Sjælshealing

I din sjæl ligger alle følelser gemt, de positive som negative. Du kender måske godt følelsen af at det negative kan tynge mere end det lette, lyse og positive?

Det er helt normalt, vi er mange der erkender det. Måske er du bare særlig sensitiv og har brug for at en sjælshealing.

Har du lyst til selv at folde dig ud i den spirituelle retning, vil jeg foreslå dig at se på uddannelsen til spirituel coach. 

Første hold starter 10. august 2019.

Uddannelsen  til spirituel coach klæder dig på med både sjælshealing og coaching redskaber. Det hele noget du kan bruge personligt, men også til dine klienter.

Jeg er særlig sensitiv og har gjort det til min levevej. Jeg bruger både sjælshealing til mig selv og til at hjælpe andre. Er du også særlig sensitiv eller bare en, der af natur gerne vil hjælpe andre, så er sjælshealing og vejen for dig.

25-30% af befolkningen bliver født som særlig sensitive. Som særlig sensitiv oplever og fornemmer vi alting meget meget kraftig, både det gode og det svære. Vi bekymre os let, også om det der slet ikke er vores. Vi kan hurtigt føle os overvældet af indtryk og miste den indre balance f.eks. når der er mange mennesker. Vi har ofte en god indlevelsesevne og et rigt indre liv og en god fantasi. Særlig sensitive reflekterer dybt og har en stærk retfærdighedssans og brug for ro til at processe det vi oplever.

Når vi ikke er i god balance lander vi ofte i tankemylder, og negative tanker vejre bare 3 gange meget i den indre vægtskål end positive tanker, derfor føles det tungt og svært når vi lander ovre den pessimistiske side. Det gode er heldigvis at dit tankemønster kan ændres til at være mere positivt ved konsekvent at tænke positivt 5-10 minutter om dagen.

Vidnesbyrd:

Kære Dortea

For cirka 2 år siden startede min rejse sammen med dig, da jeg tog uddannelsen til Spirituel Rådgiver.

Jeg valgte at tage uddannelsen til den Spirituelle Rådgiver, da jeg gerne ville være mere i samtalen med mine klienter. Jeg ønskede mig at kunne tilbyde 1.1 sessioner, der bidrog til selvkærlighed, vækst og forandring. Og det fik jeg!

Det blev en rejse jeg aldrig har fortrudt. En rejse der berigede mig fagligt, men så sandeligt også personligt. Alle de skønne livsprincipper på uddannelsen blev lige så stille en del af mig, mit liv og min hverdag. Men rejsen sluttede ikke ved den Spirituelle Rådgiver. Lige nu rejser jeg videre sammen med dig og et hold skønne kvinder på uddannelsen til Sjælshealer. Jeg har arbejdet og brugt den spirituelle rådgivning i min klinik, og også privat, men kunne bare mærke at sjælshealingen talte til min sjæl.

For mig er det den fedeste kombination med både Spirituel Rådgivning og Sjælshealing. Det rykker bare for vildt. Jeg fletter de skønne livsprincipper og værktøjer fra spirituel rådgivning sammen med sjælshealingen , og for mig, giver det bare en helt unik kombination.  Jeg har fået en virkelig brugbar værktøjskasse til at hjælpe mine klienter endnu bedre, og med sjælshealingen som “overbygning” sker der bare noget!

Så det har været, og er, en helt fantastiske rejse, hvor jeg har rykket mig rent fagligt, men også på det personlige plan. Jeg hviler mere i min selv, stoler mere på min intuition – Jeg er kommet hjem! Og det smitter i den grad af i min virksomhed.

Vil du noget mere i livet og vil du blive skarpere i din virksomhed? Eller vil du have redskaber til at blive mester i at nyde livet og højne din selvkærlighed, så vil jeg helt klart anbefale dig at tage en spirituel uddannelse hos Dortea. Hun er skarp, udfordrende og skubber dig til dit max, men på en kærlig måde. Og uanset om du vil bruge det professionelt eller til din egen selvudvikling, kan jeg love dig at det bliver en gave for livet.

TAK for dig, kære Dortea.

De kærligste hilsner fra

Kathrinewww.klinikuglebjerg.dk

Hvad er sjælshealing?

