af at være på rette kurs og er virkelig SÅ klar til at rykke virksomheden i en ny retning.

TAK Dortea
Kærligst Tina Tungelund

Helsam Varde og Zoneterapiskolen i Varde”

*

Vidnesbyrd SPU H2

*

“I eftermiddags satte vi punktum på tredje modul på healings uddannelsen og først her til aften går det op for mig, hvor langt jeg har rykket mig personligt.
Fra første modul følte jeg en frustration over ikke at have en konkret manual og noget håndgribeligt, som jeg kunne vise frem til andre, som bevis for det jeg kan. Nu tror jeg selv på det og så kan andres mening om det, ikke rokke mig ud af min egen tro.
Resultaterne taler for sig selv, healing er fremtiden og verden skriger på healing.
Jeg bruger healing i alt, hvad jeg foretager mig i dag, det er ikke kun mod fysisk smerte, det giver ro og harmoni. Fjernhealingsmodulet var helt forrygende og tog forløbet til en anden dimension.

Forløbet som Spirituel healer har været kærligt, magisk og ubeskriveligt værdifuldt.
Alle kan og burde lære healing, så ville vores verden se anderledes ud.
Tak fordi at du er som du er, Dortea, du sætter ikke fodspor i sandet, der kan viskes ud, men derimod et solidt aftryk i hjertet.

De kærligste hilsner Sara Klaarby”

*

“Whoouuu, kære Dortea.
Jeg har lige lyttet til det online-produkt jeg købte. Alt gav så meget mening, følte at det var mig og kun mig du talte til.
Det gav stof til eftertanke, og der er mange ting at tage fat på. Jeg vil starte med en times frisk luft hvor jeg har tid til eftertanke. Søvn er jeg rigtig god til at få. Og så vil jeg fokusere på positivitet. Håber selvtilliden kommer snigende. Jeg er stadig usikker på den med vejrtrækningen: Jeg kan godt tænke en tanke ved indånding, fx mere selvtillid, men så er jeg fortabt. Ved udånding og handling, jeg ved simpelthen ikke hvad du mener. Er det en blokering jeg har, kommer den med tid, ja hvem ved. Jeg er bare stille i udåndingen, så skal det nok gå.
Mange knus og fortsat god søndag.
Vivi Ullmann”

*

“Tak Dortea for en god oplevelse ved vores platformsdemonstration hos Personaleforeningen Vejen v/DONG Energy. Vi blev ikke skuffet – tværtimod.  

Vi havde 2 fantastiske timer som både var lærerige og udfordrende på det åndelige plan. Nogle mere overbeviste end andre. Vi var rent faktisk “I selskab med ånder”, vi havde i hvert fald besøg. Du virkede meget overbevisende og kom med en energi som var stærkt afsmittende. Tak for det.”

Kærlig hilsen
Tine Holm
DONG Energy”

*

“Hej Dortea. 

Kan du huske du sagde du blev ved med at få ordet big-pack ind fra min afdøde bror. Hans firma hed koch_pack kom jeg til at tænke på bagefter…

God weekend.
Kærlig hilsen Gitte”

*

“Hej Dortea,

Mange tak for en fantastisk oplevelse med sittingen. Du talte bl.a. om en broche. Jeg sagde til dig, at jeg ikke havde sådan en, men kiggede alligevel, da jeg kom hjem.

Og der var en broche… fuldstændig korrekt i min skuffe og ikke i mit smykkeskrin. Jeg eriendrer intet om den, så nu forsøger jeg at finde tilbage til, hvor jeg har fået den fra.

God dag  og med venlig hilsen
Malene H. Egelund”

*

Kære Dortea, tusinde tak for en rigtig god sitting hos dig i går. Det er altid så hyggeligt at besøge dig og dit hjem, som er sprængfyldt med god energi. Du er et meget inspirerende menneske. God tirsdag.

Mvh Camilla Gilling.

(Må jeg lige tilføje at Camilla er en af dem, der sætter sig i toget og køre fra København, får sin sitting og rejser retur igen – samme dag. Hatten af for unge friske mennesker)

*

Fra Claus Berg. Sportscoaching og Eventbutler

“Jeg tror helt sikkert på at der er vejledere som man kan spørge til råds!

Derfor er jeg med jævne mellemrum på besøg hos dig Dortea, min rådgiver og vejleder”.

