Påske dramaet

Nåååå, jeg troede bare det var en drøm, en illusion der snart gik over. Men det er det IKKE. Den er her stadig, den her omvæltning vi alle står i. Men for Søren da, det var også tiltrængt, bare vildt trælst når man nu ikke lige selv havde planlagt den.
Man vil jo helst kontrollerer. Moderjord taler. Hun gør det ret snedigt ved, at vi alle helt automatisk og uden valg, kommer til at lærer os selv bedre at kende – det er skræmmende for mange.
Vi skal være alene hjemme, og Moderjord har gjordt det så effektivt  at vi alle skal tage hensyn til hinanden. Hun gør det så effektivt at ingen går fri, alle er påvirkede. Nogen dør og går herfra, nogen før tid. Og hun lærer os at vi SKAL vi sætte pris på den gave livet er. Og vi får lært at sætte pris på vores frihed højere end nogen sinde før.
Om det er skræmmende? Ja, helt vildt meget. Det bedste vi kan gøre er at vælge at tænke positivt og tænke over hvilket liv vi vil leve efter Corona, for det kommer til at at hedde: Før Corona. Efter Corona.
Selvstændige:
Er du allerede selvstændig eller drømmer du om at blive det, så er det ikke nu du kan læne dig tilbage, det er nu du skal justerer og tænke over, og finde ud af, hvad du kan hjælpe andre med.
Tjente du måske kun lige til dagen og vejen før Coronaen, er det måske nu du skal justere og dygtiggøre dig. Det er ikke sikkert du behøver lære nyt, du skal måske bare lære at blive bedre til at vise hvad du kan og til at markedsføre dig bedre.
Susanne fik flyttet sig fra A til B sammen med 23 andre skønne kvinder på Kvikstart. Hvis du vil med næste gang, så skriv dig på ventelisten her
Du er selvstændig fordi du har/havde en drøm, det skal du stadigvæk have, den er forhåbentlig ikke død, den skal måske bare justeres. Corona lærer os at blive skarpe på det vi virkelig brænder for, og giver  valgmuligheden for lige nu, hvor du er lukket ned, at tage online kurser og dygtigegøre dig. Jeg er selv på to store kurser lige nu, et om APPs og et om online kursusopbygning.
Ansat:
Er du lønmodtager så er det nu, du skal bruge tiden til at tænke over om du er, eller var i det job, hvor du gjorde mest nytte – både for din arbejdsgiver og dig selv.
Er det måske tid til at skifte retning? Er det svært at se sig ud af? Ja, men lige nu er det svært for alle, så op på hesten igen, gør noget. Det er dit valg og dit liv.
Som altid stiller jeg ind på dig i 1:1 sessioner, kikker i sprækkerne og ser dine muligheder i den clairvoyante coachende samtale.
Vi skal alle tænke i nye retninger, og noget vil føles smertefyldt, det kan ikke være andet. Det “koster” altid at flytte sig fra A til B. Det “koster” altid på følelserne når vi går ud af komfortzonen, og lige er vi alle ude af vores komfort og vi skal fra A (før Corona) til B (efter Corona).
Uanset om du er religiøs eller ej så går vi alle gennem Påske dramaet disse dage. Jeg tror ikke det er tilfældig, at det er lige nu alt det her sker. Vi mærker smerte, vi skal tilgive, vi skal være taknemmelige. Vi kan ikke kontrollere. Jo mere bevidste vi er om det, jo bedre lander vi i det nye.
Et er sikkert, hvis vi øver os i at komme fra A til B så kommer vi ud på den anden side med langt større bevidst om vores feminine egenskaber for dem er vi er nødt til at øve lige nu:
Barmhjertig
Omsorg
Kreativ
underskrift

Efterlad en kommentar