Sjælshealing er en kombination af samtale og healing, hvor du sidder på en stol, og på en enkelt 1:1 session når vi ofte meget langt. Ligger det du kommer med dybt, eller er du i gang med personlig udvikling er det muligt du har brug for flere sessioner. Jeg arbejder med sjælshealing til børn helt ned til 6 års alderen. Sjælshealing kan sagtens foregå over Skype, men de fleste klienter foretrækker vi sidder overfor hinanden.

Sjælshealing kan hjælpe med at opløse spændinger i både din fysiske og psykiske krop.

F.eks.:

 • Svigt.
 • Overblik.
 • Indre uro.
 • Lavt selvværd.
 • Manglende mod.
 • Uoverskuelighed.
 • Fysiske spændinger.
 • Vægttab og rygestop.
 • Lav eller ingen energi.
 • Manglende tro på at kunne lykkedes.
 • Skyld, skam eller dårlig samvittigheds følelse.

Jeg ser ingen begrænsning i hvad sjælshealing kan hjælpe med at løfte energi på.

Vidnesbyrd:

Lars har brugt mig til sjælshealing og coaching siden april 2017. Hans virksomhed vækster med stor succes og i dag får også hans ansatte sjælshealings sessioner. (Hos mig hedder en session en session uanset, hvad vi bruger tiden på.)

“Jeg har med stor glæde og virkning haft flere sessioner ved Dortea. Jeg har haft en lang og sej tid, hvor alt handlede om arbejde og samtidig gav mit arbejde mig ingen energi, det tærede på mig, min familie og resultaterne på jobbet. Men det at lave taget en 180 graders ændring af mit arbejdsliv var aldrig lykkedes uden hjælp, coaching og ikke mindst at holde fast.

Dortea er utrolig energifyldt, fastholdende i sin indgang til mine udfordringer, hvilket gør at jeg i dag, har taget nogle meget vigtige valg, som faktisk handler endnu mere om mig. Det gør at jeg er et meget lykkeligere menneske og ser muligheder frem for at stå stille. Jeg føler faktisk jeg har fået min helt egen bestyrelsesformand/Coach i Dortea.

Min historie er jeg de seneste mange år, har virket som direktør for rigtig mange mennesker, nu er gået til at have mit helt eget firma, hvor mine kompetencer er 100% i spil.

Med venlig hilsen
Lars Friis Christensen

www.lfc3.dk
Lars Friis Consulting ApS

Jeg har en mission

Siden 2002 har min mission i dortea.dk været, at hjælpe andre med at få øje på deres potentiale.

Muligheder og potentialer er noget af det, jeg er meget skarp i at se hos dig.

Jeg er bl.a. uddannet Clairvoyant konsulent fra Gertrud Berlon, certificeret Mastercoach hos Manning Inspire, certificeret Spirituel Mentor hos Ejlvig, dertil kommer destinationchef og afdelingsleder hos Tjæreborg rejser og selvstændig siden 1996 .

Sjælshealing handler meget om at kunne lytte intuitivt, og finde ind til det sjælen visker om. Du kan bruge sjælshealing i dine personlige valg, og efter uddannelsen kan du også tilbyde sjælshealing til dine klienter, medarbejdere og nærmeste.

Du behøver ikke forudgående kurser i healing, rådgivning, coaching eller lignende, jeg skal nok give dig en “sessionsformel”, og i løbet af uddannelsens 8 måneder finder vi din helt personlige måde at give en session på.

Hvorfor hedder det Sjælshealer?

Det lyder både smukt, og giver så fin genklang på alle plan, og kan kombineres med meget andet. Tidligere har jeg tilbudt uddannelser til: Clairvoyant rådgiver, Spirituel rådgiver, Spirituel healer og Spirituel mentor. Nu er tiden kommet til, at uddannelsen skal være meget mere individuel rettet på en helt ny måde.

 • En sjælshealing er en kombination af healing og samtale.

 • En sjælshealing gør din sjæl klar til, at slippe det du ikke længere har brug for at være bundet til.

 • En sjælshealing hjælper din krop til at genfinde sin naturlige balance og frihed.

 

Vidnesbyrd fra Charlotte Weithaler. HR ledelseskonsulent:

“I dag kan jeg holde oplæg uden ondt i maven og med overskud, og ikke føle mig begrænset i mit arbejde. Fra at have undgået en sådan opgave med alverdens dårlige undskyldninger, er det blevet til: “Vil-gerne-have-flere-af-den-slags”-opgaver. Tak for det – det har være en fornøjelse, og til tider også meget rørende.”