*

“Din far hilser og siger han gerne vil give dig endnu et bevis på at det virkelig er ham, der er her. Så, han viser mig en sværd, eller en slags sværd, ret speciel og lidt buet.” Min gæst til sittingen mindes ikke at have noget sværd hængende, efter sin far. Men et par dage efter sittingen modtager jeg denne mail:

“Hej Dortea. Uden at jeg kunne huske det, havde vi faktisk sådan et svær hængende i et arkivrum. Det må være den, han henviste til, da han viste den frem for dig. Jeg har sandsynligvis arvet den fra ham, men har siden glemt alt om den.

Med venlig hilsen Uffe”

*

“Kjære kjære skjønne Dortea,

Tusinde tak for din fantastiske og præcise læsning.Wauv…..jeg kan virkelig forbinde mig med det du får ned. Pinden du nævner kaldes vist en “bom”. Super flot “billede” jeg kan forholde mig til.  Mine malerier ER (som du siger i læsningen) lige nu lag på lag …tihi og jeg hygger mig helt vildt med at male dem.  Og det med at skrive….yes…der er noget der presser på…og nøjagtig (som du siger) i små korte enkeltstående “oplevelser”. Tak. Der er meget mere du er præcis med….må lige fordøje. Tak for healing. Og jeg vil nu tage fat på at udforske min tålmodighed dag for dag. Lige alt for nu.  Knus og takkkkkkkkkkkkkk Trillee Mogensen”

*

“Hej Dortea,

Vil lige nævne, at min mors hvide perlekædes lås var i stykker – jeg benægtede det godt nok hårdnakket, men tjekkede den da jeg kom hjem og måtte til stor forbavselse konstatere at låsen ikke fungerede, som min mor sagde til dig. Så jeg må hellere tage en tur  til guldsmeden for at få den ordnetJ

Med venlig hilsen

Annemette Hauschildt”

*

“Hej Dortea.

Vil glæde mig til og se dig og få sagt farvel til min far, nu hyler jeg igen….. ! kan huske lidt af sidste gang/sitting…vi ville flytte i et lille rødt hus – juhuuuu det fik vi sidste år.

Mvh
Mette”

*

“Kære Dortea,
Det lyder godt. Vi vil gerne have disse tider.

Glæder mig meget til at få en sitting. Blev anbefalet det af en veninde, der lige har været hos dig. Og det var “spot on” det du sagde til hende, og frem for alt meget brugbart.

Venlig hilsen
Sanne”

*

“Kære Dortea

Min mand og jeg var ved dig for et par år siden til en clairvoyance/Sitting. Hvilket vi begge har nydt gavn af. Og du havde ret i at det blev en pige vi fik :o)

Kærlig hilsen Jeanette Nielsen”

*

“Kære Dortea,
Jeg vil blot sige TAK. Jeg havde min første sitting hos dig i mandags, og det var en utrolig oplevelse. Det bliver helt sikkert ikke den sidste!
Alt det du sagde, både om mig personligt, og de ting du fik fra afdøde familiemedlemmer, ramte plet. Fx beskrev du min mormor der sad med en gaffel i hånden, som hun blev ved med at vende. “Det var det rigtige bestik min mor havde fået”, sagde hun. Min mor blev meget rørt da jeg overbragte hilsenen efterfølgende – hun vidste lige præcis hvilket bestik der blev talt om. Min gamle morfar er rigtigt nok ikke taget herfra endnu, men i efteråret 2011 kom han på plejehjem pga. fremskreden demens. I den forbindelse delte min mor og onkel mange af hans ting – deraf den “tidlige arv”. Grunden til at min mormor sad og vendte gaflen om var ikke fordi det var tretårnet eller totårnet, men fordi der på bagsiden af hele sættet er indgraveret mine oldeforældres initialer ifm. deres bryllup. Den hilsen betød rigtig meget for min mor (der nu også vil komme og besøge dig :)). Billedet af min mormor der sidder med min mor som baby, og min onkel stående ved siden af, har vi dog ikke fundet. Men min morfar har stadig alle sine billeder hos sig på plejehjemmet, så det må vi kigge efter der på et tidspunkt.
Kærligt M.C.”

