Smør den under fødderne og tag sokker på!

Elsker. Elsker ikke…

Jeg foreslår altid at vi arbejder på:

  1. Den følelse vi vil ha` mere af.
  2. Og den følelse vi vil slippe.

Kender du ikke olierne fra doTERRA?

Jeg gerne invitere dig med til en rigtig hyggelig online workskop.

Om du kan li` duften på en essentiel olie eller ej, kan fortælle dig meget om din tankegang, eller hvordan du virkelig har det.

Prøv at se her…

Generelt er der tre grundlæggende reaktioner på en olie:

1)

Stærk tiltrækning:

“OMG, jeg elsker det!”

Hvis det får dig til at føle dig godt tilpas, så du får lyst til at spise flasken (gør det dog ikke), kalder vi det en “tiltrækning”.

2)

Stærk modstand:

“OMG den stinker!”

Det skal lige siges, at det kan også gælde for en harsk olie, eller en dårlig kvalitetsolie. Men hvis det ikke er tilfældet, og at det ikke bare er aromaen, der fremkalder de-ikke-så-gode følelser, kalder vi det at have modstand.

Er det helt slemt, men du ved, du har brug for olien, så smør et par dråber under fødderne, det gør jeg især med Oregano (som er længst væk fra næsen) og tag sokker på, så får olien lov til at gå via blod- og merianbanerne op gennem sin krop og gøre det den skal. Det er ski da smart, ikk

3)

Neutralitet:

“Den er dejlig, den er okay.”

Du kan ikke lide den, men du er heller ikke ligefrem tiltrukket af det.

 

Det er svar 1 og 2, der betyder mest…

Enhver stærk, fysisk, eller følelsesmæssig reaktion på en essentiel olier er noget, man skal være meget opmærksom på.

En stærk tiltrækning relaterer sig normalt til et følelses- eller tankemønster, du er bevidst om, er klar til at tage fat på eller allerede har arbejdet på.

Denne olie genkendes hurtigt af din krop og dit sanseapparat som et boost til det følelsesmæssige eller til dit tankemønster, og du bliver derfor tiltrukket af det. Brug de olier med det samme!

En stærk modstandsfølelses, frastødelse kommer normalt op omkring problemer, som du enten

er ubevidst om,

  • kæmper med
  • eller undgår,
  • eller som er for friske
  • eller ømme lige nu. Brug disse olier langsomt ved at blande små mængder med andre olier for at maskere duften og så øge mængden over tid. Eller hvis du er klar til at rive “plasteret” af, så gå på fuld styrke og hæng på turen.

 

Et neutralt svar kan stadig have store fordele, når du vil finde ud af om noget ligger og gemmer sig… Prøv fx at lege med dem, især i blandinger med tiltrækkende eller modstand olier som du evt selv blander.

Du vil også opleve, at din reaktion på olier, såvel som duften af olierne selv, også vil ændre sig. Nogle gange inden for få minutter.

Det er fordi oliernes duft interagerer med dine konstant skiftende følelser.

Er du ikke medlem i doTERRA eller med i team Ready, så kom endelig med på min næste online workshop.

Med konsistens, udholdenhed, vil du opleve færre udsving. Når du arbejder med tingene følelsesmæssigt, deaktiveres triggere og gamle sår eller begrænsende overbevisninger heles.

Håber det giver mening?

Tryk på svar og fortæl mig, hvilken følelsesmæssig trigger du gerne vil deaktivere, og skriv hvilke olie du har valgt,

og skriv hvis jeg skal komme med et forslag til dig, med hvilken olie, der kan hjælpe dig. (nogle gange kommer dit svar/spørgsmål ikke frem med det samme fordi det skal godkendes af admin. Tak for din tålmodighed)

“Der er en olie til alt”

Kærligst

underskrift Dortea Uggerhøj

Efterlad en kommentar