Geo dot doTERRA bro

Det er virkelig et interesant emne det her med:

Hvordan kontakter du andre ang. doTERRA?

Da jeg startede denne skriv i morges, var tanken at det bare skulle være et spørgsmål i vores lukkede iværksætter gruppe, men da jeg gik til tasterne, greb det pludseligt om sig.

Uanset om du er med på olieholdet eller ikke, er du selvfølge velkommen både til at læse med og kommenterer.

Hvad er det, der holder dig tilbage?

Hvad skal der til for at du får andre med at signe op?

Håber du har lyst til at bidrage i dialogen uanset, hvor du er i processen. Jeg vil gerne lære mere, jeg er nysgerrig om lige præcis den del. Hvad er det, der foregår i os. Hvis du ikke har lyst til at skrive her, håber jeg du skriver inde i vores lukkede gruppe.

Her kommer mine tanker, håber de kan inspirere til, at du også vil dele dine tanker.

Jeg føler ikke jeg er sælger, men når jeg ved noget, om noget SÅ elsker jeg at fortælle andre om det. Sådan har det altid været, først med ridning, så som destinationschef hos Tjæreborg, mine gæster, de søde forståes, viste jeg de hemmelige strande og de fedeste Offpist. Og senere med alt det spirituelle (og gør det her i weekenden igen på en spirituel workshop). Og nu deler jeg sundhed- og forretningstanker om doTERRA.

Jeg har bare også lært, at jeg bliver nødt til at tjene min løn på det jeg gør. Når jeg har været for flink “koster det mig” – og det har ikke altid været sjovt. Når økonomien presser kvæles alt kreativ inspiration, og der er grund til at gøre samme fejl flere gange, så jeg er ret bevidst om hvad jeg tjener og hvad jeg bruger. Min mand, syntes dog jeg lever et Bohemeliv  – det gør jeg nok også, jeg er vel ikke blomsterbarn fra Tvindtiden for ingenting – og elsker ham for at minde mig om det.

Jeg føler ikke jeg “sælger” olierne fra diTERRA, og har heller aldrig tjent en disse på salg af heste, men fortæller andre i mit netværk om, hvad olierne kan gøre for vores sundhed og spirituelle selvudviklingsprocesser og viser, hvordan man kan bygge sin egen virksomhed op. “Hvis jeg kan, kan du også” er min tanke. Men jeg er også bevidst om, at jeg godt kan trække hesten til truet, men kan ikke tvinge den til at drikke. Vejen skal man gå selv.

Jeg deler min viden som jeg gjorde med ridning, men det kapitel er læst, hemmelighederne om strandene og de stejle skranter, hvor man kunne prøve paragliding på ski er også forlængst ovre, så nu er det spirituel vækst og netværks vækst for solo selvstændige jeg fortæller om.

Udfordringen er ofte, at hvis du kommer til at lade dig påvirke af dem, der er tætteste på dig, ikke tror på det du har gang i, og ikke forstår din drøm, fordi de bekymre sig (måske ubevidst), så kommer du ikke videre fordi du lader det påvirke dig. Husk det er din drøm og ikke deres. Vi skriver hver vores historie.

Min familie vidste da heller ikke altid, hvad jeg havde gang i på de spændende strande og til tider lidt for spændende pister, og jeg syntes også det var flovt at fortælle når jeg ikke havde nogen penge, men jeg kan ikke lade være med at søge udenfor komfortzonen, har heller ikke lyst til at lade være. Er det ind imellem gået galt? Ja, sku da, men jeg er her da endnu, og jeg vil mærke livet, jeg vil mærke vækst.

Tilbage til spørgsmålet: Hvad holder dig tilbage?

Vil du vide med om, hvordan jeg kan hjælpe dig igang, så kik her:

7 Comments

 1. Rikke den 26. juli 2019 kl. 8:04

  Lyder super spændene glæder mig til at få mere viden og håber jeg kan bidrage med noget

 2. Susanne den 26. juli 2019 kl. 14:35

  Jeg føler ikke at folk tror på hvad jeg fortæller om olierne, jeg har svært ved at formulere mig tror jeg. Jeg kan godt selv mærke effekten af olierne følelsesmæssigt men det er den jeg har svært ved at fortælle om da jeg allerede i forvejen har tænkt at folk tænker “hold op noget vås! Hun tror da også på alt nu…” De fysiske ting olierne hjælper på kan jeg jo bevise…

  • Dortea Uggerhøj den 26. juli 2019 kl. 15:57

   Dejligt du skriver, Susanne. Mit forslag vil være du slipper den modstand du har, for det det er den du sender ud… Selvom du ved olierne taler deres helt egen sandhed. Om andre vil lære olierne at kende eller ej er deres.
   Når jeg fortæller andre om olierne og fornemmer de ikke gider høre mere slipper jeg det bare, og bliver hjemme i min egen “have” hvor det dufter af de skønneste olier.
   Der er nok derude, som ønsker at lære olierne at kende – i deres eget tempo.
   Knus D

   • Susanne den 26. juli 2019 kl. 20:42

    Tak Dortea…det er jo den evige tilbagevenden om hvad tænker andre om mig når jeg gør eller siger noget! Jeg er landet godt i den på mange andre punkter i mit liv, nu er olierne nye og så kan vi tage den IGEN! Måske også fordi det er meget få jeg har som synes olierne er spændende, men jeg håber at det kommer – også for forretningens skyld ; )

    • Dortea Uggerhøj den 26. juli 2019 kl. 20:44

     Må jeg foreslå du ikke tænker forretning, men lethed. Hver gang vi går vejen kender vi den lidt bedre, og det bliver lettere. Knus D

     • Susanne den 26. juli 2019 kl. 21:18

      TakEfterlad en kommentar