*

“Undertegnede vil bare sende “ris og ros” jeg har lige læst “Spøger det?” færdigt, og vil gerne bidrage med min ros og tak for en god oplevelse med bogen, som er lige til og forståeligt for os som er ganske almindelige jordnære mennesker. Den er meget interessant og det giver bekræftelse på en masse ting som jeg sætter pris på og ens selvtillid, så man ikke er bare en “skørkugle” fra omgivelserne.
Mvh Olga Lund Qaqortoq/Grønland”

*

“Hej Dortea
Jeg bliver lige nød til at fortælle dig at din nye bog er super god og brugbar! Nem at forstå og tilgængelig for mennesker der vil prøve kræfter med det åndeligt, rense og heale huse m.m.

En bog der absolut er brug for og jeg kender ikke nogen lign. bog på dansk! Fik også selv inspiration, selvom det er meget lig med det jeg selv gør, men gode forklaringer jeg selv kan bruge og give videre.

Super godt gået Dortea!! Forsat god sommer.
De bedste hilsner

Adelena Dortea Sofia Bejer
www.sophiamaria.dk og www.hjerterejser.dk”

*

“Hej Dortea.
Vi taler stadig om husrensningen, det var en kæmpe oplevelse og specielt for min mand, for han var meget skeptisk. Men vi kørte Esbjerg tynd i går aftes, efter du havde været hos os for at finde en stol til min mands afdøde mormor, for hun skal også kunne være hos os. Og i dag har vi fået afleveret et billede til fotografen, som vi skal have lavet kopi af, så det var simpelthen bare super fantastisk!! J

Knus fra Kristina
www.healingnumbers.dk”

*

“Kære Dortea.
Tak for sittingen, du snakkede om nogle huller udenfor som vi skulle passe på, mht vores lille datter Carla. Jeg forstod det ikke helt. Da vi stod op i morges var de begyndt at grave i indkørslen p.g.a. ny kloak og carport – deraf store huller lige udenfor døren…Nu forstår jeg og vi passer selvfølgelig godt på lille Carla – hi hi.

Kærlig hilsen
Lene Jenny Skoudal Hansen”

*

“Hej Dortea.
Herhjemme går det faktisk rigtig fint. Vi har fået byttet om på værelserne som du forslog til husrensningen. Jeg har flere gange taget en snak med min søn omkring den uro han mærkede og jeg synes faktisk at han nu igen er et velfungerende barn. Han får ingen rysteture, ingen uro, og han kan være alene hjemme. Den afdøde farfar, han kalder selv oldefar, er stadig hos os, men nu er han også med ham overalt hos hans far, skolen, og hos kammeraterne og han har det rigtig fint med det.

Så tusinde tak for alt din hjælp det har været lærerig og en stor hjælp for os som familie.

Kærlig hilsen
Annisette”

*

“Kære Dortea,
Det er præcist et år siden jeg kom første gang på din klinik – og tju hej hvor har det rykket at lære dig at kende. Jeg er utrolig taknemmelig for det du deler og sætter i gang.

Med Venlig Hilsen
Pia Mølby Sandholdt
www.humandynamic.dk og www.sneumvingaard.com”

*

“Kære Dortea.
Vil gerne sige dig tak for at have skrevet “I SELSKAB MED ÅNDER”.
Og din måde at beskrive på, som gjorde at jeg grinede og græd mig gennem bogen på en dag, slap den først da jeg var færdig.
Ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men det var som om jeg kunne mærke din energi gennem bogen, som næsten helt af sig selv dukkede op i hånden på mig på biblioteket den anden dag.
Og Faktisk da jeg vågnede idag var jeg mere glad og let.
Håber du en dag kommer til Sjælland ville gerne opleve dit platforms arbejde.

Mange hilsener Jens Zahle og tak for en dejlig læse oplevelse.”

*

“Kære Dortea.
Vi var lige til årskontrol med Sako og dyrlægen var ovenud tilfreds med ham og ørene. Maltesersvampen som han havde et helt år og som dyrlæge ikke rigtig kunne få væk, er nu helt forsvundet efter han fik de dråber du blandede til ham. Så tusind tak for hjælpen.

Venlig hilsen en glad hundeejer.
Dorthe Vejrup Andersen”

*

“Hej Dortea,
Vores datter på knap 3 år som du har mødt, kom den anden dag og til trods hun næsten ikke kan høre p.g.a. ørerdrænet og sagde at jeg skulle tænde for “Dortea” og så stillede hun sig helt op af højtalerne og lagde kinden smilende ind til din stemme. Mens hun sagde: “Mig snart over til Tea, hun ER SJOV og hun griner og kan nu (ikke) se mig”…
Ej hvor det var sødt.

