Online kurser/workshops

(Kurserne og siden er under opgradering. Spørg mig, hvis der er noget du vil vide mere om, tak)

Vi mødes online med et enkelt klik!

Jeg hjælper den soloselvstændige kvinde med, at stole på sin intuition i en sund bæredygtig business.

Det skønne ved onlinekurser er, at du kan tage kurset i dit eget tempo, og præcis når det passer dig. Du kar selvfølgelig mig med på sidelinjen – bare spørg.

Er det ikke svært og upersonligt at deltage online?

Nej da! Bare rolig, du behøver ikke være IT-nørd for at få succes med mine online kurser.

Jeg er med dig hele vejen, kurserne er lette at finde rundt i, det er mig, der indtaler alle videoerne, og du altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du har spørgsmål.

Work smarter

Jeg har samlet alt du behøver til at starte eller genstarte din solobusiness.

Du får får to korte “sådan gør du” videoer om ugen. Og du bliver inviteret ind i en Facebookgruppe, hvor du kan stille spørgsmål og bede om sparring af både de andre kursister og mig til her og spørgsmål. En gang om måneden holder jeg en spørgerunde, hvor vi går endnu dybere og ser på det du har brug for.

Jeg lover dig dette kommer til at ændre den måde du ser på din forretning, så du får mere flow, glæde og lethed flettet ind.

Klik på billedet og se mere.

AUTENTISK – det er faktisk ikke et online kursus, men en skøn spirituel cirkel, hvor vi mødes på ZOOM til minimum en spirituel workshop om måneden.
En af dem, der er med i cirklen er Malene Olesen, hun skriver om AUTENTISK:

“Tænk engang, at jeg var så heldig at finde denne gruppe. Jeg kan virkelig godt lide at være sammen med fantastiske jer og Dortea, du er den bedste lærer nogen sinde. TAK.”

Klik her, hvis kan mærke du også gerne vil arbejde med din intuition

Olieworkshop online.

Næste gratis info.møde om, hvad essentielle olier kan gøre for dig finder du her

 

Meditations kursus: “Åbne hjerter” 

Helle Merete Andersen: “Elsker dine meditationer og gode tips. De første 3 dage har givet meget mere end du aner. Ro og kærlighed til at blive på rette kurs. Ikke fordi jeg er ude af kurs, men blot en god reminder om, hvor jeg gerne vil blive ved med at være, og ved hvor jeg skal hen ????.”

Pris 499,- for en lannnggg række meditationer, manifestationer, chakraøvelser og essentielle olietips.

Se mere – Klik på fotoet for at se mere om alt det, der er på kurset.

Lene Skoudal Blåholm skriver:

“Tak skønne Dortea. Du viser vejen på en fantastisk rejse med nogle virkelig brugbare redskaber jeg kan bruge. Tak til mine nye kollegaer for mange grin og fordybelser.” 

Thomas Vinther skriver:

Det har været en fantastisk rejse med mine medkursister, hvor vi har fået en masse værktøjer, er blevet klogere på os selv, den spirituelle verden og har lært en helt masse som jeg inden forløbet nok ville have betegnet som “hokus Pokus.” Det har i den grad været fantastisk lærerigt. Tusinde tak til vores underviser Dortea. Tak for dig.”

  • 7 skridt til succes i din egen virksomhed

Kurset er til dig, der ved, der ikke findes et kvikfix til succes. På De 7 skridt kommer vi ind alt du skal vide for at kunne starte og leve af din virksomhed. Pris 3499,-

Se mere – Klik på fotoet for at se meget mere.

7. skridt til succes

  • 7 skridt til Find dit livsformål

Måske har du en idé til, hvad du vil hjælpe andre med.

Måske er du lost…

Så start med at finde dit livsformål, så du ikke skal lede i uendelige tider og i et hav af forskellige kurser. Pris 249,-

Se mere – Klik på billedet for at se mere.

7 skridt til dit livsformål

  • 7 skridt til Bedre selfies

Selvfølgelig, tør jeg godt sige, behøver du på et tidspunkt en proff. fotograf, hvis din hjemmeside skal være proff. Der er bare rigtig mange penge at spare, når du har øvet dig i at stå foran et kamera. Kurset her giver dig alle de starttips du skal bruge. Pris 249,-

Se mere – Klik på billedet og se mere

  • Lær top olierne at kende 

Gratis kursus om, hvordan du kommer godt i gang med de fantastiske essentielle olier fra doTERRA. Skriv til mig, hvis du har spørgsmål eller når du vil med i mit olieteam, eller være forhandler (uden at have en masse olier på hylderne). Du finder Olieuniverset her

Gå direkte til Top ti olierne – Klik her

 

 

Læs venligst handelsbetingelserne.

Instagram:

Vil du blive en haj på Instagram, kan jeg på det varmeste anbefale Catharina Boserup, hun er ekspert på Instagram. Hun er en af de bedste til Instagram i Danmark. Og hun startede med mit 7 skridt til succes i din egen virksomhed. WOW jeg er så glad på hendes vegne.

Jeg er affiliate, det betyder at du støtter mig og min business, når du køber et af Catharinas kurser gennem mig. Du kan naturligvis også købe direkte hos Catharina. Prisen for kurset er det samme uanset hvor du køber det.

Kærligst

Dortea