Velkommen til dortea.dk

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet. Det handler om spiritualitet og det jeg ikke skriver om andre steder. Ved tilmelding får du gratis min meditation: ”Ved havet” som både kan bruges til børn og voksne. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet bekræfter du at have læst og accepteret vores betingelser for udsendelse af nyhedsbreve. Læs vores cookie- og privatlivspolitik her.

dortea.dk

Spirituel Business Coach, Clairvoyant & Forfatter

Relations-coaching

UDDRAG FRA NYHEDSMAILEN DEN 20/6 2019.

Den gode, den kærlige, den inderste relation er vigtig. Har vi det ikke godt hjemme, trives vi sjældent ude. Ofte handler det om vi ikke forstår hinanden.

Jeg er passioneret for at hjælpe andre og er jo i øjeblikket ved at skrive en bog om det, derfor denne intro. pris på relations coaching via spirituel coaching.
Normal pris 1000,- i uge 27 sætter vi fokus på kærligheden og giver 200,- i rabat. Så kan du/I mærke efter om det er vejen for jer.

(Sorry, i denne omgang gælder tilbuddet kun på Fanø – og kun uge 27).

I behøver ikke stå vej en skillevej for at komme her, I skal bare ville have det bedre, sjovere, lettere.

Vil du/I blive bedre i dine/jeres relationer og mærke mere indre glæde så kan jeg hjælpe dig / jer. Jeg har arbejdet med clairvoyance og coaching siden 2001.

Gennem vores samtaler, en eller flere, krydret med spirituel coaching og clairvoyance får du/I redskaber til at se dine/jeres muligheder.

Kommer du alene kan du vælge 50 eller 110 min. Kommer I to skal I vælge 110 min.

Efterlad en kommentar