Homøopatisk konsultation

Sygdomme og følelser hænger sammen.

Der er ikke meget værre end at føle sig begrænset af fx. sorg, mindre værd og sygdom. Det kræver ofte mod at ville ændre sit mindsæt og sit helbred. Måske kan du ikke komme helt ud af det, du står i, men du kan ændre måden du har det på. Du er klar, derfor er du landet på min side.

Konsultation til homøopatisk vejledning.

En konsultation hos mig tager 50 minutter, og tager udgangspunkt i det holistiske, hele og spirituelle menneskebillede. Vejledningen tager udgangspunkt i der, hvor du er lige nu. Ud fra det du fortæller og det jeg fornemmer, finder vi frem til den rette antroposofiske medicin-sammensætning til dig.

En konsultation booker du som en 1:1 session og den koster Dkk. 1.000.

Alle ledige tider finder du her i:

Online booking knap

Dit behandlingsforløb afhænger naturligvis af hvilket problem eller sygdom du kommer med, og hvor længe du har gået med det, og hvor klar du er til at slippe det – fysisk som psykisk.

Det første skridt til at ville have det bedre er, at bestille en tid, så skal resten nok også lykkedes.

Et forløb består ofte af 3 faser:

1. Udrensning – eller ”at slippe”

 2. Genopretning

 3. Balancering


Førstegangs-forværring

kan optræde indenfor de første 1-4 dage, derefter er der ikke længere tale om førstegangs-forværring, men en naturlig proces eller reaktion på noget i et helings-forløb. Hvis, du tror du har fået en førstegangsforværring – så er her gode råd – klik her

Jeg slap af med allergi og astma:

Min personlige erfaring er, at jeg i næsten 23 år led voldsomt af støv-, pollen- og dyreallergi. Og ofte havde jeg meget kraftige astmaanfald. Mange nætter sov jeg ikke, sad bare op, gispende efter vejret og bad til at jeg trak vejret nok til at overleve. Frygteligt.

Dengang vidste jeg ikke bedre, og tog meget kemisk medicin for at kunne holde ud at være til, og brugte bl.a. astmaspray hver dag. I dag ved jeg bedre og ville aldrig byde min krop sådan noget.

En dag læste jeg en lille bitte annonce som kom til at ændre mit liv. Jeg kunne mærke at jeg ville lærer noget af den mand annoncen handlede om. Den var om Peer Bach Boesen fra Silkeborg og efter at have været til en konsultation hos Peer i 2003  begyndte jeg at læse antroposofisk medicin.

Det tog alene 1½ år at få renset min krop for alt det kemi, jeg havde fyldt i mig. Jeg var gennem nogle meget voldsomme udrensninger, det var aldeles skrækkeligt, men også nødvendigt og resultatet er at i dag tager jeg ingen astma- og allergimedicin overhovedet.

Det eneste medicin jeg tager i dag er når jeg har brug for noget at støtte mig med, f.eks. til at sove på, eller mod spændinger, eller sådan noget forbigående noget,  astmaen og allergien har sluppet sit tag i mig for længe siden.

Jeg er uddannet antroposofisk heilpraktiker

I 2007 afsluttede jeg uddannelsen som antroposofisk heilpraktiker hos Peer Bach Boesen i Silkeborg. Uddannelsen tog 4 år og p.t. er vi det eneste hold Antroposofiske Heilpraktiker som er uddannet her i Danmark, derfor er der endnu ikke så mange, der kender til antroposofiske heilpraktikers virke i Danmark. Men, syd for grænsen i Tyskland er heilpraktik kendt af alle og en hver. Her i landet er heilpraktikker uddannelsen den der kommer tættest på, den antroposofiske anskuelse giver dog lige det spirituelle og åndelige touch.

920x270_hamedicinNy

Peer Bach Boesen har speciale i homøopatisk antroposofisk medicin, og er grundlægger af Allergica, og har i mere end 30 år drevet Urtica Klinikken i Silkeborg.

Hvad kan behandles?

Alt, tror jeg! Men vi bør altid stille os selv spørgsmålet:

Hvad er sygdom, og hvad er helbredelse? – Og hvad kan vi lærer af det?