Hun skal også have en ny tid hos dig
Kærlig hilsen Betina Schultz”

*

“Hej Dortea
Først vil jeg lige sige tusind tak for en super oplevelse.
Bare til Info har jeg fået at vide fra min moster at min bedstefar hævede hans øjenbryn når han var bestemt. Og at der var 3 ved min mor da hun døde.Jeg har fundet en sang som hedder Mountain Angel af Dolly Parton (og den fortæller egentlig godt om hele mors liv).
Jeg er målløs og lettet.

Kærlig hilsen
Tanja Bram”

*

“Hej Dortea,
Har ofte tænkt på, at skulle skrive til dig og fortælle at, da jeg var hos dig sidst, fortalte du igennem min mormor at min kommende mandskulle have noget med fisk at gøre??? det gav ingen mening overhovedet på det tidspunkt. Jeg blev gift i sommer med en skøn mand der, da jeg lærte ham at kende hed Fisker til efternavn:-)

Med venlig hilsen
Rikke”

*

“Hej Dortea.

Tak for din foto-clairvoyance på min hund. Jeg ved ikke lige hvad der er sket, på det sidste med Bes, men hun er blevet stille og rolig på det sidste, nu kan jeg tage hende med, og hun bliver hos mig helst meget tæt ved mig, og kan gå uden snor, og hun nyder det selv, pragtfuld, hun går ikke over vejen før jeg siger “gå”, det stoler jeg så ikke helt på hun bliver der, når vi så er kommet over på marken springer hun af sted med bukkespring efter mus og andre gode dufter, det er simpelt hen sjovt, tak for hjælpen, jeg syntes det er og rart.

hilsen Peter”

*

“Kære Dortea.
Jeg har læst din fantastiske bog: I selskab med ånder.

Jeg var en tur på bibliotet med min datter. Som jeg plejer skulle jeg lige se, om der var nogle spændende spirituelle bøger. Helt tilfældigt, eller var det? faldt jeg over din bog. Da jeg startede med at læse den, var det som at læse om mig selv, det i sig selv, var jo ret spændende. Jeg har selv clairvoyante evner, som jeg blev bevist om for ca. 3 år siden. Jeg har og gør stadig, deltaget på forskellige kurser, for at udvikle mig.

Jeg vil sige dig tusind tak for, at du har skrevet bogen. Du har skrevet på en levende og letlæselig måde og ja tegningerne, de er jo noget helt for sig selv.

Tusind tak og mange varme tanker til
Venlig hilsen Ania.”

*

Hej Dortea
Jeg var til en sitting ved dig i midten af maj. Det var en helt fantastisk oplevelse, som har givet mig en utrolig ro og styrke.

Der var i sittingen kontakt til min morfar og min faster, og morfar viste dig bla nogle “sten”, som var blevet smidt ud ved hans død. Ligeledes havde han en hund med. Disse sten kunne jeg ikke lige relaterer til, og hunden sagde mig heller ikke så meget. Det var dog kun lige til, jeg kom hjem og fortalte min familie om oplevelsen. På beskrivelsen af hunden kunne de straks genkende min mosters hund fra 80’erne, som min morfar var meget knyttet til.

Desuden kunne min moster genkende beskeden ordret angående “stenene”, som viste sig at være kastanjer (han samlede altid på kastanjer). Hun havde rigtig nok smidt dem ud fra hans skrivebord og tænkt “hvad skulle han dog bruge dem til?”.

Angående min faster, så tror min far nu også på åndeverdenen (noget som lå ham meget fjernt før). Da han hørte cd’en var han helt forbløffet over, hvor præcist det passede på, hvordan hun havde været (jeg har aldrig kendt hende). Hun havde hentydet til en “broche-lignende” pin på kravetøjet. Hun var i Frelsens Hær, og rigtig nok så sidder der et F eller S på uniformen (afhængig af, hvor i verden hun lige var). Vi har ikke kunnet finde selve pinnen, men jeg fandt et godt billede af hende, som nu står i stuen sammen med billedet af morfar.

Jeg har anbefalet dig vidt og bredt…det åndeverdenen og du har givet mig er helt utroligt.

Kærligst Eva Kramer

*

Hej Dortea.

Har lige fået cd’en med foto-clairvoyancen med posten i dag og det er rigtig godt og du kommer ind på mange gode ting omkring min hest.
Du taler om det højre forben (selvom jeg ikke havde skrevet noget om det), det har vi været opmærksomme på fra start da både benet og hoven er smallere og mindre end på det andet forben.

