Fra drømmen til soloselvstændig?

Overvejer du at undersøge, hvordan det føles at leve af sin passion, så skal du da give det en chance nu du mærker kaldet.

Du skal ikke vente på du bliver “klar” – for det bliver man sjældent. Det handler derimod om, at tage ét valg, at nu er det nu!

Med de 3 nye onlinekurser bliver DU meget bedre til at tiltrække de rigtige kunder.

Dine rigtige kunder er dem DU kan hjælpe.

  • Tænker du det bliver alt for uoverskueligt?
  • Ved du ikke, hvor du skal starte?
  • Er du nervøs for om det kan betale sig?

Bare rolig, du behøver ikke være IT-nørd for at få succes med mine online kurser. Jeg er med dig hele vejen, det er mig der indtager alle videoerne, og du altid velkommen til at sende mig en mail, hvis du har spørgsmål.

Gør det når du har tid:

Det skønne ved onlinekurser er, at du kan tage dem i dit helt eget tempo, og præcis når det passer dig. Men, vil du alligevel gerne at jeg er med på sidelinjen, til at hjælpe dig, så starter vi på “7 skridt til succes i din egen virksomhed” SAMMEN 1. nov. 2020. Du kan allerede nu få adgang til kurset, og begynde. Du behøver ikke vente, jeg følger bare trop fra den 1. nov.

Jeg bruger Thinkific til onlinekurserne fordi det er meget brugervenligt. Du kan gratis oprette dig, og se gratis afsnit fra hver kursus.

Vidnesbyrd fra en der har gået vejen:

“Hej Dortea, der er noget utroligt livsbekræftende i at gå efter sine drømme.

Med dit e-kursus er jeg kommet meget tættere på at finde ind til kernen i min faglighed, og til det der nærer livslysten- og min kreativitet.

Siden jeg startede på “De 7 skridt”, har jeg fået defineret og afgrænset mit koncept, fået mærket efter hvad der er vigtigt og hvad der “støjer” og så har jeg fået lavet min hjemmeside www.boseruppr.dk færdig.

Tak for at du tog mig i hånden og guidede mig mod målet- det er første gang jeg er kommet så langt.

Kh Catherina Boserup fra Instagram metoden”

Er du klar til at udvikle dig, gå efter din passion – og hjælpe andre?

Her på siden kan du se de kurser, der får dig til at gå fra:

En tanke, til en følelse, til handling – for så komme til et tilfredsstillende resultat, hvor du kan være stolt af dig selv.

Du skal tage et onlinekursus når du vil skabe klarhed i din virksomhed – uanset hvilken service eller ydelse du ønsker at hjælpe andre med.

Klik på billederne og se hvad du lærer på hver kursus:

7 skridt til: Succes i din egen virksomhed

7 skridt til: Find dit Livsformål

7 skridt til: Bedre selfies