Her er noget af det som klienter kommer med:

 • Allergier og astma
 • Stress
 • Træthed
 • Søvnproblemer
 • Hovedpine eller migræne
 • Betændelse i kroppen (f.eks. tilbagevendende underlivsbetændelse)
 • Depression
 • Hælsporer
 • Bumser
 • Angst
 • Tristhed
 • Udtrapning af piller eller misbrug
 • Maveproblemer af forskellig art
 • Barnløshed
 • Menstruation problemer
 • Skoletræthed
 • Eksamensangst
 • Meget, meget mere….

Hvad er antroposofisk medicin?

Homøopatien som mange kender, fremstilles på en erfaringsvidenskab, mens Rudolf Steiners anvisninger om antroposofiske lægemidlernes anvendelse og fremstilling er en forstandsmæssig indsigt. En skolet intuition af sammenhængene mellem mennesket (mikrokosmos) og naturprocesserne (makrokosmos).

Naturmedicin (fremstillet af f.eks. planter, mineraler og urter) har “altid” været her, og er heldigvis ved at vinde større og støre indpas i mange menneskers hjerter i den moderne verden. Man kan måske forklare den antroposofiske medicin ved at den ikke alene fremstillet som homøopatisk, men at den også har den åndelige vinkel med i fremstillingsprocessen.

Ordet ”homøopati” stammer fra græsk og er sammensat af ordet ”homoios”, der betyder lignende, og af ordet ”patos” som betyder lidelse eller sygdom. Vi behandler altså sygdomme og ubalancen med lignende så kroppen og sjælen får hjælp og impuls til at komme i balance igen. Netop fordi antroposofien har denne åndelige dimension med i sin betragtning af klienten, væsenet og sjælen, har jeg valgt at arbejde lige netop den vej.

Det hjælper at tage antroposofisk medicin – Jeg har følt på egen krop – og vil også gerne hjælpe dig til, at du kan komme i en bedre balance i din krop og sjæl.

Vores kæledyr

Den antroposofiske medicin kan sagtens også være vejen til at hjælpe dit kæledyr. Når det handler om behandling af dyr foregår konsultationen altid via telefon eller Skype på et vellignende foto og ud fra det du fortæller.

Prisidé på medicinen:

For at give dig en prisidé, kan jeg oplyse, at vi allerede i første konsultation finder frem til, hvilken medicin, der kan hjælpe og styrke dig i den første udrensende første fase. Ud over selve konsultationen vil der ofte blive tale om 2 eller 3 forskellige mediciner. En flaske med homøopatisk antroposofisk medicin rækker til 4 til 6 uger og koster fra 165,-. Mere præcis er meget svært at sige præcis, før vi har talt om hvad du ønsker hjælp til i din konsultation.

Hvad sker der?

Hensigten med en behandling er meget kort sagt, at give kroppen hjælp til at udrense og slippe, for derefter at bygge op igen, så kroppen selv kan holde sig i en god og bedre balance.

Enhver antroposofisk behandling og medicinsk sammensætning er meget individuel, fordi den antroposofiske del består i at finde lige præcis de midler og den vej som kan hjælpe dig.

Genbestilling af medicin 

Kan foregå over mail (eller pr. telefon). Er din genbestilling uændret i et behandlingsforløb opkræves ikke gebyr, men skal der foretages ændringer er der et gebyr på 300,- fordi jeg stiller ind på hvilken medicin du skal støttes med.

Det kan jeg bare ikke…

I så ofte mere, men tidligere da jeg arbejdede mere med homøopatien modtog jeg hver eneste uge mails vedrørende mere eller mindre komplicerede behandlingsspørgsmål. Jeg beder om forståelse for, at jeg ikke har mulighed for (eller økonomi til) at bruge lang tid på at besvare spørgsmål med mindre vi har aftalt en tid.  Men har du spørgsmål i forhold til noget vi har talt om i din konsultation, er du naturligvis meget velkommen til at sende en mail, så skal jeg forsøge at besvare dig snarest muligt.

Når du er i behandling er det naturligvis vigtig at du drikker den anbefalede daglige mængde vand som er 1,5 til 2 liter, og tænker over, hvad du spiser. Har du f.eks. glutenallergi bør du selvfølgelig undgå gluten etc. og jeg kan så godt lide dette citat:

“Doctors should first understand the cause of diease, then treat it with diet.

Medicine should only be used if diet fails. Sun Simiau”

Husk: Det er aldrig er for sent at gøre noget. Hverken for børn eller voksne.

haender