Og jeg var til stævne her i weekenden, hvor jeg red Danmarksmesterskab for hold, og XXX gik tre gode runder med 0 fejl og sprang særdeles godt.

Det er lidt sjovt, at du siger du har lavet healing 10 dage efter du har sendt cd’en til mig, for jeg sagde nemlig til min mor, at han slet ikke var så uopmærksom som han plejer at være til stævner i første runde. Det var underligt at mærke, hvor afslappende han var hele weekenden. Men nu har jeg jo svaret på hvorfor han gik så fint. Så det har hjulpet det du har lavet med ham i de her dage. Det var dejligt 🙂
det endte med en flot 3.plads 🙂
Jeg kan også mærke herhjemme i det daglige ridning, at han er mere afslappende og ikke glor på de sædvanlige ting han plejer at glo på.
Ang. det med sadlen har du nok også ret i, sadlen hænger nemlig lidt til højre på ham, men da jeg for noget tid siden har haft lidt problemer med at sidde lige på hesten har jeg troet at problemet stadig hang lidt i mig.

Da vi har mange heste herhjemme bruger vi sadlerne til mange forskellige, men vi har snakket om at købe et sadel som er mere og mindre special syet til ham fordi han er så sart hvad det angår, og det lyder nu til at være en meget god ide 🙂

Den urteblanding du foreslog vi kunne købe gennem dig vil vi også gerne have til ham.

Kærlig hilsen en glad rytter.
R.

*

Hej Dortea
Ville lige sende dig en sommerhilsen. Jeg var ovre hos dig i oktober og var med til arrangement på Fanø på Cafe Aroma. Efter jeg havde været hos dig i oktober tænkte jeg at det jeg fik at vide hvad kunne jeg bruge det til? Men tak der er mere mellem himmel og jord.

Nogle ting du har sagt har jeg arbejdet med og nu har det givet pote. Jeg har “fundet” min rigtige onkel, 1 tante, 2 kusiner og 1 fætter. Det er så fantastisk og det var dig der satte nogle ting i gang. Jeg vil gerne have en ny sitting til efteråret/vinter er det for tidlig, hvor lang tid skal der normal gå. Syntes du skulle vide dette. Forsat god sommer.
Knus A.S.

*

Kære Dortea

Her kommer lige en melding omkring hund. Han er rigtig dygtig til at tage sin medicin. Han har taget et par kilo på – så han må virkelig være blevet bedre til at optage hans mad. Jeg fornemmer også at han ikke bøvler så meget med sit øre mere. Så jeg tror alt i alt at deet har hjulpet ham. Jeg fortsætter med dråberne indtil der ikke er mere tilbage i flasken. Vi har to ampuller tilbage.

Stort knus til dig

*

Kære Dortea.

Jeg vil gerne sige dig tak for beskeden fra min Far ved foredraget I Hellevad. Det er ikke sikkert du kan huske det, men han talte meget om tre lige linier, som jeg ikke rigtig kunne forstå. Han sagde også, at vi ikke ville få huset solgt før det var i orden.På vej hjem kom jeg i tanker om, at vor nabo engang havde sagt, at vi faktisk brugte noget af hans grund. Det var helt i orden, og vi havde heller ikke fået noget oplyst da vi købte grunden. Da vi fandt tegningerne frem, var der tre lige streger, der afgrænsede grunden til naboerne, den ud mod vejen er ikke lige. Nu vil det blive oplyst af ejendomsmægleren ved salg. Jeg takker for oplysningen og sender dig mange kærlige hilsener.
T.O.

*

Kære Dortea,
Jeg vil bare lige sige “tak for kaffe”. Den ene gang om året jeg besøger dig og du tager kontakt til mine afdøde forældre er bare SÅ dejlig. Det er (næsten) lige som at være til kaffe hos mine forældre. Nu har jeg snart været mange gange hos dig og alligevel bliver mine forældre (gennem dig) ved med at komme med beviser på at de følger med i mit liv. Og det har jeg bare stadigvæk brug for at vide at de gør.
Så vi ses om et lille år igen, Dortea og mor og far 🙂
Tak for kaffe . Mig fra Fyn

*

For første gang er vores søn glad når han ser en hund, Dortea.

