Sjælsrejser

Tilbage til tidligere liv

Kunne tænke sig at rejse tilbage til et tidligere liv?

Hvorfor er du som du er i dag?

Har du en blokering eller angst du ønsker at finde ud hvorfra den stammer?

Hvorfor tage en sjælerejse?

Der kan være mange grunde til at ønske at rejse tilbage i tid f.eks. for at forstå en bestemt følelse i dette liv (f.eks. angst, traume eller mindreværds følelse). En anden grund kan være at du ønsker at opleve eller genopleve, hvor du boede og hvilken familie du hørte til før dette jordeliv. Hvilket job og liv du havde, og f.eks. hvordan du døde. Du kan have din helt egen grund, og den taler vi om når du er her.

Du  forbereder dig egentlig bedst ved bare at tænke over hvorfor du gerne vil tage en sjælerejse.

“Tusind tak Dortea.
Det var også super dejligt at se dig, og trygt og rart med dig ved min side på min sjælerejse.
Filerne virker fint. De var dog blevet sorteret fra som spam, så der gik lidt tid inden jeg fandt på at se efter dem der.
Jeg kan mærke at jeg skal have tid til at lande på oplevelsen, og jeg glæder mig til at lytte til rejsen igen.
I nat drømte jeg at jeg var passager på en ekstrem vild køretur i jeep i mudret og utilgængeligt terræn. Med min vejleder som chauffør. Det siger vist alt. Jeg kan trygt læne mig tilbage og følge med ?.

Tusind tak for i går og ha det godt.
Knus Charlotte”

Hvordan foregår det?

Når du er her, taler vi lidt om, hvordan det rent praktisk kommer til at foregå så du ikke bliver overrasket undervejs,så du bare kan ligge på briksen og slappe af, nyde og opsamle alle indtrykkene. Når den praktiske forklaring er på plads, starter selve rejsen, som optages til dig.

På nogle sjælerejser kommer der mange fakta som f.eks. familienavne og årstal, og på andre sjælerejser er det mere rejsen i følelserne, der er det væsentlige.

Selve sjælerejsen tager 60 -80 minutter. Når tiden er gået vil du måske føle det som du lige har sovet, men ellers vil du føle dig helt frisk. Dog anbefaler jeg, at du holder resten af dagen rimelig fri, så du har tid til at tænke over din oplevelse og lade den lande i dag. Jeg afsætter 110 minutter samlet til introen og forklaringen, selve sjælerejsen og afslutningen.

Er en sjælerejse noget for dig?

Hvis du har lyst og er nysgerrig, så ja.

Hvis du kan følge, og kan lide mine guidede meditations og visualiserings cder, så kender du min stemme, og det er nogenlunde på samme vibration din sjælerejse finder sted. Er du ikke sikker på det er noget for dig, bør du lade være.

En sjælerejse er ikke hypnose, du er fuld bevidst om hvad du siger og gør under hele sjælerejsen, men ofte slipper du blokeringer undervejs fordi du får set på noget dybt i dig selv. En sjælerejse er meget healende.

Du skal være minimum 18 år for at kunne foretage en sjælerejse hos mig. Og tilstede er der kun du og jeg – og dine åndelige rejsevenner når du rejser.

Hvor ofte kan man tage på sjælerejser?

Det er ret individuelt. Nogle tager en enkelt sjælerejse for at prøve, hvad det er, mens andre syntes de gerne vil have flere detaljer, eller forsøge at komme endnu længere tilbage i de tidligere liv. Jeg anbefaler at der går minimum 1 måned mellem hver sjælerejse, så du lige har tid til at tænke over oplevelserne.

Bestilling og betaling:

Du bestiller din Sjælerejse som en 1:1 session dobbelttid.

Online booking knap

I kommentarfeltet, hvor du booker din dobbelt tid til sjælerejsen, må du gerne skrive at det er en sjælerejse så er jeg bedst forberedte til at rejse med dig.

Glæder mig til at ønske dig god tur tilbage i dit liv.