Altid har han reageret allergisk når vi har besøgt nogen med hund eller kat og nu kan han ligefrem ligge og lege med dem på gulvet.
Der gik kun 1½ mrd. så kunne vi både mærke og se forskellen på vores dreng – og det skal lige sige han har nu efter 3 mrd. smidt alt lægens medicin, selvom du sagde du ikke vidste hvorlang tid der ville gå.

Kh fra en glad mor

*

Kære Dortea,

Alle der gider høre på det fortæller jeg om, at du kan hjælpe med slidte knæ. Det er det bedste der er sket for min livskvalitet og min postrute.
Dine små flasker virker. Tak

Mvh ”posten”

*

Kære Dortea

Vi er gravide og tænker meget på ”hvorfor” vi ikke kendte dig noget før? Men ”Baby-klisteret” virker og det er helt sikkert vi skal være forældre. Jubii.

Hi hi vil du have resten af flasken tilbage???

Kh to der snart bliver til tre…

(Dette søde par fik en lille pige. Tillykke)

*

Min oplevelse på et kursus:

Hej Dortea,
Jeg tvivler ikke på at man kan kommunisere med ånder. Og heller ikke på dine evner, min sitting ved dig (før modulerne) var mer end overbevisende nok.

Tvivlen går på om jeg selv har kontakt. Jeg har jo en godt udviklet fantasi. Og når jeg da står og ser skygger af tegneseriefigurer…!
Jeg håber jeg kan efterhånden føle mig overbevist om egne “evner”, “hull igennem”.

Det var alt i alt bare vidunderligt at få være i kursusgruppe med dig igen.

Tema så dybt tilfredsstillende at forske i, og din ledelse så stemnings-sensitiv, direkte og humoristisk.
En stor fornøjelse.
En fra Norge

*

Hej Dortea,
Tusinde tak for hjælpen med Ganster, han er igen “flyvende” og halter overhovet ikke mere. Sikke mange penge jeg kunne have sparet på dyrlægeregninger, hvis jeg havde fået en foto-clairvoyance  tidligere i forløbet. Men nu er jeg lidt klogere og har igen en glad hest. TAK
Kærlig hilsen
Dorte.

*

Kære Dortea,
Mange tak for tilsendte CD og sitting hos dig forrige torsdag. Nu har jeg hørt den nogle gange og må sige, det er forbløffende, som du kan ramme.

Den virker slående og er en rigtig god hjælp til at rette mine reaktioner netop på det, som jeg ønskede klarhed på.
Jeg kommer gerne til dig efter et år, eller som behovet er og kan trygt anbefale dig til andre.

Ønsker dig en rigtig god sommer.
Mange hilsner H.

*

Tak for sidst, jeg har stadig smil om læben ved tanken om det arbejde jeg skal i gang med. Tak for en god session.
M k h K. N.

*

Kære Dortea,

Med dit lys, har du givet mig mod til at “være”
og styrke til at bære mit lys videre til andre.
Tak.

Mange kærlige hilsner fra Linda K. Andersen

*

Min oplevelse med foto-clairvoyance har jeg lyst at skrive om.

Jeg tog kontakt til Dortea, fordi jeg stod over for at skulle træffe nogle store beslutninger i mit liv, som jeg ønskede vejledning til. Da jeg bor i den anden ende af landet, valgte jeg en foto-clairvoyance og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg var forbløffet over de ting, Dortea kunne sige om mig og mit liv og det har været en kæmpe hjælp i forhold til de store beslutninger, der venter mig. Jeg har før prøvet en almindelig clairvoyance, men for mig var foto-claivoyancen faktisk en bedre oplevelse, idet jeg synes, det var utrolig rart i ro og mag at kunne sidde i min egen stue og lytte til og reflektere over clairvoyancen.
Mvh D.

*

Hej Dortea.

Jeg var hos dig d. 9 juli, og det var igen en fantastisk oplevelse som atter engang har givet mig ro, og tro på at der er en mening med de ting vi skal igennem her i livet, tak for det.

Jeg købte din meditations cd og tænkte at sende dig et par ord når jeg havde prøvet den. Det skal siges at jeg aldrig før har prøvet at meditere, men hold da helt op hvor var det en smuk oplevelse. Da jeg var nået halvvejs i cd’en sad jeg og græd med lukkede øjne, og du fik ret, min mand kom og satte sig på bænken. Jeg så ham som han så ud da han flyttede ind hos mig, frisk, rask og glad, og det er det billede som jeg altid ser når jeg tænker på ham, det er ikke den syge og trætte mand som han var til sidst. Det var en meget stærk oplevelse for mig, og jeg sidder også lige nu og tuder lidt.
Kærlig hilsen en fra Fredericia

*

Min oplevelse til en clairvoyance/sitting
Jeg ville gerne i kontakt med min far som jeg havde mistet 2 måneder inden.

Da jeg skulle til Fanø var jeg meget nervøs og lidt skeptisk, men også med et håb om at få nogle gode ”ting” med der fra. Det må man sige jeg gjorde. Dortea kom i kontakt med min åndelige vejleder som fortalte om mig som person, og alt passede, men meget hurtig kom hun i kontakt med min far. Han snakkede til hende som hun så sagde videre til mig, det var lidt sjovt, for det var som om hun bare snakkede i telefon med ham,(uden en telefon selvfølgelig). Jeg er 150% sikker på det var min far hun havde kontakt til, for der blev sagt ting som hun ikke kunne vide og det blev sagt som min far ville have sagt det.

Det var også ting som ikke engang jeg vidste, men som min mor så bekræftede da jeg kom hjem. På et tidspunkt var der en besked til Dortea fra min far, hvor han viste hende en figur, som han gerne ville have at jeg skulle ha. Dortea så det som en lille træand. Jeg vidste ikke noget om at vi havde haft en træand, men da jeg kom hjem, vidste min mor præcis hvad det var for en, og vi fandt den i en kasse. Den har jeg nu stående hjemme hos mig, den betyder meget for mig. Det har været en RIGTIG god oplevelse. Jeg føler mig lettet hvis man kan sige det sådan, for idet mindste ved jeg, at jeg kommer til at se ham igen. Et par dage efter var jeg ude på kirkegården og der kunne jeg mærke, at jeg føler mig tæt hos min far, selv om han ikke er her mere. Så i det store hele har det hjulpet mig rigtig meget. Og vil gerne der over igen.
M.v.h. S.L.B.

*

Marie er 7 år og hendes mor skriver:
Det var sjovt at høre Maries kommentar:
Marie; ”Jeg forstod ikke alt det hun snakkede om”
Mor; ”Hvorfor forstod du ikke det Dortea sagde”?
Marie; ” Fordi jeg ikke har lært det!”
Marie lyttede hele CDen “Ved Havet” igennem og sad med lukkede øjne kunne jeg se. Men hun havde værelset for sig selv, så jeg ved ikke hvad hun skulle gøre m.m.
Men hun siger hun syntes det var dejligt at lytte til og hun synes det var dejligt i kroppen. Man slappede af, sagde hun.

Knus fra Lone Hedegård

*

Hej Dortea.
Tak for en lærerig weekend, jeg følte virkelig, jeg flyttede nogle grænser. Jeg havde min første ‘betalende’ TT klient i dag, og det gik fint.
Kærlig hilsen S. R.

13.10.09

*

Vidnesbyrd:
Den 5. september 2009 modtog jeg en mail fra Dortea Berg-Jensen. Indholdet handlede om ”nice to know” information omkring homøopatisk behandling/forebyggelse af årets influenza.
Værende i risikogruppen kontaktede jeg Dortea for at høre, hvad hun mente, jeg skulle tage – også set i lyset af, at jeg lider af mange forskellige dårligdomme (bl.a. gigt og MCR), som der i høj grad skal tages hensyn til, når det handler om indtagelse af bl.a. medicin. Mit hoved-problem er kemisk intolerans, hvilket bevirker, at mit immunsystem er hyperreagerende overfor stort set alt.Et par dage efter fik jeg svar tilbage. Dortea foreslog jeg skulle tage 1 Triplex comp hver 3. dag og Sulfur D30 10 dråber om dagen – MEN trappet op med 1 dråbes øgning i døgnet – når nu det var mig. Som sagt så gjort.
Ganske få dage efter jeg begyndte at tage medicinen, var det fantastisk vejr, og med mange gøremål i haven, kalkulerede jeg mig frem til, at jeg sagtens kunne klare et par dage med heftig aktivitet i min gigt bagefter – så jeg gik i haven.
Dagen efter var jeg vildt forbavset. Mine led forblev normale, ja, jeg fik lidt ondt, men mest fordi jeg var træt.
Jeg er født i 1957, og ingen har tidligere kunnet klare at få så meget styr på mit immunsystem.
TAK til Dortea og Allergica`medicin.
Helle K.